koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
То је најјачи фазон, ти глумиш терапеута, финог момчића који би је чекао јер ти је она све и ти би за њу учинио све, и после дође други, и она се пегла са њим после три дана.. Хит.. Зато и кажем, нису вредне чекања, нема она шта да ти понуди што ти неће понудити и свака друга..

znam par slucajeva... onda taj prethodnik ima osecaj nize vrednosti i misli da je ovaj sa kojim je izgubila nevinost veci frajer od njega ili sta vec

нису вредне чекања, нема она шта да ти понуди што ти неће понудити и свака друга..

O,kako gresis..Ne bih da ispadnem feministkinja ili slicno, ali svaka zena je posebna na svoj nacin, ali svaka, bukvalno. Svaka je drugacija.
Idem ja tako 31-om i posmatram zene u autobusu ( :lol: bilo mi je dosadno a i volim da analiziram strance u prevozu/na ulici :lol:) , nisam mogla da pronadjem neku ruznu, ali najozbiljnije..I nije da se sada zadesilo da su sve lepe bile tu vec,prosto, oko uvek pronadje nesto lepo,u svakoj.
I svaka nudi nesto drugo...E ti sada nastavi da ''bacas hejt'' na sve zene slobodno, ali upamti sta ti kazem dete, promenices misljenje jedared :)
p.s. ne mogu da nadjem onaj smajli -deka sto drzi stap i preti

O,kako gresis..Ne bih da ispadnem feministkinja ili slicno, ali svaka zena je posebna na svoj nacin, ali svaka, bukvalno. Svaka je drugacija.
Idem ja tako 31-om i posmatram zene u autobusu ( :lol: bilo mi je dosadno a i volim da analiziram strance u prevozu/na ulici :lol:) , nisam mogla da pronadjem neku ruznu, ali najozbiljnije..I nije da se sada zadesilo da su sve lepe bile tu vec,prosto, oko uvek pronadje nesto lepo,u svakoj.
I svaka nudi nesto drugo...E ti sada nastavi da ''bacas hejt'' na sve zene slobodno, ali upamti sta ti kazem dete, promenices misljenje jedared :)
p.s. ne mogu da nadjem onaj smajli -deka sto drzi stap i preti

Види, на земљи нас има 7 милијарди, и сви смо различити, немаш две исте особе, дакле нека воли кола, неко фудбал, неко скијање, немам појма шта већ, али у суштини, кад погледаш срж тих свих сра*а, и мушкарци и жене су слични једни са другима, дакле то су нека ситна одступања.. И мени се деси да уђем у аутобус и видим све лепе, али виђао сам и бркате, и длакаве, и наопаке, а то кад око тражи нешто лепо то је друга прича, треба реално погледати лепа је или није.. Та прича свака жена је лепа на неки начин, то је таква глупост за шлихтање женама да то није здраво, кажи ми шта је овде лепо конкретно:

И то што свака нуди нешто друго, ево ти ми кажи шта ти можеш да ми понудиш што не може било која друга на улици? (наравно не ти као ти да ми нудиш, него чисто да видим шта је то посебно у свакој, и шта то свака има друго да понуди, капирам да си скапирала ово и да нисам написао, али овде има дебила којима мора да се црта, па чисто да не пишем два поста.) И не бацам ја хејт на жене, само причам реално.. Убацујете у главе мушкарцима како сте баш ви нешто посебно, како вреди цимати се за вас, чекати вас, а то је само још једна глупост како би манипулисале и шетале глупе мушкарце и добиле то што сте хтеле. А овако неко као ја када провали ваше игре, онда он постане шовиниста, и шта већ..

Види, на земљи нас има 7 милијарди, и сви смо различити, немаш две исте особе, дакле нека воли кола, неко фудбал, неко скијање, немам појма шта већ, али у суштини, кад погледаш срж тих свих сра*а, и мушкарци и жене су слични једни са другима, дакле то су нека ситна одступања.. И мени се деси да уђем у аутобус и видим све лепе, али виђао сам и бркате, и длакаве, и наопаке, а то кад око тражи нешто лепо то је друга прича, треба реално погледати лепа је или није.. Та прича свака жена је лепа на неки начин, то је таква глупост за шлихтање женама да то није здраво, кажи ми шта је овде лепо конкретно:

И то што свака нуди нешто друго, ево ти ми кажи шта ти можеш да ми понудиш што не може било која друга на улици? (наравно не ти као ти да ми нудиш, него чисто да видим шта је то посебно у свакој, и шта то свака има друго да понуди, капирам да си скапирала ово и да нисам написао, али овде има дебила којима мора да се црта, па чисто да не пишем два поста.) И не бацам ја хејт на жене, само причам реално.. Убацујете у главе мушкарцима како сте баш ви нешто посебно, како вреди цимати се за вас, чекати вас, а то је само још једна глупост како би манипулисале и шетале глупе мушкарце и добиле то што сте хтеле. А овако неко као ја када провали ваше игре, онда он постане шовиниста, и шта већ..

ova je odlicna za nekog kafanskog propaliteta

Moguce je drugar da si ti upao u prijateljsku zonu kod nje. Vidi, sve to ljubav, postovanje, strpljenje i td je super. Ali ljudi su sexualna bica, i na zalost mnogi danas sex i dalje shvataju prizemnom stvari, nesto sto ne bi trebalo da bude bitno u zivotu koliko ljubav. Pa vidi, ako taj sex nije toliko bitan kao sto je ljubav, zasto onda ne spava sa tobom? Cak i da ti lepo pokaze koliko te zaista voli i spavace sa tobom. E onda kao sto vidis, sex njoj mozda jeste bitan, i to VEOMA bitan. E u tom slucaju treba da shvatis mozda da ti i ona jos niste u tako dubokoj ljubavnoj vezi kao sto si mislio. Moj savet je ovo- Kazi joj da zelis da pauzirate (daj joj prostor a isto tako udari kontru na igru koju upravo igrate). Jer situacija je ova, Ti navaljujes da ti da, a ona kao tipicna devojka bas tada nece da da. Tako da udari joj kontru. Kazi da zelis da razmislis o svemu i da cete se cuti za jedno 6 meseci ponovo. Neka se ona malo kuva onda. U medjuvremenu, veruj mi, udri i uzivaj. Muvaj devojke, pridji sto vise devojkama mozes. Imaj sto vise ljubavi i SEXA mozes. A onda posle 6 meseci se pitaj , da li zaista volis tu devojku ili te je samo vrtela oko libida. E u tom slucaju ako je volis, vrati joj se, a plus ces ispasti i frajer, jer nisi navaljivao, vec si bio strpljiv 6 meseci. Jer ako ona nema razumevanje za tvoje sexualne potrebe i neke kocnice. Onda ti lepo sam ispuni svoje potrebe. Pozdrav.

Jao, ovo je jedna od onih muza Pedra Almodovara..Vidis da je on u njoj nasao nesto konkretno lepo ;) Sada ces reci, mozda jeste za film ali ovako u zivotu ne bih ni da je poslednja na svetu,..Mislim da ima lepe oci.I otkud znas kakav joj je glas, kako hoda, mnogi ljudi vise privlace harizmom druge nego neki lepotani...isprazni lepotani :/
Bas mi se trenutno dopada jedan momak, ima manju grbu na ledjima i operisanu zecju usnu, nije lepotan u klasicnom smislu, ali opet jeste lepotan.Meni barem..Visok je, ima neki prodoran pogled i dubok glas, ali najvise mi se dopada sto je cudan. xD Kada hoda, ne gleda pravo, vec dole,u zemlju..Ne gleda te u oci (ali ne onako podmuklo) itd..da ne opsiujem sada njega xDA drugi sto na njemu vide samo tragove zecje usne...Sve je u tome kako mi posmatramo..lepota je vrlo subjektivna stvar
Ali tako se vidi da nikad nisi bio zaljubljen :) Kada si zaljubljen u jednu ne gledas da li je ona ista kao druge, da li ti to isto mogu pruziti i ostale (sa tim se ne slazem, mogu pruziti ali na razlicite nacine, nije svaka ljubav ista, a i nije svako sposoban da voli, nazalost) vec si zaljubljen u ovu jednu, tebi je vazna bas ta, i sta te se sada tice sta ti moze ponuditi neka druga, druge i njihove mogucnosti i ponude ne privlace te ama bas nimalo
Otkud toliko nepoverenje prema suprotnom polu, pa nisu sve takve, ta generalizacija,jooj...:(

Zamisli imas produkt, i nekome treba taj produkt-jako tesko dolazi do njega. E sada nudi ti poprilicno cool cenu, ali ti hoces jos. Sta ces da uradis? Das mu da proba malo, pa mu oduzmes i kazes, Hej, ja zelim da ti to imas, ali zar ne mislis da ces jos vise postovati taj produkt ako platis jos vecu cenu? Ako kaze Ne, das mu jos malo da proba, pa uzmes opet. Ili sto bi lepo Koka Prisli uradila sa dinjom petlu Sofroniju. Daj Caci Dinju.

Jao, ovo je jedna od onih muza Pedra Almodovara..Vidis da je on u njoj nasao nesto konkretno lepo ;) Sada ces reci, mozda jeste za film ali ovako u zivotu ne bih ni da je poslednja na svetu,..Mislim da ima lepe oci.I otkud znas kakav joj je glas, kako hoda, mnogi ljudi vise privlace harizmom druge nego neki lepotani...isprazni lepotani :/
Bas mi se trenutno dopada jedan momak, ima manju grbu na ledjima i operisanu zecju usnu, nije lepotan u klasicnom smislu, ali opet jeste lepotan.Meni barem..Visok je, ima neki prodoran pogled i dubok glas, ali najvise mi se dopada sto je cudan. xD Kada hoda, ne gleda pravo, vec dole,u zemlju..Ne gleda te u oci (ali ne onako podmuklo) itd..da ne opsiujem sada njega xDA drugi sto na njemu vide samo tragove zecje usne...Sve je u tome kako mi posmatramo..lepota je vrlo subjektivna stvar
Ali tako se vidi da nikad nisi bio zaljubljen :) Kada si zaljubljen u jednu ne gledas da li je ona ista kao druge, da li ti to isto mogu pruziti i ostale (sa tim se ne slazem, mogu pruziti ali na razlicite nacine, nije svaka ljubav ista, a i nije svako sposoban da voli, nazalost) vec si zaljubljen u ovu jednu, tebi je vazna bas ta, i sta te se sada tice sta ti moze ponuditi neka druga, druge i njihove mogucnosti i ponude ne privlace te ama bas nimalo
Otkud toliko nepoverenje prema suprotnom polu, pa nisu sve takve, ta generalizacija,jooj...:(

Ма које очи.. Глас и ходање не могу да ураде ништа када личиш на појас газе после рокања.

Јао шојка ти си иди у... Наравно да ћеш демантовати, није то проблем..

Ја се сваки дан захвалим Богу што нисам био заљубљен, и што ми је дао ту могућност да мислим главом, а не ку*цем, срцем и осталим стварима које имају завршетак "цем".. То све што си описала, то је управо то ваше сра*е које покушавате мушкарцима да убаците у главу, управо ово болдовано, и како сам ја срећан што никад нисам попушио те ваше приче о посебности.. Свака од вас је замењива, и ту нема приче, дакле убаците у главе мушкарцима да сте нешто посебно, да треба да гледају само вас, да се цимају око вас, ово, оно, и он ослепи као коњ гледа само то, сломи се, а ви манипулишете са њима само тако.. Е то се мени никад неће десити, знаш оно кад кажу "никад не реци никад", е ја кажем никад, без икаквих проблема.

И још ми ниси одговорила на оно питање: шта ти имаш да ми понудиш што нека друга нема? Наведи ми што си ти то посебна, и што би ја требао да се цимам око тебе? Дочарај ми то, просветли ме?

То је најјачи фазон, ти глумиш терапеута, финог момчића који би је чекао јер ти је она све и ти би за њу учинио све, и после дође други, и она се пегла са њим после три дана.. Хит.. Зато и кажем, нису вредне чекања, нема она шта да ти понуди што ти неће понудити и свака друга..
ti i dalje ne shvatas koja je svrha bilo koje veze, seme, kombinacije, ljubavne veze ili braka?

a sto ti pises na LjIs-u ako te to ne zanima, ne volis brkate ovake i onake
zaljubi se u bilo kakvu i koju i kad tebi bude najlepsa i da nije a da bude ona koju si ti izabrao, onda mozes i da pricas o tim stvarima
ne kritikujem i ne lepim ti etikete, nisam ni ja iskusna naspram svojih godina, ali opet imam vise iskustva od tebe, pa mogu...
ispadas ovde zenomrzac

Back