Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.177
Kako se tako nevaspitano obracas starijim osobama tuzicu te mami!Hah, klasično za generaciju X, mislite da sve znate!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se tako nevaspitano obracas starijim osobama tuzicu te mami!Hah, klasično za generaciju X, mislite da sve znate!
Auuu, deda, opusti se, mama je na pauzi.Kako se tako nevaspitano obracas starijim osobama tuzicu te mami!
Zaeb generacijo idi slusaj babu prasetaAuuu, deda, opusti se, mama je na pauzi.
Pusti Baku praseta, čuvam ga za vikend a sad sam zauzeta pravljenjem haosa i osmeha u svom svetu.Zaeb generacijo idi slusaj babu praseta
U svakoj šali ima pola istine.Meni je @Sensei![]()
skloni svoje prljave prste s bezimenog!Meni je @bezimeni1
Ljubomoran si, al dzaba ti @bezimeni1 zna koga ce odabratiskloni svoje prljave prste s bezimenog!
Umislio si bajo. Reci vreme i mesto da to resimo kao muskarci. Hoces kod pekare tamo u 12? Ko bolje uradi moon walk. Bezimeni ce da gleda.Ljubomoran si, al dzaba ti @bezimeni1 zna koga ce odabrati
ha ha ha, jako si na recima, moze. Pa da te vidim na deču, kostim balerine obavezanUmislio si bajo. Reci vreme i mesto da to resimo kao muskarci. Hoces kod pekare tamo u 12? Ko bolje uradi moon walk. Bezimeni ce da gleda.
Prsnuces ko lajsnaha ha ha, jako si na recima, moze. Pa da te vidim na deču, kostim balerine obavezan
mislis od smeha? tastatura ratnicePrsnuces ko lajsna