Pa da si procitala sve moje odgovore,videla bi da je na kraju i ona izvisila sto je bila sa mnom,ali tako nesto je i zasluzila.Ispricao sam da sam je 19 meseci voleo iskreno,a ona me zavlacila,i posle 19 meseci sam to prekinuo bas zbog toga,iako sam joj zvanicno izmislio neku glupost da je razlog.Godinu i nesto se nismo uopste videli.Posle smo se spetljali na 2 meseca ponovo,a prekinuli smo tada jer mi je priznala da je u tom medjuperiodu dana imala vezu od 8 meseci i da se sa tim likom kresnula posle 3 mesca poznanstva.Znaci ,dok se posle svega vratila meni,valjda je shvatila da joj ni ja nisam bio uopste los i da je tesko naci budalu koja ce je voleti kao ja iskreno.A taj drugi put smo prekinuli jer mene prosto nervira cinjenica da je mene zavlacila 17 meseci ,a njega ne i u fazonu sam ako si mene zavlacila toliko,a njega nisi,jebi se i dalje sa njim idi kod njega sada kad je on toliko puta veci smeker od mene u tvojim ocima i koji si mi se K. uopste pokusala da vratis i sto mi odmah nisi rekla sta si uradila pa da ne tracim bar ova 2 meseca zivota sa tobom kad sam protracio onih 19 merseci uzalud.Da se razumemo,meni nije bitno da li je neko nevin ili ne,cak sada posle svega sto sam preziveo sa ovom,mislim da vise nikad i ne bi mogao da se vidjam sa nekom nevinom devojkom uopste,ali SVE devojke,ako imaju gram mozga,pa i ova moja sa njima,treba odmah da znaju, da ako su nekad nekoga zavlacile dok su bile nevine,onog momenta kada se kresnu sa nekim drugim,tada su onoga prethodnog ili sve one prethodne tipove bacile tome pod noge i nece moci nikad da im se vrate, jer je muski ego takav.Znaci lako mogu da nahvataju nove tipove,ali ako racunaju da će se moci vratiti posle nekome koga su zavlacile pre toga,i da se nadaju da ce ih stara budala opet isto voleti,tj uopste voleti,onda su mnogu lose procenile situaciju u kojoj se nalaze.