koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nista cudno,ako curu od 21 god. saljete u muzej for being a virgin :roll: sta biste radili s onim od 27, 8 , cak i preko 30...
mora da smo mi u cg strasno konzervativni, podgorica kao malo prednjaci... 8)
sad se nevinost u nezgodnim godinama krije...
mada, ne mislim da je to neki strasan problem :wink:
treba biti ono sto jesi, i uraditi to s nekim ko vam je dovoljno drag da se ne osjecate bljak poslije... :cry: :wink:

ziva vatra:
super sto je ova tema ozivela! eto ja imam 20 god.i jos sam nevina,a imam jos nekoliko drugarica takodje nevinih (pritom nas 3-4 bas fino izgledamo,znaci nismo neke pacenice da nas niko nece,just for the record).sa deckom sam bila do skoro u vezi 2 meseca i posle 3 dana otkako smo se smuvali vec sam osetila neodoljivu potrebu da spavam sa njim i svaki put kad izadjemo ja sam bila bas onako strastvena,a on me napravi na ludu,govorio mi da smirim hormone,jer sam suvise napadna i zagorela (bljak,sto mrzim taj izraz). a smokljan nije nista uradio povodom toga,iako se svaki put napalio (a ovamo se hvalio svojim bogatim iskustvom).i tako sam ja jos uvek nevina i pored svoje velike zelje za sexom. e pa,on majmun nije ni slutio kakav se potencijal krije u meni,prosto osecam da cu da budem strasna u kravetu :wink:
zakljucak: cisto da se zna,i mi,nevine,razmisljamo o sexu i zelimo ga i imamo svoje potrebe isto kao i muskarci.
Ako ti se momak sviđa, nemoj biti nasrtljiva, spusti lopticu i sve će doći na svoje. Tip uopšte nije šmokljan, već ima određene stavove u vezi sexa. Samo pogledaj kako je glupo misliti da su one koje prave frku oko nevinosti kretenke, a oni koji neshvataju sex kao kres već kao vođenje ljubavi šmokljani. Ako toliko želiš sex promeni dečka i nađi tipa koji će te zvati samo kada mu se digne, pa što ručno kada si ti tu. Sory, ali tako je najčešće. Stpljen spašen. :) :!:

Slusaj, to sve zavisi od tebe. Pusti ti nju... Celog zivota slusam sta ona zeli, sta ona hoce, sta ona, sta ona..... E pa ne moze tako. Znaci pitanje je sta ti zelis..... Zapitaj sebe sta ti zelis. To ti je odgovor na pitanje... I dosta vise o tome sta one zele. Mi tu gubimo sebe. Sto ona sebe ne zapita malo, ili tebe, STA TI ZELIS. Dosta je bilo, samo mi pitamo sta one zele. Veruj mi ako zelis da budes srecan u zivotu, zapitaj sebe: STA TI ZELIS. A ona nek pita sebe... ISKRENO, VERUJ MI....

LJUDI,JA SAM POSTAVIO PITANJE KOJE JE ZAPOCELO OVU TEMU DALEKE 2003 GODINE. .Izvinite svi sto vam se nisam javio,ali sam citao vase odgovore sledecih godinu dana nakon postavljanju teme,samo da znate.Jutros sam se setio svega toga sto mi se tad desavalo,listajuci neke stare slike,i konektovao sam se da vidim sta bi sa mojom starom temom,koju sam onda postavio,a koje se setih pre pola sata.PRICA JE ISTINITA,NE ZNAM DA LI JE UOPŠTE POUČNA,A VEROVATNO I NIJE: Tu devojku sa početka priče sam stvarno tada voleo ( u to vreme ),da ne mislite da sam samo hteo sex sa njom.I odmah da vam kazem da sexa sa njom nije ni bilo.Ali evo kako su isli dogadjaji:Krajem septambra te godine smo otisli na letovanje,ja i ona u Tunis ( letovanje smo platili pola-pola,da ne mislite da je sponzorusa,logicno ja sam vise tamo placao,kao svaki muskarac,ali sve to je ok,jer i ona je znala da plati i veceru i pice i sl.).Ja sam njoj cesto navlacio temu sexa jer sam nakon 8-9 meseci vec poceo da se frustriram,jer nisam bio neko ko bi tada prevario devojku koju mnogo voli,a koja je nevina uz sve to.Uspeo sam,u jednom momentu, da dobijem od nje neko poluobecanje,mesec-dva pre letovanja, da ce se to eventulno desiti kad budemo na moru u nekoj stranoj zemlji,egzoticnoj,cisto da i njoj prvi sex eto bude zapamćen na specijalnom mestu.Otputovasmo u Tunis 25 septembra..Za prva 2 dana boravka odmah uplatimo ekskurziju po pustinji,jahanje kamila,odusevljenje hotelom,lokacijom,morem,palmama pored hotela i sl.Treci dan smo se napokon vratili u nas maticni hotel,tj.vratili se sa te ekskurzije-putovanja kroz Tunis i Saharu.Ja sve osecam kao da ce se mozda glavna stvar desiti,a mozda i ne,jer sam vec i postao nesiguran da li ce uopšste doci do toga ili ne,a i iznerviran jer je vec proslo oko 11 meseci veze bez sexa.Treci dan boravka,mi na pescanoj obali sa turistima iz svih zemalja leskarimo.Na 10 metara od mene,neka Nemica,plavusa,extra zgodna,u jednom momentu skine gornji deo kupaceg i nastavi da se sunca sedeci.Ja pogledam u tom pravcu slucajno,vidim obdarenu Nemicu kako se sunca,i logicno ceo prizor mi izmami smesak,a kome vec ne bi? Sa Nemicom ,normalno ,nisam ni pricao, a ni flertovao.Ova moja me snimi u momentu kada sam bacio pogled,i snimi moj spontani smesak,i napade me zbog toga.Ja joj objasnim da nju volim i da nema potrebe da se ljuti,medjutim ona ceo dogadjaj iskoristi da se sledeca dva dana ljuti i duri,a posle smo to izgladili.Medjutim od sexa nista.Prosla tako 4 dana naseg boravka,( 2 u ekskurziji+2 u njenom durenju)a peti dan mi saopsti da su joj nastupili "oni" dani.Šesti dan ja sednem i razmislim u sebi:"brate,prošlo nam je već šest dana,da je htela sex sa mnom ,već bi ga imali"i to veče i sledeće jutro budem fixno na svojoj polovini kreveta,znači ni da joj pridjem ,ni da je zagrlim ,ni poljubim i tako ceo sedmi dan,jer sam logično bio vidno iznerviran.Osmi dan mi ona kaže:"Možeš i da nam upropastiš i preostala 3 dana letovanja svojim durenjem,ako baš hoćeš,ali mislim da je glupo,kad možemo da uživamo ova 3 dana" I ništa,ja odlučim da iskuliram sve,da budem Ok prema njoj,da iskoristimo oboje more i sunce na fin način bez naboja i svađe.Poslednji dan mi ona kaže:"Strpi se još malo,još neko vreme,5-6 meseci,ne vise,da se ja malo odlučim ,još mi treba nesto vremena,ali ćemo za pola godine rešiti verovatno i taj problem ( misli na sex).".Ja resim da budem Ok prema njoj dok ne razvijemo slike sa letovanja,da ih imamo za uspomenu,a posle kako mi srce kaže,jer sam bio totalno razočaran jer se nista nista nije desilo u Tunisu. i jer sam smatrao da ipak,kad je ljubav prava,taj sex mora biti u prvih 6 meseci veze najdalje,sve da je devojka 100 puta nevina.A generalno i jeste tako.Vratimo se mi u Bg,izrazvijamo filmove i slike.Ja razmisljam u sebi : ne znam sta da radim sa vezom i ljubavi ovom,jer ona se ponasa ko da me voli najvise na svetu,pogotovo sad kad smo dosli sa mora,a konkrertnog sexa ni za leka,samo ko deca iz osnovne skole sve.I ja u glavi resim da sacekam jos i tih 6 meseci,ali da se sa njom vise ne vidjam svaki drugi dan,kao do tada,već da vidjanje svedem na jednom nedeljno i to je to,jer cemu da se trudim toliko,kad nemamo sexa,a sve ostalo smo prosli vec.Mislim,voleo sam ja nju stvarno mnogo,ali svi moji drugovi,koji su imali nevine devojke,spavali su sa njima posle 3,4.5 meseci najdalje,i zbog toga mi je bilo jako tesko,.jer sam je voleo i posvetio sam joj vreme cele godine bio,a ona mi nije dala dokaz ljubavi koji sam hteo.Ostanemo mi u vezi jos vremena,ukupno godinu i 7 meseci u nizu ( 19 meseci kad se sabere),ja vidjanje svedem na jednom u 7 ili jednom u 10 dana,na sta mi je ona prigovarala,jer pre Tunisa smo se vidjali svaki drugi dan,ali nije mogla nista da uradi prigovaranjem, jer sam ja smatrao da i ne zasluzuje vise kad je takva i najbolje da sacekam da iscure tih 6 meseci nekako,a onda ce valjda stvari biti na svome.Kad smo napunili celih 19 meseci veze ,a nije bilo sexa,mada je njoj sada smetalo sto se retko vidjamo,pa ju je mozda ito odvracalo,opet mozda,kazem,ja sam izgubivisi sve zivce koje sam imao,iskoristio neki banalan razlog i raskinuo zbog toga sa njom,a ustvari,jedini i pravi razlog je to sto nije bilo sexa i sto sam se totalno isfrustiorao zbog toga,a nisam bio neko koje mogao da prevari svoju devojku i vara sa strane.Na kraju sam joj i rekao:"Ja odlazim sada,ali ne dozvoli da ti sledeci put u zivotu ljubav propadne zbog sexa".I resim da joj se nikad ne vratim.Prodje otprilike malo vise od godinu dana od tada.U medjuvremenu sam bio sa jednom cicom koja je bila njoj susta suprotnost:znaci sex vise nego redovan,extra,vrhunski,medjutim,ta je zahtevala da i najmanja sitnica u zivotu uvek bude samo po njenom ili nastupa svadja i vika,ali to je vec druga prica iz mog zivota.Ali svejedno,hvala joj na sexu :),barem.Ova,prva ljubav,iz Tunisa ,koju sam najvise voleo,mi je tokom tih god dana,kad nismo bili zajedno cestitala rodjendan telefonom,kad mi je bio,pa sam posle ja nazvao nju kad je bio njen,i ona tada mene upita: "A kad cemo mi da se vidimo ? " I ja posto joj je rodjendan, dogovorim vidjanje,mada sam digao ruke od nje bio onda.Mi se nadjemo,ona sva srecna sto je sa mnom,i meni nekako opet bude drago sto smo se videli,ona pita kad cemo se opet naci, i mic po mic zapocnemo vezu koja je potrajala oko 2 meseca.A evo sta se desilo i zasto je prekinuta obnovljena veza sa njom ponovo:Ja inace cesto kasnim,i to mi je jedina mana,nekad imam opravdanje za svoje kasnjenje,a nekad ne,ali to je zato sto opusteno dozivljavam vreme uvece,jer ja po nju uvek dolazim kolima i ona me ceka u svojoj kuci a ne na ulici,pa posto znam da je na suvom i toplom,meni je opusteno u glavi kad cu je pokupiti..Uglavnom to vece zakasnim debelo,a trebali smo da idemo na neki koncert.Posto stalnom kasnim,ona iznervirana kaze meni:" Kasnis mi sat vremena,e sad necemo ni ici na koncert,majke mi !".Znam da voli majku,i ja onda,kad joj je vec izletelo tako, nisam ni insistirao vise na koncertu,i reko " Aj ,nista,idemo negde na pice",a i ona se ubrzo pokaje i kaze " Izvini stvarno,da se nisam zakunula u majku,sad bi isli na koncert,nego si me prosto izbezumio sa kasnjenjem pa mi je izletelo".Ja na to kazem:" Nema veze bre,bice nam Ok i na picu".A kako u ova 2 meseca namerno nisam hteo ni da pomenem sex,da ne bi nesto opet upropastio insistiranjem na njemu,sada dodam recenicu,gde prvi put nagovestih sex izokola,a rekao sam:"Pa nije ovaj koncert jedina stvar koju smo propustili zbog tvoje bandoglavosti."To nisam rekao ljutito vec,blago,hteo sam cisto malo da je dodirnem da razmisli o sexu u perspektivi,ali bez tenzija.Na to mi ona rece:"E pa imamo onda problem " i isprica u kolima,kako je prethodnih godinu dana vodila ljubav sa nekim likom sa kojim je bila u vezi ukupno 8 meseci,i to posle par meseci.veze.Na to sam ja poludeo totalno.Bio sam ljut jer je mene zavlacila 19 meseci,a njega ne,"Sta,sad on ispada neki veci smeker od mene?". Bio sa ljut jer sam se osetio zavucenim i ova dva meseca ( mada mi je ona par puta predlagala da kupimo vino i dodjemo kod mene na gajbu uvece,i rekla par puta kad bi je vatao na ulici,nesto kao ,"Ne moras ovako, pa nismo deca vise da me vatas na ulici",ali ja sam iz toga samo zakljucio bio da joj smeta vatanje tamo gde ima prolaznika,nisam je skapirao uopste jer sam smatrao da je jos nevina,ali da cemo sada stvar uraditi stvarno u skorije vreme....Uglavnom osetio sam se debelo prevarnim,nasankanim i pobesnelim.Ona se nasla da vadi time kako je mislila onda kad smo raskinuli da je to za stalno tada i ponovila onu moju recenicu:"Ja odlazim sada,ali ne dozvoli da ti sledeci put u zivotu ljubav propadne zbog sexa" i kao upamtila je i rukovodila se time.A sva moja nerviranja,frustracije i sve sto sam joj govorio u prvih 19 meseci nije upamtila ?! I kako nije nasla za shodno u ta 2 meseca,obnovljena da mi direktno kaze.Mada,verovatno,da mi je odmah rekla,ja bi se samo okrenuo i otisao,a ovako smo raspravljali 2 dana i opet sam otisao.Jednostavno,povredjen je moj ego i smatram da iskrenu ljubav koju sam joj nekad dao nije umela da ceni.Sad sam stariji i pametniji.Sa nevinim devojkama mi nepada na pamet da se petljam u zivotu vise,jer ne bi imao strpljenja da nikoga cekam duze od 5 min.Inace sada imam 2 paralelne veze,i obema sam rekao da ja vezu tek posle godinu dana smatram pravom,a da dotle sve dozivljam opusteno vise manje,ali ne iskljucujem mogucnost da se pretvori u nesto vise.Sa jednom sam devojkom 3 meseca u vezi,a sa drugom mesec dana,ali,cinimi se da me nijedna ne planira da napusti,cak se i nekako vise trude kad sam im rekao da je meni veza u pocetku opustena,a posle tek kad nekog upoznam detaljno i pojedem kilo soli sa njim,obavezujuca.Videcemo s kim cu da zavrsim,i da li vise volim mega ribu,koja je neodoljiva,fantasticno izgleda,ali je namazana i ume da me donekle zeza,ili malo losiju ribu,ali ipak pristojnog izgleda i vise nego pristojnog ponasanja,ustvari ribu koju ja zezam mnogo vise nego ona mene.

@postavljacu iz 2003 -ovde ocigledno jedini problem imas ti .

Prvo da ti nije odgovaralo takvo detinjasto ponasanje na letovanju i uopste u vezi ne bi je trpeo a i brate mozda i tebi u to vreme nije bio bitan seks kada si uzivao da budes sa devojkom koja je u 21 godini aseksualna.

Drugo em si sam kriv sto te je iskoristila em dozvoljavas da tako bezvredna osoba utice i dalje na tvoje odluke i odnose

@postavljacu iz 2003 -ovde ocigledno jedini problem imas ti .

Prvo da ti nije odgovaralo takvo detinjasto ponasanje na letovanju i uopste u vezi ne bi je trpeo a i brate mozda i tebi u to vreme nije bio bitan seks kada si uzivao da budes sa devojkom koja je u 21 godini aseksualna.

Drugo em si sam kriv sto te je iskoristila em dozvoljavas da tako bezvredna osoba utice i dalje na tvoje odluke i odnose

Istina...ako on za 19 meseci nije hteo da je prevari a sada ima 2 uporedne veze...to je svakako licemerno....i prema njima i prema sebi.....slaba osoba

LJUDI,JA SAM POSTAVIO PITANJE KOJE JE ZAPOCELO OVU TEMU DALEKE 2003 GODINE. .Izvinite svi sto vam se nisam javio,ali sam citao vase odgovore sledecih godinu dana nakon postavljanju teme,samo da znate.Jutros sam se setio svega toga sto mi se tad desavalo,listajuci neke stare slike,i konektovao sam se da vidim sta bi sa mojom starom temom,koju sam onda postavio,a koje se setih pre pola sata.Tu devojku sa početka priče sam stvarno tada voleo ( u to vreme ),da ne mislite da sam samo hteo sex sa njom.I odmah da vam kazem da sexa sa njom nije ni bilo.Ali evo kako su isli dogadjaji:Krajem septambra te godine smo otisli na letovanje,ja i ona u Tunis ( letovanje smo platili pola-pola,da ne mislite da je sponzorusa,logicno ja sam vise tamo placao,kao svaki muskarac,ali sve to je ok,jer i ona je znala da plati i veceru i pice i sl.).Ja sam njoj cesto navlacio temu sexa jer sam nakon 8-9 meseci vec poceo da se frustriram,jer nisam bio neko ko bi tada prevario devojku koju mnogo voli,a koja je nevina uz sve to.Uspeo sam,u jednom momentu, da dobijem od nje neko poluobecanje,mesec-dva pre letovanja, da ce se to eventulno desiti kad budemo na moru u nekoj stranoj zemlji,egzoticnoj,cisto da i njoj prvi sex eto bude zapamćen na specijalnom mestu.Otputovasmo u Tunis 25 septembra..Za prva 2 dana boravka odmah uplatimo ekskurziju po pustinji,jahanje kamila,odusevljenje hotelom,lokacijom,morem,palmama pored hotela i sl.Treci dan smo se napokon vratili u nas maticni hotel,tj.vratili se sa te ekskurzije-putovanja kroz Tunis i Saharu.Ja sve osecam kao da ce se mozda glavna stvar desiti,a mozda i ne,jer sam vec i postao nesiguran da li ce uopšste doci do toga ili ne,a i iznerviran jer je vec proslo oko 11 meseci veze bez sexa.Treci dan boravka,mi na pescanoj obali sa turistima iz svih zemalja leskarimo.Na 10 metara od mene,neka Nemica,plavusa,extra zgodna,u jednom momentu skine gornji deo kupaceg i nastavi da se sunca sedeci.Ja pogledam u tom pravcu slucajno,vidim obdarenu Nemicu kako se sunca,i logicno ceo prizor mi izmami smesak,a kome vec ne bi? Sa Nemicom ,normalno ,nisam ni pricao, a ni flertovao.Ova moja me snimi u momentu kada sam bacio pogled,i snimi moj spontani smesak,i napade me zbog toga.Ja joj objasnim da nju volim i da nema potrebe da se ljuti,medjutim ona ceo dogadjaj iskoristi da se sledeca dva dana ljuti i duri,a posle smo to izgladili.Medjutim od sexa nista.Prosla tako 4 dana naseg boravka,( 2 u ekskurziji+2 u njenom durenju)a peti dan mi saopsti da su joj nastupili "oni" dani.Šesti dan ja sednem i razmislim u sebi:"brate,prošlo nam je već šest dana,da je htela sex sa mnom ,već bi ga imali"i to veče i sledeće jutro budem fixno na svojoj polovini kreveta,znači ni da joj pridjem ,ni da je zagrlim ,ni poljubim i tako ceo sedmi dan,jer sam logično bio vidno iznerviran.Osmi dan mi ona kaže:"Možeš i da nam upropastiš i preostala 3 dana letovanja svojim durenjem,ako baš hoćeš,ali mislim da je glupo,kad možemo da uživamo ova 3 dana" I ništa,ja odlučim da iskuliram sve,da budem Ok prema njoj,da iskoristimo oboje more i sunce na fin način bez naboja i svađe.Poslednji dan mi ona kaže:"Strpi se još malo,još neko vreme,5-6 meseci,ne vise,da se ja malo odlučim ,još mi treba nesto vremena,ali ćemo za pola godine rešiti verovatno i taj problem ( misli na sex).".Ja resim da budem Ok prema njoj dok ne razvijemo slike sa letovanja,da ih imamo za uspomenu,a posle kako mi srce kaže,jer sam bio totalno razočaran jer se nista nista nije desilo u Tunisu. i jer sam smatrao da ipak,kad je ljubav prava,taj sex mora biti u prvih 6 meseci veze najdalje,sve da je devojka 100 puta nevina.A generalno i jeste tako.Vratimo se mi u Bg,izrazvijamo filmove i slike.Ja razmisljam u sebi : ne znam sta da radim sa vezom i ljubavi ovom,jer ona se ponasa ko da me voli najvise na svetu,pogotovo sad kad smo dosli sa mora,a konkrertnog sexa ni za leka,samo ko deca iz osnovne skole sve.I ja u glavi resim da sacekam jos i tih 6 meseci,ali da se sa njom vise ne vidjam svaki drugi dan,kao do tada,već da vidjanje svedem na jednom nedeljno i to je to,jer cemu da se trudim toliko,kad nemamo sexa,a sve ostalo smo prosli vec.Mislim,voleo sam ja nju stvarno mnogo,ali svi moji drugovi,koji su imali nevine devojke,spavali su sa njima posle 3,4.5 meseci najdalje,i zbog toga mi je bilo jako tesko,.jer sam je voleo i posvetio sam joj vreme cele godine bio,a ona mi nije dala dokaz ljubavi koji sam hteo.Ostanemo mi u vezi jos vremena,ukupno godinu i 7 meseci u nizu ( 19 meseci kad se sabere),ja vidjanje svedem na jednom u 7 ili jednom u 10 dana,na sta mi je ona prigovarala,jer pre Tunisa smo se vidjali svaki drugi dan,ali nije mogla nista da uradi prigovaranjem, jer sam ja smatrao da i ne zasluzuje vise kad je takva i najbolje da sacekam da iscure tih 6 meseci nekako,a onda ce valjda stvari biti na svome.Kad smo napunili celih 19 meseci veze ,a nije bilo sexa,mada je njoj sada smetalo sto se retko vidjamo,pa ju je mozda ito odvracalo,opet mozda,kazem,ja sam izgubivisi sve zivce koje sam imao,iskoristio neki banalan razlog i raskinuo zbog toga sa njom,a ustvari,jedini i pravi razlog je to sto nije bilo sexa i sto sam se totalno isfrustiorao zbog toga,a nisam bio neko koje mogao da prevari svoju devojku i vara sa strane.Na kraju sam joj i rekao:"Ja odlazim sada,ali ne dozvoli da ti sledeci put u zivotu ljubav propadne zbog sexa".I resim da joj se nikad ne vratim.Prodje otprilike malo vise od godinu dana od tada.U medjuvremenu sam bio sa jednom cicom koja je bila njoj susta suprotnost:znaci sex vise nego redovan,extra,vrhunski,medjutim,ta je zahtevala da i najmanja sitnica u zivotu uvek bude samo po njenom ili nastupa svadja i vika,ali to je vec druga prica iz mog zivota.Ali svejedno,hvala joj na sexu :),barem.Ova,prva ljubav,iz Tunisa ,koju sam najvise voleo,mi je tokom tih god dana,kad nismo bili zajedno cestitala rodjendan telefonom,kad mi je bio,pa sam posle ja nazvao nju kad je bio njen,i ona tada mene upita: "A kad cemo mi da se vidimo ? " I ja posto joj je rodjendan, dogovorim vidjanje,mada sam digao ruke od nje bio onda.Mi se nadjemo,ona sva srecna sto je sa mnom,i meni nekako opet bude drago sto smo se videli,ona pita kad cemo se opet naci, i mic po mic zapocnemo vezu koja je potrajala oko 2 meseca.A evo sta se desilo i zasto je prekinuta obnovljena veza sa njom ponovo:Ja inace cesto kasnim,i to mi je jedina mana,nekad imam opravdanje za svoje kasnjenje,a nekad ne,ali to je zato sto opusteno dozivljavam vreme uvece,jer ja po nju uvek dolazim kolima i ona me ceka u svojoj kuci a ne na ulici,pa posto znam da je na suvom i toplom,meni je opusteno u glavi kad cu je pokupiti..Uglavnom to vece zakasnim debelo,a trebali smo da idemo na neki koncert.Posto stalnom kasnim,ona iznervirana kaze meni:" Kasnis mi sat vremena,e sad necemo ni ici na koncert,majke mi !".Znam da voli majku,i ja onda,kad joj je vec izletelo tako, nisam ni insistirao vise na koncertu,i reko " Aj ,nista,idemo negde na pice",a i ona se ubrzo pokaje i kaze " Izvini stvarno,da se nisam zakunula u majku,sad bi isli na koncert,nego si me prosto izbezumio sa kasnjenjem pa mi je izletelo".Ja na to kazem:" Nema veze bre,bice nam Ok i na picu".A kako u ova 2 meseca namerno nisam hteo ni da pomenem sex,da ne bi nesto opet upropastio insistiranjem na njemu,sada dodam recenicu,gde prvi put nagovestih sex izokola,a rekao sam:"Pa nije ovaj koncert jedina stvar koju smo propustili zbog tvoje bandoglavosti."To nisam rekao ljutito vec,blago,hteo sam cisto malo da je dodirnem da razmisli o sexu u perspektivi,ali bez tenzija.Na to mi ona rece:"E pa imamo onda problem " i isprica u kolima,kako je prethodnih godinu dana vodila ljubav sa nekim likom sa kojim je bila u vezi ukupno 8 meseci,i to posle par meseci.veze.Na to sam ja poludeo totalno.Bio sam ljut jer je mene zavlacila 19 meseci,a njega ne,"Sta,sad on ispada neki veci smeker od mene?". Bio sa ljut jer sam se osetio zavucenim i ova dva meseca ( mada mi je ona par puta predlagala da kupimo vino i dodjemo kod mene na gajbu uvece,i rekla par puta kad bi je vatao na ulici,nesto kao ",ali ja sam iz toga samo zakljucio bio da joj smeta vatanje tamo gde ima prolaznika,nisam je skapirao uopste jer sam smatrao da je jos nevina,ali da cemo sada stvar uraditi stvarno u skorije vreme....Uglavnom osetio sam se debelo prevarnim,nasankanim i pobesnelim.Ona se nasla da vadi time kako je mislila onda kad smo raskinuli da je to za stalno tada i ponovila onu moju recenicu:"Ja odlazim sada,ali ne dozvoli da ti sledeci put u zivotu ljubav propadne zbog sexa" i kao upamtila je i rukovodila se time.A sva moja nerviranja,frustracije i sve sto sam joj govorio u prvih 19 meseci nije upamtila ?! I kako nije nasla za shodno u ta 2 meseca,obnovljena da mi direktno kaze.Mada,verovatno,da mi je odmah rekla,ja bi se samo okrenuo i otisao,a ovako smo raspravljali 2 dana i opet sam otisao.Jednostavno,povredjen je moj ego i smatram da iskrenu ljubav koju sam joj nekad dao nije umela da ceni.Sad sam stariji i pametniji.Sa nevinim devojkama mi nepada na pamet da se petljam u zivotu vise,jer ne bi imao strpljenja da nikoga cekam duze od 5 min.Inace sada imam 2 paralelne veze,i obema sam rekao da ja vezu tek posle godinu dana smatram pravom,a da dotle sve dozivljam opusteno vise manje,ali ne iskljucujem mogucnost da se pretvori u nesto vise.

:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:
A,jao,iz svega ovoga ti u svakom slucaju ispadas dobar lik.Tvoja dobrota je oblik kretenizma,nemoj shvatiti ovo kao pogrdno ali si se dosta zajebao.
Do sada si valjda shvatio sta i kako trebas da radis
Veliki pozdrav-sustinski se nemoj menjati,samo tehniku promeni i docice sve na svoje mesto
A sto se tice onih 19 meseci,pa ne dozvoli da propadnu :D
Stvarno si kralj:D

Back