koliko vremena treba dati devojci koja je nevina

• Začetnik teme Začetnik teme pitanje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brate...:eek:
ovde ko da neko doktorira na gorenavedeno pitanje...:eek:
a050.gif

...a delovalo je tako bezazleno...:sad2:

Rado cu pisati i diplomski na tu temu, toliko sam isprovocirana da bih vrlo rado to uradila.
Ovakve "frajercine" me prosto "odusevljavaju" i inspirisu na bunt.

Decko je ocigledo prilicno lose razmisljao od samog starta
I ne postuje ziwot, ja sa druge strabe bih spawao prwog dana sa njom, i opet bih sjebao wezu, ni to bas nije najbolje :D

Ne znam sta da kazem u svoju odbranu.Bio sam mlad,lud i stvarno zaljubljen i verovao da me najvise voli na svetu jer mi je delovala totalno neiskvareno.Ako se slucajno bude delila nagrada za NAJGLUPLJEG ČLANA FORUMA,mogli bi mene da nominujete,pretpostavljam da bi imao velike šanse...

Iskreno posle citanja, jedino se sloziti mogu..
Da te je vozila kao poslednju budalu jeste :confused:..
Dve godine zivota su kanda puno, mislim..
Neces ih skoro povratiti :neutral:..
Nije toliko bit u seksu, vec u samom zavlacenju..

Neposteno je to sto me je stalno zavlacila pricom da cemo to uraditi u sledecih 5-6meseci i da joj treba samo jos toliko vremena otprilike da se odluci,a tu pricu je provlacila 17 meseci stalno.I dalje bi isto provlacila da ja nisam prekinuo,iako sam je voleo,ali su mi se zivci istanjili.Neposteno je sto je obecala da cemo uraditi to na letovanju,nekoliko meseci pre letovanja,a posle to izbegla na svoj nacin.Neposteno je sto nije cenila moju ljubav,Neposteno je jer se meni,nekoliko meseci posle upoznavanja sa njom,pokusala da nabaci jedna lepuskasta devojka koja radi blizu mesta gde sam cesto prolazio,a ja sam tu devojku iskulirao totalno jer sam ziveo u zabludi da je ljubav koju imam najveca i najiskrenija.Ona nista nije "morala" da uradi sa mnom,ali ako to vec ne planira,nije trebala da me drzi u zabludi da cemo to uraditi kroz X meseci i da lazno vise puta odgadja dogadjaj za 5-6 meseci.Zasto jednostavno nije rekla:"Slusaj,sledece 2 god to sigurno necemo uraditi".Ja bi se tada kulturno okrenu i rekao joj:"Nista,nazovi me za 2 god,pa ako budem slobodan,vidimo se".Ja sam zbog ljubavi i vernosti prema njoj propustio neke druge devojke sa kojima sam mogao da budem,I uopste neposteno je bilo sta obecati nekom ako to ne mislis da ispunis,a kamoli krupne stvari.Ja sa njom,a ni sa bilo kojom drugom u zivotu ne bi bio ni tada,a kamoli sada,da mi kaze da sledecih godinu dana sigurno nece spavati sa mnom.A ona me je stalno navlacila i zavlacila.Je li sad jasno sta je neosteno i ko je bio neposten ?!

Mogu ti reci samo da u zivotu nisam procitao vece gadosti... Ne bih zeleo da mi obrisu ovaj post, pa ti zato necu reci sta mislim o tebi...

Ovo o cemu ti ovde pises, nema ni LJ od ljubavi... Niti ti znas sta je ljubav...

Pa da si procitala sve moje odgovore,videla bi da je na kraju i ona izvisila sto je bila sa mnom,ali tako nesto je i zasluzila.Ispricao sam da sam je 19 meseci voleo iskreno,a ona me zavlacila,i posle 19 meseci sam to prekinuo bas zbog toga,iako sam joj zvanicno izmislio neku glupost da je razlog.Godinu i nesto se nismo uopste videli.Posle smo se spetljali na 2 meseca ponovo,a prekinuli smo tada jer mi je priznala da je u tom medjuperiodu dana imala vezu od 8 meseci i da se sa tim likom kresnula posle 3 mesca poznanstva.Znaci ,dok se posle svega vratila meni,valjda je shvatila da joj ni ja nisam bio uopste los i da je tesko naci budalu koja ce je voleti kao ja iskreno.A taj drugi put smo prekinuli jer mene prosto nervira cinjenica da je mene zavlacila 17 meseci ,a njega ne i u fazonu sam ako si mene zavlacila toliko,a njega nisi,jebi se i dalje sa njim idi kod njega sada kad je on toliko puta veci smeker od mene u tvojim ocima i koji si mi se K. uopste pokusala da vratis i sto mi odmah nisi rekla sta si uradila pa da ne tracim bar ova 2 meseca zivota sa tobom kad sam protracio onih 19 merseci uzalud.Da se razumemo,meni nije bitno da li je neko nevin ili ne,cak sada posle svega sto sam preziveo sa ovom,mislim da vise nikad i ne bi mogao da se vidjam sa nekom nevinom devojkom uopste,ali SVE devojke,ako imaju gram mozga,pa i ova moja sa njima,treba odmah da znaju, da ako su nekad nekoga zavlacile dok su bile nevine,onog momenta kada se kresnu sa nekim drugim,tada su onoga prethodnog ili sve one prethodne tipove bacile tome pod noge i nece moci nikad da im se vrate, jer je muski ego takav.Znaci lako mogu da nahvataju nove tipove,ali ako racunaju da će se moci vratiti posle nekome koga su zavlacile pre toga,i da se nadaju da ce ih stara budala opet isto voleti,tj uopste voleti,onda su mnogu lose procenile situaciju u kojoj se nalaze.

Opet gomila budalastina... Znaci, njemu je dala nakon tri meseca... A, zar nisi mozda pomislio da je u medjuvremenu sazrela... Najgore je to sto nisi umeo da uzivas u tom odnosu... Da sazreva pored tebe, i da ti budes ispunjenje njenih snova... Zeleo si samo jedno... Mozda je ona to i prozrela i namerno se tako ponasala... U svakom slucaju, nista nema bednije nego o bivsima pricati na taj nacin... To samo pokazuje koliko si nisko pao...

A to da vise nece moci da se vrate bivsima, kad su vec spavale sa drugim... Mislim da si prevazisao samog sebe... Odakle ti ideja da bi se neko vracao bivsima... Da su valjali, ne bi bili bivsi... Ti stvarno imas kineski zid oko svoje maste...

Ljudi,ja sam sve ovo napisao da neko ko se nadje u slicnoj situacija kao ja te davne 2003 godine sto sam bio,ne bude toliki glupan kao ja i pokusa da izvuce neku pouku iz moje price, i to kakvu takvu,da ne cini istu glupost i ne traci 19 meseci zivota bezveze na osobu koja to ne zasluzuje..Pravi odgovor na moje pitanje koje sam tada davno pitao bi bio:Nikoga ne treba cekati mnogo duze od godinu dana,ma i 100 puta da je nevin,jer u 12 meseci prodju sva 4 godisnja doba,i svako,ako se stalno vidjate, moze da se dobra upozna i ako ona,kao punoletna osoba, za tih godinu dana ne nadje dovoljno razloga da to ucini,nikad nece ni naci,ni sledece godine ni bilo kada.A ako slucajno i nadje nekad posle,kad to uradi sa nekim drugim, pa se i pokaje posle mozda,nema nista od tog vracanja jer je muski ego takav da tu ne bi bili do kraja zadovoljni ni on ,ni ona.ETO PRAVOG I MUDROG ODGOVORA;ALI MALO NJIH JE TE 2003 god,ZNALO DA ME SAVETUJE OVAKO, KAO JA SADA DRUGE, OVE 2009,kada je sve to iza mene....

Opet ti o vracanju... Elektrotehnicari bi rekli da si kao zener dioda...

To su mogli da ti budu 19 najlepsih meseci u zivotu, samo da si znao da ih prozivis... S druge strane, ako su bili toliki pakao za tebe, zasto si i bio sa njom 19 meseci... Pametnom coveku je dovoljno i dva dana da vidi da mu nesto ne odgovara... Na zalost, svi ljudi sa godinama odrastaju, ali neki nikada ne sazru...

Trudio sam se da izbegavam ruzne reci, koliko je to bilo moguce... Mada, zasluzi si mnogo, mnogo gore...

To su mogli da ti budu 19 najlepsih meseci u zivotu, samo da si znao da ih prozivis... S druge strane, ako su bili toliki pakao za tebe, zasto si i bio sa njom 19 meseci... Pametnom coveku je dovoljno i dva dana da vidi da mu nesto ne odgovara... Na zalost, svi ljudi sa godinama odrastaju, ali neki nikada ne sazru...

Trudio sam se da izbegavam ruzne reci, koliko je to bilo moguce... Mada, zasluzi si mnogo, mnogo gore...

Bas sam hteo da pisem o tome ali si me preduhitrio..

:rtfm: :rtfm: :rtfm:Ljudi,ja sam sve ovo napisao da neko ko se nadje u slicnoj situacija kao ja te davne 2003 godine sto sam bio,ne bude toliki glupan kao ja i pokusa da izvuce neku pouku iz moje price, i to kakvu takvu,da ne cini istu glupost i ne traci 19 meseci zivota bezveze na osobu koja to ne zasluzuje..Pravi odgovor na moje pitanje koje sam tada davno pitao bi bio:Nikoga ne treba cekati mnogo duze od godinu dana,ma i 100 puta da je nevin,jer u 12 meseci prodju sva 4 godisnja doba,i svako,ako se stalno vidjate, moze da se dobra upozna i ako ona,kao punoletna osoba, za tih godinu dana ne nadje dovoljno razloga da to ucini,nikad nece ni naci,ni sledece godine ni bilo kada.A ako slucajno i nadje nekad posle,kad to uradi sa nekim drugim, pa se i pokaje posle mozda,nema nista od tog vracanja jer je muski ego takav da tu ne bi bili do kraja zadovoljni ni on ,ni ona.ETO PRAVOG I MUDROG ODGOVORA;ALI MALO NJIH JE TE 2003 god,ZNALO DA ME SAVETUJE OVAKO, KAO JA SADA DRUGE, OVE 2009,kada je sve to iza mene....
:rtfm: :rtfm: :rtfm:

I ovo je moj konacan odgovor na temu koju sam postavio i koja me je mucila te davne 2003 godine.A one koji nisu procitali sve moje i tudje odgovore i pitanja koji su pristizali na ovu temu u toku ovih 6 godina,zamolio bih da ne izvlače pojedine moje citate iz konteksta,jer se tako gubi smisao svega sto sam napisao i rekao i što me je mučilo,a lako je uvek kad ima mnogo texta,pronaci nesto sto se moze dvosmisleno tumaciti i onda napasti autora.Ko nije procitao sve moje postove,nece ratzumeti ni mene ni sve ono sto je napisano,ni iskustvo koje sam prosao i donosice samo brzoplete i povrsne zakljucke ! A ko procita,shvatice,a puka je ovde iznad,boldiranim slovima

[/B] :rtfm: :rtfm: :rtfm:

I ovo je moj konacan odgovor na temu koju sam postavio i koja me je mucila te davne 2003 godine.A one koji nisu procitali sve moje i tudje odgovore i pitanja koji su pristizali na ovu temu u toku ovih 6 godina,zamolio bih da ne izvlače pojedine moje citate iz konteksta,jer se tako gubi smisao svega sto sam napisao i rekao i što me je mučilo,a lako je uvek kad ima mnogo texta,pronaci nesto sto se moze dvosmisleno tumaciti i onda napasti autora.Ko nije procitao sve moje postove,nece ratzumeti ni mene ni sve ono sto je napisano,ni iskustvo koje sam prosao i donosice samo brzoplete i povrsne zakljucke ! A ko procita,shvatice,a puka je ovde iznad,boldiranim slovima

Ja nista nisam shvatila.

Mogu ti reci samo da u zivotu nisam procitao vece gadosti... Ne bih zeleo da mi obrisu ovaj post, pa ti zato necu reci sta mislim o tebi...

Ovo o cemu ti ovde pises, nema ni LJ od ljubavi... Niti ti znas sta je ljubav...

Opet gomila budalastina... Znaci, njemu je dala nakon tri meseca... A, zar nisi mozda pomislio da je u medjuvremenu sazrela... Najgore je to sto nisi umeo da uzivas u tom odnosu... Da sazreva pored tebe, i da ti budes ispunjenje njenih snova... Zeleo si samo jedno... Mozda je ona to i prozrela i namerno se tako ponasala... U svakom slucaju, nista nema bednije nego o bivsima pricati na taj nacin... To samo pokazuje koliko si nisko pao...

A to da vise nece moci da se vrate bivsima, kad su vec spavale sa drugim... Mislim da si prevazisao samog sebe... Odakle ti ideja da bi se neko vracao bivsima... Da su valjali, ne bi bili bivsi... Ti stvarno imas kineski zid oko svoje maste...

Opet ti o vracanju... Elektrotehnicari bi rekli da si kao zener dioda...

:worth: E ako si mu rekao :worth:

[/B] :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Procitala sam sve, nadajuci se da postoji neki logican razlog za tvoj "problem".
Nisam htela da prihvatim cinjenicu da muski mozak tako funkcionise (cast izuzecima), pokusala sam da protumacim postove cutajuci izmedju redova, trazila znak da nije sve tako crno-belo, ali uzalud. Sad mi je zao sto sam sve procitala, samo sam se iznervirala. Ne znam zasto je meni bilo stalo da nadjem nesto u tvoju odbranu, verovatno zato sto mi je mrsko da shvatim da bi neko sa nekim bio toliko dugo samo cekajuci seks.
Ne zbog samo nje, vec i zbog mene same i svih drugih devojaka u kozi onih koje to bi to mogle da dozive od nekog tvog istomisljenika, mislim da to nije fer. Ti si toliko uvredjen da si celu temu tome posvetio. A, veruj mi vise ces jednog dana da cenis nju nego neku koja bi se sama raskopcala u prvom minutu poznanstva.

Opet ti o vracanju... Elektrotehnicari bi rekli da si kao zener dioda..
.

Da si procitao sve moje postove,video bi da smo posle tih 19 meseci imali pauzu raskida od godinu i nesto,a posle nastavili vezu koja je opet prekinuta nakon 2 meseca.ZNACI ONA SE MENI IPAK VRATILA,ali su se sve druge okolnosti promenile.Procitaj sve moje postove od 2003 do 2009 u ovoj temi,pa onda sudi.

Meni je sa njom prvih 6 meseci veze i bilo 6 najlepsih meseci u zivotu,( zato sam se i nervirao toliko oko nje,i toliko ocekivao i toliko verovao ),ali posle tih 6,7 meseci, kako je proticalo vreme postajlo je csve gore i gore jer sam se sve vise nervirao i frustrirao zbog sexa koji se nije desavao,a stalno je odlagan za neki sledeci period.

Procitaj sve moje postove pa onda sudi ...

Opet ti o vracanju... Elektrotehnicari bi rekli da si kao zener dioda..
.

Da si procitao sve moje postove,video bi da smo posle tih 19 meseci imali pauzu raskida od godinu i nesto,a posle nastavili vezu koja je opet prekinuta nakon 2 meseca.ZNACI ONA SE MENI IPAK VRATILA,ali su se sve druge okolnosti promenile.Procitaj sve moje postove od 2003 do 2009 u ovoj temi,pa onda sudi.

Meni je sa njom prvih 6 meseci veze i bilo 6 najlepsih meseci u zivotu,( zato sam se i nervirao toliko oko nje,i toliko ocekivao i toliko verovao ),ali posle tih 6,7 meseci, kako je proticalo vreme postajlo je csve gore i gore jer sam se sve vise nervirao i frustrirao zbog sexa koji se nije desavao,a stalno je odlagan za neki sledeci period.

Procitaj sve moje postove pa onda sudi ...

Procitao sam veliku vecinu tvojih postova... I samo cu se sloziti sa mojom drugaricom Girlicious, na zalost...

Taman i da sam zlonamerno izvadio iz konteksta sve sto sam obojio, tvoji komentari su skandalozni...

Nemas ti pojma sta je ljubav... I, ne uzimaj tu rec u usta... Nisi je dostojan...

Back