Ljudi,
Astrologiju ne treba shvatati kao prorocanstvo, kao boziji rukopis. Ja astrologiju gledam kao jedan deo medicine. Da li ste se ikada zapitali zasto nekog "bole kosti na promenu vremena", zasto je neko kad je kisa neraspolozen, zasto vukovi laju na pun mesec, zasto psi i macke reaguju na najrazlicitije nacine na razne pojave u prirodi, zasto postoje mesecari,...... Sve to medicina ne moze da objasni, ali ipak postoji i na svakog utice drugacije. Uzmite primer plime i oseke, kolike kolicine vode se pomeraju u prirodi pod uticajem meseca (covek je uglavnom voda). A mi? I mi smo kao i vuk, pas, macka, pile, majcina dusica i hajducka trava deo te prirode koja se menja pod raznim uticajima i okolnostima. Tako npr. za biranje idealnog partnera ja ne gledam to kao neko prorocanstvo ko ide s kim, vec kao uticaj trenutnih polozaja planeta na jednog, a zatim i na drugog partnera. Ako nekom smeta pun mesec, on ce biti ljut, namrgodjen, nikakav, dok ako drugom recimo prija bice nasmejan, srecan,.... Jedno drugog ce ubijati i ponistavati i tako tokom celog zivota nece moci naci vreme kada ce biti obostrano srecni. Tako kao kod meseca, na Zemlju, ljude, biljke i zivotinje ima uticaj i Jupiter, Saturn, Pluton itd. Svaka planeta drugaciji.
Astrologiju ne gledam kao citanje sudbine, vec kao uticaj energije planeta na odredjenim polozajma u odnosu na pojedinca u raznim trenucima i poljima zivota.