koliko vi zaista verujete u astrologiju?

• Začetnik teme analiticar
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

*Rea*

Zainteresovan član
Poruka
223
Za mene je to vise razbibriga...Recimo volim da procitam sve sto je vezano za moj horoskopski znak.Volela bih kada bih nasla nekog da mi uradi natalnu kartu.Ima dosta onih koji npr. danas nece donositi bitne odluke jer im zvezde nisu naklonjene i sl.To je za mene glupost. Ne verujem u astrologiju u toj meri da necu pokusati sa nekom osobom samo zato sto nam se mozda znaci nikako ne slazu.

Truman

Elita
Poruka
21.458
*Rea*:
Za mene je to vise razbibriga...Recimo volim da procitam sve sto je vezano za moj horoskopski znak.Volela bih kada bih nasla nekog da mi uradi natalnu kartu.Ima dosta onih koji npr. danas nece donositi bitne odluke jer im zvezde nisu naklonjene i sl.To je za mene glupost. Ne verujem u astrologiju u toj meri da necu pokusati sa nekom osobom samo zato sto nam se mozda znaci nikako ne slazu.
Preporucujem ti da pocnes da citas dnevni horoskop u listu Kurir.Ljudski ces se ismejati.

Belatrix

Obećava
Poruka
81
Pa ko se stvarno razume astrologiju, tako nikada nece reci.To sto citate dnevne, mesecne horoskope u novinama to je stvarno glupost...Ne moze da se generalizuju svi znaci...pa da za sve bikove znaci isto....Slaganje pojedinih osoba se gleda u zavisnosti od polozaja planate, aspekata, stelijuma itd , a ne kako se slazu na primer strelac i lav, vec u kakvom su polozaju njihove planete...
To sto je kod nas premnogo ljudi koji misle da su astrolozi, pa pricaju gluposti..to je druga stvar...
ne moze se svako baviti astrologijom, astrolog se ipak radja...
Pozdrav :D

etotako

Domaćin
Banovan
Poruka
3.568
Truman:
Ja sam ranije verovao ali sada smatram da je to glupost.Ima li ovde ljudi koji su sigurni u tacnost astrologije i zasto,ili je vecini to razbibriga za popodne?

Nista nije i sve je razbibriga. Znam ljude koji prilicno lepo zive od nje i onih koji sebi govore da im je astrologija razbibriga. Da li neko zeli da mu napisem horoskop? Bice to pravo umetnicko delo... obecavam!

etotako

Domaćin
Banovan
Poruka
3.568
Anonymous:
etotako:
Nista nije i sve je razbibriga. Znam ljude koji prilicno lepo zive od nje i onih koji sebi govore da im je astrologija razbibriga. Da li neko zeli da mu napisem horoskop? Bice to pravo umetnicko delo... obecavam!

hocu ja!!! :) je l sam prva??? :)
1.7.1979. 13:10 beograd
( nick jagodica)

mislim da ne treba previshe razmisljati..procitash, klimnnesh i turish u podsvest

Ako tretiras podsvest kao kantu za otpatke tako ces se i osecati.

vodolija77

Zainteresovan član
Poruka
149
Verujem. Doduse ne u onaj dnevni u novinama, ali verujem u neki raspored. Kroz ceo zivot su me pratili ljudi istih horoskopskih znakova(najbolji prijatelji Vage,Blizanci,Ribe,Vodolije; kolege na poslu Lavovi, Device i Strelci; firma u kojoj radim je osnovana u znaku Vodolije, kao i vecina firmi koje saradjuju sa mojom; polaganje vozackih ispita u mesecu Ovna i Skorpije; automobili koje sam vozio(prva registracija) Ovan-Skorpija-Ovan-Skorpija :idea: :!: u jos milion drugih primera)

Sad mi je jasno zasto me je ona Skorpija onako vozila! :lol: :lol: :lol:

jagodica

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.189
etotako:
Anonymous:
etotako:

( nick jagodica)

mislim da ne treba previshe razmisljati..procitash, klimnnesh i turish u podsvest

ne... :I ok htela sam da budem interesantna... ali ni ja tebe ne razumem... sto je astrologija otpadak. ne kao otpadak nego procitala sam ok je, i sada necu da mislim vise na to previse
de je analiza? ;)
el ima negde online kurseva iz astrologije

*Rea*

Zainteresovan član
Poruka
223
Truman:
*Rea*:
Preporucujem ti da pocnes da citas dnevni horoskop u listu Kurir.Ljudski ces se ismejati.
Citam dnevni horoskop u "Blicu",uvek mi izmami osmeh na lice! :lol: :lol: :lol:

Truman

Elita
Poruka
21.458
Belatrix:
Pa ko se stvarno razume astrologiju, tako nikada nece reci.To sto citate dnevne, mesecne horoskope u novinama to je stvarno glupost...Ne moze da se generalizuju svi znaci...pa da za sve bikove znaci isto....Slaganje pojedinih osoba se gleda u zavisnosti od polozaja planate, aspekata, stelijuma itd , a ne kako se slazu na primer strelac i lav, vec u kakvom su polozaju njihove planete...
To sto je kod nas premnogo ljudi koji misle da su astrolozi, pa pricaju gluposti..to je druga stvar...
ne moze se svako baviti astrologijom, astrolog se ipak radja...
Pozdrav :D
To sam i ja verovao,kao dnevni horoskopi su glupost ali zato postoje ljudi koji stvarno nesto znaju.Ma na vreme sam shvatio da sve to nema veze sa zivotom.Davno u istoriji ljudi nisu znali za bolje a sada,samo za uzimanje pare narodu (i nacin da se zapocne razgovor).

etotako

Domaćin
Banovan
Poruka
3.568
jagodica:
etotako:
Anonymous:
etotako:

( nick jagodica)

ne... :I ok htela sam da budem interesantna... ali ni ja tebe ne razumem... sto je astrologija otpadak. ne kao otpadak nego procitala sam ok je, i sada necu da mislim vise na to previse
de je analiza? ;)
el ima negde online kurseva iz astrologije

Ako ti dodjes ovde kod mene i ispeglas ovo brdo odece koje me gleda pravo u oci, nema problema. Ukratko: imam puno obaveza i malo vremena... nista licno.

ms

Aktivan član
Poruka
1.160
Nisam ni mislila na te g.luposti iz dnevnih novina nego na izradu natalne karte. Sta ako je moja mama pogresila sa casom rodjenja, ako sam rodjena 5 minuta pre ili posle u odnosu na zvanicni cas rodjenja? Jednostavno, vise verujem u nepoznatu sudbinu na koju nemas uticaja i koju ne mozes da predvidis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.