koliko vi zaista verujete u astrologiju?

• Začetnik teme analiticar
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Den

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
441
divlja-u-srcu:
Ja kao ne verujem, ne uzimam za ozbiljno, ali neke stvari koje su mi recene pre 10 godina i na koje sam se smejala, pocinju da se obestinjuju! Pa sam u blagom soku! :?

:wink:

Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".

Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!

Margott

Ističe se
Poruka
2.121
verovati u horoskop, svashta...ne znam shta tu ima da se veruje i ne veruje...to je tako..to shto se nisi malo ozbiljnije pozabavila tom tematikom i shvatila njen sistem ne znachi da on ne postoji...neki sistemi fukcionishu i bez vashe svesti o istim...a ta pricha sa jehovom je smeshna koliko i ovaj dotichni poklonik istog...den, da li si ikad doshao do nekih sopstvenih zakljuchaka a da nisi chitao religijske priruchnike?...ako nisi, zashto mislish da si uopshte ziv?!..ako jesi, koji je problem da stanesh iza onoga shto si proverio i osetio?!...tako malo poshtujesh svoju sposobnost egzistencije?..

Den

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
441
Margott:
verovati u horoskop, svashta...ne znam shta tu ima da se veruje i ne veruje...to je tako..to shto se nisi malo ozbiljnije pozabavila tom tematikom i shvatila njen sistem ne znachi da on ne postoji...neki sistemi fukcionishu i bez vashe svesti o istim...a ta pricha sa jehovom je smeshna koliko i ovaj dotichni poklonik istog...den, da li si ikad doshao do nekih sopstvenih zakljuchaka a da nisi chitao religijske priruchnike?...ako nisi, zashto mislish da si uopshte ziv?!..ako jesi, koji je problem da stanesh iza onoga shto si proverio i osetio?!...tako malo poshtujesh svoju sposobnost egzistencije?..

Priseti se recepta: svako jutro pre jela napuni usta samponom i dobro promuckaj!

Den

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
441
smooth fae:
Den...
Tebe baš interesuje astrologija, vidim da si maltene na svim njenim forumima... ajde, nemoj sad da se stidiš... priznaj :twisted: he, he, neće ništa da boli kod čika zube...

8)

Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe". Bog Biblije je osudio astrologiju koja je deo spiritizma. Mudri su oni koji slusaju i nauceno primenjuju u svojim zivotima. Bezumni ulecu u zamke i svesno ignorisu upozorenje!

Margott

Ističe se
Poruka
2.121
ja ne znam kako do sad nisi izvalio, al' ovo je forum ASTROLOGIJA...znachi na NJOJ se polemishe o NJOJ i tome shta ONA podrazumeva..ovde uglavnom dolaze oni koje to interesuje ili oni koji poznaju ISTU...shodno tome, oni koji smatraju da ih to ne interesuje i da nemaju shta da kazu na temu ISTE, nemaju shta da traze na ISTOJ (logichno...)...
eto sad sam chak uljudna, a mogao bi i ti da budesh pa da ne gushish vishe...

Margott

Ističe se
Poruka
2.121
ja ne znam kako do sad nisi izvalio, den, al' ovo je forum ASTROLOGIJA...znachi na NJOJ se polemishe o NJOJ i tome shta ONA podrazumeva..ovde uglavnom dolaze oni koje to interesuje ili oni koji poznaju ISTU...shodno tome, oni koji smatraju da ih to ne interesuje i da nemaju shta da kazu na temu ISTE, nemaju shta da traze na ISTOJ (logichno...)...
eto sad sam chak uljudna, a mogao bi i ti da budesh pa da ne gushish vishe...

Den

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
441

Biblija je nepogresivo tacna u svakom pogledu, cak i u sitnicama poput sve vecih bezobrazluka i nedostatka manira sto je odlika nemudrih i manje inteligentnih ljudi. Evo sta kaze o tome 2.Timoteju 3:1-5:

3 But know this, that in the last days critical times hard to deal with will be here. 2 For men will be lovers of themselves, lovers of money, self-assuming, haughty, blasphemers, disobedient to parents, unthankful, disloyal, 3 having no natural affection, not open to any agreement, slanderers, without self-control, fierce, without love of goodness, 4 betrayers, headstrong, puffed up [with pride], lovers of pleasures rather than lovers of God, 5 having a form of godly devotion but proving false to its power; and from these turn away.

Den

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
441
lulumejlu:
Den ajde ostavi svoje podatke da ti uradimo natalnu kartu..mora da je shizzzz :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasmejao si me, prijatelju, ali ne verujem u horoskop, zvezde i sudbinu. Ja verujem u vecni zivot u raju na zemlji pod savrsenim uslovima koji samo sto nije! To nije obecanje ljudi, vec samog Stvoritelja Jehove.

Sto se tice natalne karte, imao sam priliku da mi je pravi "cuveni vracar-astrolog" Limun (Goran Milekic). Imam u mislima budalastine koje mi je tada prorekao, ali ja sam tada verovao u te budalastine, srecom nisam postupao po njegovim "strucnim" savetima.

Samo da ne zaboravite:
Ponovljeni zakoni 18:10-12 : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
..........ne verujem u astrologiju......
Iskreno, kao svaka radoznala osoba rekoh sebi: ici ces kod nekoliko astrologa i videces sta ce ko da ti kaze..dal ce barem neke iste stvari da se poklope...Elem sta se desava, svaki, ali apsolutno svaki je imao neku svoju verziju mog horiskopa, pa nikako da se usaglase, gde cu ziveti, kakav ce mi biti partner, pa ni broj dece nisu svi isto pogodili...ne znam po kom principu su uci, ali bas da toliko razlicitih stvari cujem od razlicitih, a vaze za dobre astrologe, e to ne mogu da verujem..a moja natlna karta je jedna jedina....eto saznah i to..... :cry: ......ali valjda kao sto ni 2 i 2 nisu 4 pa ni u matematici.....sta reci?

smoki 2004

Zainteresovan član
Poruka
199
devojcurak:
Iskreno, kao svaka radoznala osoba rekoh sebi: ici ces kod nekoliko astrologa i videces sta ce ko da ti kaze..dal ce barem neke iste stvari da se poklope...Elem sta se desava, svaki, ali apsolutno svaki je imao neku svoju verziju mog horiskopa, pa nikako da se usaglase, gde cu ziveti, kakav ce mi biti partner, pa ni broj dece nisu svi isto pogodili...ne znam po kom principu su uci, ali bas da toliko razlicitih stvari cujem od razlicitih, a vaze za dobre astrologe, e to ne mogu da verujem..a moja natlna karta je jedna jedina....eto saznah i to..... :cry: ......ali valjda kao sto ni 2 i 2 nisu 4 pa ni u matematici.....sta reci?

Hm...naravno da ti se horoskopi nisu poklopili kod razlicitih astrolaga,to je iz razloga sto svi znaju jedno ali ne tumace i ne misle isto.Ujedno to nije razlog da se ne veruje u "astrologiju",jer po meni je astrologija jedna veoma logicna i realna tema (pojam).Astrologija je filozofija zvezda i obelezije ljuckog tela. I kao sto se kaze:"Svaka zvezda na nebu je necija dusa"! Pa ti sada razmisli? Ili si jos uvek mlada pa ti tako jedna logistika ne dopire do mozga.Bez uvrede!!! Pozdrav

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
smoki 2004:
devojcurak:

Hm...naravno da ti se horoskopi nisu poklopili kod razlicitih astrolaga,to je iz razloga sto svi znaju jedno ali ne tumace i ne misle isto.Ujedno to nije razlog da se ne veruje u "astrologiju",jer po meni je astrologija jedna veoma logicna i realna tema (pojam).Astrologija je filozofija zvezda i obelezije ljuckog tela. I kao sto se kaze:"Svaka zvezda na nebu je necija dusa"! Pa ti sada razmisli? Ili si jos uvek mlada pa ti tako jedna logistika ne dopire do mozga.Bez uvrede!!! Pozdrav

znaju jedno, ali ne tumace i ne misle isto....cuj....ne moze meni neko da kaze za 5 minuta jedno a posle tih 5 minuta na isto pitanje nesto stoto..sada pricam o jednom jedinom astrologu.......ali poenta je bas u tome......sto sam podvukla, razmisi ti malo! :wink: :roll:

Poruka
19.925
...mada, vrhunac gluposti ti je, kad ja dolazim na ovaj forum trazeci (svesno) laznu nadu, u koju pocinjem da verujem, jer se bojim istine, da bih na kraju otkrio da se po astroloskim arshinima ona i ja slazemo ko macka i mish. I tu nastupa nash domaci inat koji oce i protiv kosmickih sila... e sad zavisno kako se ova ljubavna prica zavrsi, tako cu i ja da verujem u Horoskop!
:lol: :roll: :twisted: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.