bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.097
Drago mi je.Da, ja sam Cloudflare licno..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je.Da, ja sam Cloudflare licno..![]()
Tebe sam proverio, ti nisi robot.Drago mi je.
Nisam. I sad odoh na spavanje, ljudsko sam bice.Tebe sam proverio, ti nisi robot.
Roboti ne spavaju!!Nisam. I sad odoh na spavanje, ljudsko sam bice.
Laku noc zelim robotu![]()
Sve može samo da nije sa ovih prostora. Crnkinje, kineskinje, sakate bukvalno sve.Zivimo u 21.om veku ali to nije mnogo promenilo opste razmisljanje i stavove da muskarci mogu lakse menjati zene, imati ih vise, biti zbog toga muskarcine, dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena.
Ovo ja mislim, mozda nije tako.
Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
Pitanje za zene:
Sta mislite o muskarcima u ovom kontekstu?
Da li smo izasli iz kamenog doba ili nikada necemo?
I, na kraju, da li ovakvo, malo devijantno ponasanje zavisi od godina muskarca (pubertet, andropauza...)?
Da li je ovo uopste devijantno?
Grozne smo.Sve može samo da nije sa ovih prostora. Crnkinje, kineskinje, sakate bukvalno sve.
pa nisu sve,pre sam i sama bila a sad me bas briga.. zamisli uradis mi nesto lose a ja te jos cuvam u glavi.jos da nisu zlopamtilo .
Pa moglo bi se reći skoro svaki mamac, ako je to pitanje zavođenja,.. flerta.Kakva potvrda?! Neću sada da vas ofiram pred ovim ženama, samo ću usput reći da grizete skoro svaki mamac.![]()
Zavisno od životnog doba i zrelosti...Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
a da li si zlopamtilo prema zenama ?pa nisu sve,pre sam i sama bila a sad me bas briga.. zamisli uradis mi nesto lose a ja te jos cuvam u glavi.
TakoEJa koliko znam vi bivate izabrani!![]()
Koje ,,ono,,? Ono ,,poravoo,,?! E, to da li je pravo ili ne saznaćeš tek za par godina, kada si već zarobljen. Nije vam lako, u svakom slučaju.Pa moglo bi se reći skoro svaki mamac, ako je to pitanje zavođenja,.. flerta.
Ali za Ono, ne. Ne bih da omanem i dospem na rđav glas![]()
Sve koje znam, a znam 4 muškaraca i 1 ženu, koji su otišli u manastir su dobro čvrknuti.Pa ne idu samo nesrecni ljudi u manastir. Mnogi srecni, ispunjeni ljudi odu u manastir da se za svoju srecu zahvale Bogu i da je podele sa drugima kojima je ona potrebna.
Sad, ne mora nuzno “cvrkuti”, ali sigurno tuzni koji u tome zele I traze neki svoj mir, spas.Sve koje znam, a znam 4 muškaraca i 1 ženu, koji su otišli u manastir su dobro čvrknuti.
Nismo, da. Dvojica od nabrojanih su ostavili 5-oro djece majkama domaćicama, dok oni traže svoj mir i spas.Sad, ne mora nuzno “cvrkuti”, ali sigurno tuzni koji u tome zele I traze neki svoj mir, spas.
Nista ne vidim lose u tome. Svaki covek pokusava da pronadje resenje za neku svoju muku, bitno da je casno.
Nismo svi isti.
To naravno nije u redu.Nismo, da. Dvojica od nabrojanih su ostavili 5-oro djece majkama domaćicama, dok oni traže svoj mir i spas.
Ono što me je začudilo je to, da bi se zamonašio, moraš se tri puta odreći svoje dece (ukoliko ih imaš), roditelja, brata, sestre.. . Ne osudjujem, samo konstatujemNismo, da. Dvojica od nabrojanih su ostavili 5-oro djece majkama domaćicama, dok oni traže svoj mir i spas.
Osim što konstatuješ, smatraš li to ispravnim uslovom?Ono što me je začudilo je to, da bi se zamonašio, moraš se tri puta odreći svoje dece (ukoliko ih imaš), roditelja, brata, sestre.. . Ne osudjujem, samo konstatujem
Ja lično neOsim što konstatuješ, smatraš li to ispravnim uslovom?
Ok, samo sam se nadovezala na post.Mislila sam na posete manastiru, ne da se neko zamonasi.
Upravo tako.Bez veze filozofirate. U ljubavi nema pameti. Naletiš, sapleteš se i padneš. Pa kako ti bilo.
Isto važi i za žene, osim onih ,,s namjerom,,!
Što ne značiOnda ti nista ne znaci. Nadji sebi kompatibilnu.