lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.406
Nije. Sloboda je uvijek bila skupa.Nije lako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Sloboda je uvijek bila skupa.Nije lako.
Ja sam čovek starog kova...neke stvari shvatam drugačije od internet generacijaPise se o pripremi pred nastup za ples.
Vidim, suptilniji si od onih ostalihJa sam čovek starog kova...neke stvari shvatam drugačije od internet generacija
zavisi, za ozbiljnu vezu veoma,Zivimo u 21.om veku ali to nije mnogo promenilo opste razmisljanje i stavove da muskarci mogu lakse menjati zene, imati ih vise, biti zbog toga muskarcine, dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena.
Ovo ja mislim, mozda nije tako.
Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
ne dozvoljavam da me kontrolisu nagoni, pa i kad mi nije stalo, a ako mi je stalo da budem sa njom odredjeni kriterijumi moraju da se zadovolje. Sex dodje kao slag na tortu, logicno vise hoces da upoznas osobu, da provodis vreme sa njom, da se zezate itd.Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
Nećete nikada.Pitanje za zene:
Sta mislite o muskarcima u ovom kontekstu?
Da li smo izasli iz kamenog doba ili nikada necemo?
Mi ne?Nećete nikada.![]()
Nije da me nešto pogađa, ali je činjenica.Jesam.Mi ne?
A ti jesi?
" dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena".
a mozda se ti samo kreces medju takvima, verujem da je prosek vise tipa od 4 do 6 za zene i oko 6 do 8 za muskarce, naravno da imas i prostitutku koja je imala 200 i one kojima je bracni prvi i jedini, a mozda sam i ove brojeve nabudzioBilo je ranije tu do polovine a sada su 90 posto
Od mladih Srpkinja tu do 30 godina,pa 90 posto njih se sa 12 razlicitih likova bambusa prije braka , cak i da ne udju u brak,a kada je pitas koliko si imala momaka reci ce 3 ili 4 znaci 12 a neke od tih momaka su sigurno i varale tako da je realni broj tu oko 15
Šta?a mozda se ti samo kreces medju takvima, verujem da je prosek vise tipa od 4 do 6 za zene i oko 6 do 8 za muskarce, naravno da imas i prostitutku koja je imala 200 i one kojima je bracni prvi
statisticar, vodim statistikuŠta?
Ti si neki matemaćar?![]()
Čitao si Koha?statisticar, vodim statistiku
Salu na stranu, pojma nemam, nagadjam
nisamČitao si Koha?
Ako nisi - preporučujem..
Sneg i led.nisamkoja knjiga?
to se oseti, meni se nikad nije desilo kad osetim da smo jedno za drugo ds ne legnemo na prvu, teze je kad vidis da je plitka i povrsna a hoces ds je vodis u krevet da se spustis na njen nivo, to jest lakse je, samo je smor.Baš zeni, lično - po sopstvenoj pretpostavci da će ti se može dopasti?
'Bem li ga?to se oseti, meni se nikad nije desilo kad osetim da smo jedno za drugo ds ne legnemo na prvu, teze je kad vidis da je plitka i povrsna a hoces ds je vodis u krevet da se spustis na njen nivo, to jest lakse je, samo je smor.
to postoji?Sneg i led.
Da?to postoji?
smejes se tudjoj nesreci, to nije lepoTraže i čitaju knjige o ženama! Da ne povjeruješ?!![]()
Ne nesreći, nego gluposti.smejes se tudjoj nesreci, to nije lepo
kako da pomognemo takvima?Ne nesreći, nego gluposti.