Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.330
Pošto znam žene koje nemaju potrebu da se nadmeću sa muškarcima, naročito onim koji zavise od njih, lako je videti razliku izmedju 18. veka i 21. veka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manje nego viPitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Nisam siguran da mogu lakše.Zivimo u 21.om veku ali to nije mnogo promenilo opste razmisljanje i stavove da muskarci mogu lakse menjati zene, imati ih vise, biti zbog toga muskarcine, dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena.
Ovo ja mislim, mozda nije tako.
Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
Pitanje za zene:
Sta mislite o muskarcima u ovom kontekstu?
Da li smo izasli iz kamenog doba ili nikada necemo?
I, na kraju, da li ovakvo, malo devijantno ponasanje zavisi od godina muskarca (pubertet, andropauza...)?
Da li je ovo uopste devijantno?
Ali više, ako to već nismo izživeli.Nema veze sa “tutnjanjem u mladosti” ... uvek nam nesto nedostaje
Kameno doba itekako traje
Vrlo bitno.Možda i to koliko se neko "opekao" pre toga isto ima uticaj u poznim godinama?
To je čest slučaj, zar ne?
Tacno.Mladost je, bez obzira, nosi mnogo više libida.
Ja bih rekao: rekao jer nismo iskusili mnogo i sve nam je novo iskustvo, a samim tim i uzbudljivo?
Posle sve dosadi, ako konzumiraš odveć?
Kada su sise na izvolite, i video si ih pregršt, nema više ni uzbuđenja na iste?
Avaj, velika dojko!
Bolje je da si bila skrivena?![]()
Nije na meni da mislim sta kome trebaMisliš li, Bird, da je to pomanjkanje zahteva koje neko mora da ispuni u odabiru u neku ruku dobro, a ne samo loše?
A svi se hebu, kao da su u kamenom dobu?Nije na meni da mislim sta kome treba
Uvek je kvalitet bio u manjini.
Kriterijumi rastu, Bird..Kriterijumi padaju a nezainteresovanost raste.
Paradoks koji nije dobar.
Ko ovako razmislja?I više nije dovoljno da se dopadnem samo nekome, već je merilo kada smo dopadljivi svima?
Današnje žene?Ko ovako razmislja?
Normalna osoba ne.