bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.990
Kakva potvrda?! Neću sada da vas ofiram pred ovim ženama, samo ću usput reći da grizete skoro svaki mamac.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva potvrda?! Neću sada da vas ofiram pred ovim ženama, samo ću usput reći da grizete skoro svaki mamac.![]()
Zasto si mi unistila smisao temeKakva potvrda?! Neću sada da vas ofiram pred ovim ženama, samo ću usput reći da grizete skoro svaki mamac.![]()
Pričam o muškarcima ne slabićima...Kakva potvrda?! Neću sada da vas ofiram pred ovim ženama, samo ću usput reći da grizete skoro svaki mamac.![]()
Isto to rade i muskarci.Prava istina je da se žene prvo postavljaju u grupi žena i medju ženama prave status....pri čemu koriste i muškarce, osim samo mimikrije....
Dvoličnost počinje od malih nogu....verovatno opravdana, imajući u obzir s kim i s čim se bore, po svom izboru....i tu je kraj izbora....
Naravno....pa što birate takve? Kod žena se odomaćila mimikrija koja ide dotle da sad klinke moraju da stignu medijske zvezde koje neki folirant gleda kao nešto dobro....Isto to rade i muskarci.
Kompleksi su cudo.
1.Koliko znam zene medjusobno daleko vise pricaju o ucinjenom (seksu) , ukljucujuci detalje, od muskaraca.Ne volim muskarce koji se hvale pred drugima o svojim uspesima.Cenim diskreciju.Zivimo u 21.om veku ali to nije mnogo promenilo opste razmisljanje i stavove da muskarci mogu lakse menjati zene, imati ih vise, biti zbog toga muskarcine, dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena.
Ovo ja mislim, mozda nije tako.
Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
Pitanje za zene:
Sta mislite o muskarcima u ovom kontekstu?
Da li smo izasli iz kamenog doba ili nikada necemo?
I, na kraju, da li ovakvo, malo devijantno ponasanje zavisi od godina muskarca (pubertet, andropauza...)?
Da li je ovo uopste devijantno?
Zivimo u 21.om veku ali to nije mnogo promenilo opste razmisljanje i stavove da muskarci mogu lakse menjati zene, imati ih vise, biti zbog toga muskarcine, dok se zena koja to radi osudjuje kao laka zena.
Ovo ja mislim, mozda nije tako.
Pitanje za muskarce:
Koliko ste probirljivi u izboru partnerki?
Da li je sexualni poriv odlucujuci i kriterijumi se gube?
Od cega ovo zavisi?
Pitanje za zene:
Sta mislite o muskarcima u ovom kontekstu?
Da li smo izasli iz kamenog doba ili nikada necemo?
I, na kraju, da li ovakvo, malo devijantno ponasanje zavisi od godina muskarca (pubertet, andropauza...)?
Da li je ovo uopste devijantno?
Promasena tema.Naravno....pa što birate takve? Kod žena se odomaćila mimikrija koja ide dotle da sad klinke moraju da stignu medijske zvezde koje neki folirant gleda kao nešto dobro....
Dobio si prelazno jedva 2Definicija lake žene: "ona žena koja daje svima osim tebi"
Zaboravio si spomenuti katanac nevinosti.Nikada u Istoriji covjecanstva niti bilo koje civilizacije promiskuitetna zena nije bila slavljena to je nesto najdovratnije sto postoji , naljepsa osobina zene je nevinost i lojalnost,sto ne znaci da je to lako biti,to je tezak zadatak,ja kao muskarac napalicu se na neku jeftinu i istrosenu sa debelom istorijom primljenih polnih organa u njene vaginalne odaje,ali nakon toga cina seksa,gadi mi se ne zelim vise ocima da je vidim,ne volim je,nagon je prosao i aj cao,eto koliko vrijedi promiskuitet zenski,cak iako sam u nekom nocnom klubu gadi mi se zena koja mi igra pred nosom i plese kao neka fufica,to muskarce napali biologija radi, nakon seksa ne zeli vise ocima da je vidi,ono gadi mu se sve nakon sto nagon prodje.Muskarci vole nenametljive zene,one u cosku jos ima tu i nevinosti to je najbolje
Zaboravio si spomenuti katanac nevinosti.
Pogledajte prilog 1719334
Uvijek je bilo naskakača i povijača. Ništa novo.Srpkinje su danas velikom vecinom, vjerovatno preko 90 posto jos od mladih nogu naskacu na more i more polnih organa,to je realno stanje drustva,nisam ja ni za celibat da se razumijemo
Bilo je ranije tu do polovine a sada su 90 postoUvijek je bilo naskakača i povijača. Ništa novo.
Nema pravila. Žena može da se ,,pokvari,, i u braku, što je najčešće, a i kada ostane udovica, pa progleda. Ako budeš gledao na te sitnice bićeš nesrećan cijeli život. Živi trenutak.![]()
Vidiš da nisu iskvarene. Istinu zbore, jer se inače kaže, dragi ti si drugi, a kako se ne sjećam onoga prvog, može se reči i da si ti prvi.Bilo je ranije tu do polovine a sada su 90 posto
Od mladih Srpkinja tu do 30 godina,pa 90 posto njih se sa 12 razlicitih likova bambusa prije braka , cak i da ne udju u brak,a kada je pitas koliko si imala momaka reci ce 3 ili 4 znaci 12 a neke od tih momaka su sigurno i varale tako da je realni broj tu oko 15
i si ipak van konkurencije, skoro ko student..."ništa ne znam, al me i ne interesuje, ako nemam ličnu korist"
Pričaju o tome žene, a to je koska...Koja žena ispod 50 živi trenutak? Samo ona koja misli da nije vidjena...Uvijek je bilo naskakača i povijača. Ništa novo.
Nema pravila. Žena može da se ,,pokvari,, i u braku, što je najčešće, a i kada ostane udovica, pa progleda. Ako budeš gledao na te sitnice bićeš nesrećan cijeli život. Živi trenutak.![]()
Ja sam u bojkotu, tako jeT
i si ipak van konkurencije, skoro ko student..."ništa ne znam, al me i ne interesuje, ako nemam ličnu korist"