koliko puta zene mogu

Žene neće da ti odgovore na ovu temu, pa ću morati ja.
Iz pouzdanih izvora znam da žene ne gledaju veličinu komada kroz pantalone.
One se u tu svrhu onako, nehajno očešaju buljom o tvoje private parts i nepogrešivo ocene veličinu.
Znači, sve one u prevozu što se kao guraju zbog gužve pa naslanjaju na tebe, ustvari imaju skriveni motiv.
A svršavaju između 0 i 8 puta. U zavisnosti od debljine novčanika muškarca.
Jel tako žene
Tako je
Molim, molim...
Danas se celo vreme u busu neki čilager naslanjao na mene. :shock:

..ta bezbrojna rafalna svrsavanja pa jos u serijama ..spanskim..nije realno..ali ok..malo hvale nije na odmet....ja sam vise za ono ..jedan ali vredan i da traje..pa sutra opet i prekosutra i tako ..redom..

a chinjenica je da vrlo mali broj zena uopshte dozivljava orgazam
a ovde svaka po nekoliko puta na dan

neshto mi to ne drzi vodu
sve mi lichi na mushku prichu o 25cm

To ti je jedna sto bi rekli politicari "lepeza".
E sad, na tu ebenu "lepezu" (prica i istina) 'jedna' dozvi orgazam neznam ti kakav od same price o seksu, i to ne ni uzivo nego za kompijuterom, i to bez drndanja klitorisa, dok 'druga' nemoze ni od 10 seksova za noc da dozivi jedan klitoralni, ili vaginalni, ili (NEDAJ BOZE?!) 'istovremeni' orgazam. To je lepeza price, a kad se ona obrne (to ti je druga strana lepeze, za koju se ne lijepi smog, izduvni gasovi, blato po gradu itd) tu se dobije "lepeza istine" a, istina je da su zene "lepeze" koristile samo onda kad je to bilo moderno, pa ce (shodno modnim trendovima) pricati istinu, ili lagati, bez zelje da kazu istinu, a vise iz zelje da 'istina' bude moderna. Neki psiholosli slucajevi zena cak svrsavaju po 10 puta samo zato sto misle da 'treba tako' (tj. da je to moderno) a neki drugi neuropsih. slucajevi nemogu da dozive orgazam osim rektalni, ili uretralni. Imas i takvih koje 'orgazam' projektuju na bradavice, pa misle da su 'tu' svrsile.

I sto je poenta price, poenta price je da su ljudi danas tolko jadni, da cak i u seksu, kad treba da se bude najiskreni i da se otvori prema drugoj osobi, PRATE MODNE TRENDOVE, - sto ih ometa da 'budu u kontaktu sa dragim/dragom'.

_______
joj...dobar post sam napisao jbt. lebac.

Kao sto zene danas ne nose lepezu jer je to 'demode' tako one danas lazu da svrsavaju rafalno, jer je to moderno, a tako su prije nosile lepezu, jer je to bilo moderno... itd.
SOLUTION:
Kad je zoves na sastanak, reci joj da donese lepezu, pa je ebi istom tom lepezom u pi*cku, pa ako ti tad kaze da nije svrsila..... to znaci da te laze, ili da govori istinu... neznam.

To ti je jedna sto bi rekli politicari "lepeza".
E sad, na tu ebenu "lepezu" (prica i istina) 'jedna' dozvi orgazam neznam ti kakav od same price o seksu, i to ne ni uzivo nego za kompijuterom, i to bez drndanja klitorisa, dok 'druga' nemoze ni od 10 seksova za noc da dozivi jedan klitoralni, ili vaginalni, ili (NEDAJ BOZE?!) 'istovremeni' orgazam. To je lepeza price, a kad se ona obrne (to ti je druga strana lepeze, za koju se ne lijepi smog, izduvni gasovi, blato po gradu itd) tu se dobije "lepeza istine" a, istina je da su zene "lepeze" koristile samo onda kad je to bilo moderno, pa ce (shodno modnim trendovima) pricati istinu, ili lagati, bez zelje da kazu istinu, a vise iz zelje da 'istina' bude moderna. Neki psiholosli slucajevi zena cak svrsavaju po 10 puta samo zato sto misle da 'treba tako' (tj. da je to moderno) a neki drugi neuropsih. slucajevi nemogu da dozive orgazam osim rektalni, ili uretralni. Imas i takvih koje 'orgazam' projektuju na bradavice, pa misle da su 'tu' svrsile.

I sto je poenta price, poenta price je da su ljudi danas tolko jadni, da cak i u seksu, kad treba da se bude najiskreni i da se otvori prema drugoj osobi, PRATE MODNE TRENDOVE, - sto ih ometa da 'budu u kontaktu sa dragim/dragom'.

_______
joj...dobar post sam napisao jbt. lebac.

O chemu prichash? Kakvi modni trendovi? Kakve bradavice?

O chemu prichash? Kakvi modni trendovi? Kakve bradavice?

Ovakve:

witch.jpg

Back