zaludnik
Primećen član
- Poruka
- 511
svaka cast cenim da ima zaista dosta iskrenih odgovora ! neko je pomenuo kao ono u fazonu zakacis tipa guzom i ovlazis i .... ima li tu istine ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hipoteticki ako moze on vise puta, mogu i ja - hipoteticki moze svasta - al nije to uvek tako, nekad ne pase nijednom, nekad bi on vise puta pa ne mogu ja, nekad bi ja ali on ne moze, nekad je jednom dovoljno, pa razlika je dal je veza sveza, ili uhodana, dal je to samo sex ili ima tu i ljubavi, nekad se i ne svrsi pa kako god se trudili itd...
al ruku na srce po vecini je to jednom na noc (doduse ja nisam cuvena forumska je8acica pa eto smem da priznam) 8)
svaka cast cenim da ima zaista dosta iskrenih odgovora ! neko je pomenuo kao ono u fazonu zakacis tipa guzom i ovlazis i .... ima li tu istine ?
I klecaju mi kolena. :-)
I kako se onda dogovorite?
a chinjenica je da vrlo mali broj zena uopshte dozivljava orgazam
a ovde svaka po nekoliko puta na dan
neshto mi to ne drzi vodu
sve mi lichi na mushku prichu o 25cm
ispada kao da je jedina zena na ovom svetu sa jednim orgazmom na noc - a vi forumasi mozete bas svi odreda sest puta na noc - i sve forumasice imaju bas takve frajere - yeah right![]()
hipoteticki ako moze on vise puta, mogu i ja - hipoteticki moze svasta - al nije to uvek tako, nekad ne pase nijednom, nekad bi on vise puta pa ne mogu ja, nekad bi ja ali on ne moze, nekad je jednom dovoljno, pa razlika je dal je veza sveza, ili uhodana, dal je to samo sex ili ima tu i ljubavi, nekad se i ne svrsi pa kako god se trudili itd...
al ruku na srce po vecini je to jednom na noc (doduse ja nisam cuvena forumska je8acica pa eto smem da priznam) 8)
A i to je istina, mozda one sve lazu da su svrsile.
Ma da sve zene svrsavaju ne bi ni bile s muskarcima zbog kesha, nego bi trcale za kitom.
Cista logika.
pa bila je primedba u stilu: zar ti mozes svega jednom na noc?!Ma da, a ko je rekao da ona ne valja.
I koji je forumaš to rekao?
I baš bi bilo tužno da za svojih 15 godina staža nikada nisam naletela na takvog frajera.
Sad će neko da me ubedi da nikad nisam ni orgazam doživela. :|
pa bila je primedba u stilu: zar ti mozes svega jednom na noc?!
niko ne prica da nisi ali eto cisto sumnjam da su ti svi frajeri bili takvi bas svaki put kad ste se kresnuli... meni nisu...
ovo trece je bzv da odgovaram, ne znam zbog cega si se osetila prozvana - nije bilo upucemo tebi
zamrzatje te,si lud:shock:
i opet da se ponovim 8)Vidim da zene ovdje nemaju problema sa orgazmom, tj. dostizanjem istog, pa me zanima jedna stvar.........da li ste na pocetku sexualnog zivota imale problema sa tim ili je i tada sve islo lagano? Ja se malo brinem, moram priznati, koliko god da se trudim i koliko god da uzivam do orgazma jednostavno ne dodje( govorim o vaginalnom, posto klitorisni dozivljavam i masturbacijom a i sa partnerom).
............nekad se i ne svrsi pa kako god se trudili itd...
To i ne zavisi od frajera, vec od zene. Ti Blondi bas nisi upucena. Sad si me bas zacudila
sinnke idi iscitaj unazad pa onda komentarisi - nisi u toku 8)
Prvi vaginalni orgazam sam doživela posle godinu dana (od prvog seksa :wink: ).Vidim da zene ovdje nemaju problema sa orgazmom, tj. dostizanjem istog, pa me zanima jedna stvar.........da li ste na pocetku sexualnog zivota imale problema sa tim ili je i tada sve islo lagano? Ja se malo brinem, moram priznati, koliko god da se trudim i koliko god da uzivam do orgazma jednostavno ne dodje( govorim o vaginalnom, posto klitorisni dozivljavam i masturbacijom a i sa partnerom).
Posle godinu dana:shock:? Pa ko ce da ceka godinu dana????? O Boze, crno mi se pise!![]()