NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Pa to znaci da se ti torbas samo jednom za noc. Ae upotrebi vise puta tu pi,cu ne sekiraj se nece joj nista faliti.
cccc ne pricam japanski, nista ne razumes..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to znaci da se ti torbas samo jednom za noc. Ae upotrebi vise puta tu pi,cu ne sekiraj se nece joj nista faliti.
a neeee. mislila sam da nikad nisam imala serijske orgazme, niz orgazama jedan za drugim.
a kolko se puta kresnem za noc, toliko orgazama. s tim sto mi stvarno treba pauza izmedju rundi jer su mi orgazmi uzasno uzasno intenzivni i treba mi bas bas pauza.
O hvala bogu da neko kapira o chemu pricham.
Meni se chak deshava da prebledim skroz, osushe mi se usta, i chesto zaspim ko beba...
To zavisi od oblika i polozaja klitorisa, i individualno je . Chak se razlikuje kod jedne zene sa promenom partnera (samim tim i velichine i oblika njegove kite(kad moram tako prosto da se izrazim ))
cccc ne pricam japanski, nista ne razumes..
u jeeeee, sad ona ne valja - ispada kao da je jedina zena na ovom svetu sa jednim orgazmom na noc - a vi forumasi mozete bas svi odreda sest puta na noc - i sve forumasice imaju bas takve frajere - yeah right![]()
u jeeeee, sad ona ne valja - ispada kao da je jedina zena na ovom svetu sa jednim orgazmom na noc - a vi forumasi mozete bas svi odreda sest puta na noc - i sve forumasice imaju bas takve frajere - yeah right![]()
Ma zene bi trebalo da mogu vise puta, ja mogu jednom u dva dana i to mi je dosta.
ma ne razume sinnke. rekla sam orgazam po seksu.
a neeee. mislila sam da nikad nisam imala serijske orgazme, niz orgazama jedan za drugim.
a kolko se puta kresnem za noc, toliko orgazama. s tim sto mi stvarno treba pauza izmedju rundi jer su mi orgazmi uzasno uzasno intenzivni i treba mi bas bas pauza.
Meni nije hitno da brojim orgazme, kad torbam ako naidje bice ugoscen ako ne naidje doci ce drugi put, A ko jos torba da bi svrsio, torbas da bi bio blizi partneru.
Pa nas nekoliko to isto pricamo .. zashto ti sebe smatrash retardiranom? Zezash se?![]()
..pod pretpostavkom da imas koga![]()
Znam shta pricash .. meni od njegove anatomije zavisi osecaj unutar ribice .. pa moze da bude jak ili slabiji, lepshi i manje lep .. ali drkanje klita mi je uvek bilo isto sa svih xyz .. bez obzira na njegovu kitu .. i izvodljivo je u raznim pozama, ne mora da bude samo poza s guza .. ko nije probao neka proba. Mozda ce u nekoj drugoj pozi da budu potrebne obe ruke, jednom da razvuce usmine, drugom da trlja klit (dok je on kara i sve to gleda) .. a mozda nekoj zeni odgovara da bash bude u pozi 's guza' jer muskarac ne vidi sta ona radi, ako je stidljiva ..
![]()
A slusaj mogu i ja napisat na forumu kako svaki dan ***** drugu a ne odvajat se od desanke. Znam ja sve te vase zenske fore. Samo pricate kako imate nekog a kad vas neki decko slucajno dodirne u prolazu navlazite kao da ste se skijale dupetom po vodi.
Ma da, a ko je rekao da ona ne valja.u jeeeee, sad ona ne valja - ispada kao da je jedina zena na ovom svetu sa jednim orgazmom na noc - a vi forumasi mozete bas svi odreda sest puta na noc - i sve forumasice imaju bas takve frajere - yeah right![]()
dobro, ja se ne seksam da bih bila blizu partneru. kad hocu da sam mu blizu, ja se ususkam pored njega i naslonim glavu na njegovo rame. i pricamo, sapucemo...
a seks imam da bi on doziveo orgazam![]()
TI SUNCE, AL IMAMO EBACE, A?![]()
ps. isto i ja, kolaps, tesko komatozno stanje.
Eto koliko tu ima egoizma, a ne pitas pi,cu da li bi htela da je njen partner isto ususkan?
I klecaju mi kolena. :-)I ukoliko ustanesh odmah posle, zuji ti u ushima i vrti ti se u glavi?
hipoteticki ako moze on vise puta, mogu i ja - hipoteticki moze svasta - al nije to uvek tako, nekad ne pase nijednom, nekad bi on vise puta pa ne mogu ja, nekad bi ja ali on ne moze, nekad je jednom dovoljno, pa razlika je dal je veza sveza, ili uhodana, dal je to samo sex ili ima tu i ljubavi, nekad se i ne svrsi pa kako god se trudili itd...Ma zene bi trebalo da mogu vise puta, ja mogu jednom u dva dana i to mi je dosta.