koliko puta zene mogu

I zanima me onaj deo u kom si napomenula da svrshavash 4,5 puta? Na koju foru?
Sachekash par minuta pa opet. O da. I ja to redovno radim kad sam previshe napaljena. Ali 4,5 orgazama za redom???? O chemu prichamo???
To bi bilo isto kao kad bi tip svrshio 4,5 puta za redom u jednom sexu bez ikakvog padanja???QUOTE]

Mislis da je to nemoguce sa tipom? :-?
Moguce je...
Koliko ce puta tip svrsiti, bez padanja,
dobrim delom zavisi od toga,
kakva si ti ljubavnica i kako i koliko
mozes da ga drzis napaljenim.

I zanima me onaj deo u kom si napomenula da svrshavash 4,5 puta? Na koju foru?
Sachekash par minuta pa opet. O da. I ja to redovno radim kad sam previshe napaljena. Ali 4,5 orgazama za redom???? O chemu prichamo???
To bi bilo isto kao kad bi tip svrshio 4,5 puta za redom u jednom sexu bez ikakvog padanja???QUOTE]

Mislis da je to nemoguce sa tipom? :-?
Moguce je...

Hehe :)
Dobro ako ti tako kazesh...
Definitivno sam mnogo losha :mrgreen:

Tachno znam na shta mislite kad kazete vishe orgazama.Na osnovu toga ja "orgazme" delim na jache i slabije.
Ali to nije onaj pravi (jedini) orgazam. Da docharam bolje - najajchi koji dozivite i kada masturbirate.
Deshava mi se sad chesce (jer redje imam sex pa sam valjda zeljnija) niz "malih orgazama", ili jedan koji traje beskonachno dugo. Ali je osecaj potpunio drugachiji posle takvoh i posle pravog orgazma. Posle pravog orgazma, vagina krene da se sushi, i zelja prestaje. Ne moze me niko ubediti u drugachije. Sem ako na silu mushkarac ne pokushava da nastavi odnos, ali ona krece da trne zar ne? I posle toga mi neko kaze da svrshava vishe puta u toku sexa? Kojom logikom????

Ali kad malo dublje zadjemo u tu problematiku ja zaista ne znam da devojka moze da dozivi vishe od jednog orgazma u toku sexa. Ponavljam, govorim o pravom jakom orgazmu!
Dokaz pitanje: koliko puta svrshite kad masturbirate?

Ps. post je pisan pomalo haotichno jer sam dopunjavala tekst.
Očigledno je (zaključujem čitajući ove odgovore) da je to prilično individualno.
OK, orgazme mogu da podelim na jače i slabije, nekad mi se desi samo puf i gotovo, a nekad orgazam traje i traje - minut - dva - tri, nemam pojma, na to bi ti verovatno bolji odgovor dao onaj koji me je do tog orgazma doveo.
Ne znam na šta misliš kada kažeš jedini i pravi orgazam, ali orgazam koji doživim masturbacijom nikako ne mogu da oredim sa orgazmom koji doživim kada sam sa dečkom, ja to sama brzo odradim, a ono je već nešto drugo.
Da, počinjem da se sušim, ali ako nastavimo sa seksom (zavisi od raspoloženja), vlažnost se brzo vrati.
Slično kao što je i Vesela rekla, sledeći orgazam mogu da doživim posle 10 - 15 minuta, zavisi, i tako u krug - govorim o vremenu od 2 - 3 - 5 sati.
(Ovo su samo suve činjenice, te molim @leksu da se suzdrži od komentara niti brojim niti gledam na sat samo sad vraćam film). :-)
Sigurna sam da će neko imati sasvim suprotna iskustva. :-)

Očigledno je (zaključujem čitajući ove odgovore) da je to prilično individualno.
OK, orgazme mogu da podelim na jače i slabije, nekad mi se desi samo puf i gotovo, a nekad orgazam traje i traje - minut - dva - tri, nemam pojma, na to bi ti verovatno bolji odgovor dao onaj koji me je do tog orgazma doveo.
Ne znam na šta misliš kada kažeš jedini i pravi orgazam, ali orgazam koji doživim masturbacijom nikako ne mogu da oredim sa orgazmom koji doživim kada sam sa dečkom, ja to sama brzo odradim, a ono je već nešto drugo.
Da, počinjem da se sušim, ali ako nastavimo sa seksom (zavisi od raspoloženja), vlažnost se brzo vrati.
Slično kao što je i Vesela rekla, sledeći orgazam mogu da doživim posle 10 - 15 minuta, zavisi, i tako u krug - govorim o vremenu od 2 - 3 - 5 sati.
(Ovo su samo suve činjenice, te molim @leksu da se suzdrži od komentara niti brojim niti gledam na sat samo sad vraćam film). :-)
Sigurna sam da će neko imati sasvim suprotna iskustva. :-)

Boldovano 1: mozesh da imash. Ako nece sam da dodje (shto je i najchesce tako nazalost) klitorisnom stimulacijom (rukom) ce sigurno doci. Zavisno od ne znam kog faktora moze da bude jachi ili slabiji isto kao kod masturbacije, ali je definitivno to onaj o kome govorimo kao orgazmu koji nastaje prilikom masturbacije.
Sve ostalo shto se deshava je preorgazam (neko ga je dobro tako nazvao na temi)

Boldovano 2: Naravno da moze da se svrshi u tom sluchaju vishe puta, ali ce najchce svaki sledeci biti slabiji, od prvog.
E sad. Iskreno i ja sam dosta dugo mislial da se iskustva razlikuju. Sad iskreno mislim da je u pitanju samo tokako ce to neko da objasni. Jer chesto ne znamo ni kako da objasnimo, jer smo za vreme orgazma i predorgazma najchesce u transu :lol:

Naravno, sama sebe najbolje mozes da zadovoljis,
nekih 4-5 puta za redom, od kojih je, naravno prvi put najjaci.
Orgazam koji se dozivi masturbacijom i orgazam,
koji se dozivi u sexu sa muskarcem, ne moze da se poredi.

Ja drkam isto kao shto se karam .. znachi, jedan orgazam na 15-30 minuta. Pa nekad stanem posle jednog, a nekad posle 4 .. mada je to redje. Moze da se poredi orgazam sa muskarcem i masturbacijom .. jer, na primer, ako koristim dildo to mu dodje kao kita .. a posto uvek drndam klit - ma meni su jednako lepi orgazmi i ovako i onako .. osim ako sam sa nekim kilavim muzjakom, tada pomislim da bi mi bilo bolje da sam drkala.

Ali, cinjenica je da je najbolji orgazam,
vaginalni i klitoralni istovremeno
dok te tip tuca od pozadi,
a ti se igras svojim klitorisom,

Pa ja to uvek i radim .. nikad se ne drzim samo kite ..ali ne mora to da bude poza od pozadi .. ima tu josh ..

S tim da mogu da ti kazem da si veoma srecna zena ako mozesh da imash redovan sex sa toliko orgazama

Svojih pet sam pomenula kao maximalni domet, a nisam rekla da je tako svaki dan. U redovnom seksu mi je 1-2-3 uobicajeno.

To bi bilo isto kao kad bi tip svrshio 4,5 puta za redom u jednom sexu bez ikakvog padanja???

Mislis da je to nemoguce sa tipom?
Moguce je...

Moguce je ... meni se jednom desilo sa klincem od 19 godina .. prirodno napaljen mali .. 5 puta je svrsio a da ga vadio nije, niti mu je padao .. a sve je to stalo u vremenski okvir od 30--40 minuta. Ja sam za to vreme imala 2 orgazma (bash kao shto rekoh, mora da prodje bar 15 minuta izmedju)

Ne bih se slozila sa ovim. Ja sam osoba koja se uopste ne 'trudi' oko mushkaraca, niti pokusavam da ga 'dizem' kad padne .. dobro, nekad, tu i tamo .. i imala sam izvanredne kresove jer je lik (likovi) prirodno napaljen .. ili se pali na moje sise, ili na nesto deseto .. ali sigurno nije od nekog mog ulaganja u to ... lenja sam ja za seks inache ..

Razumem o cemu pricash .. ali i nas nekoliko je reklo da imamo jedan orgazam po sexu .. pa ako se karamo tri puta za noc, onda su to tri orgazma .. ali uz pauze izmedju .. da li ti nama pricas da se karash samo jednom za taj dan?

a neeee. mislila sam da nikad nisam imala serijske orgazme, niz orgazama jedan za drugim.
a kolko se puta kresnem za noc, toliko orgazama. s tim sto mi stvarno treba pauza izmedju rundi jer su mi orgazmi uzasno uzasno intenzivni i treba mi bas bas pauza.

a neeee. mislila sam da nikad nisam imala serijske orgazme, niz orgazama jedan za drugim.
a kolko se puta kresnem za noc, toliko orgazama. s tim sto mi stvarno treba pauza izmedju rundi jer su mi orgazmi uzasno uzasno intenzivni i treba mi bas bas pauza.

Pa to znaci da se ti torbas samo jednom za noc. Ae upotrebi vise puta tu pi,cu ne sekiraj se nece joj nista faliti.

Back