- Poruka
- 852
yes..ti ne morash da svrshish..bitno da je ona zadovoljena..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je ona zadovoljena pusti me da zavrsim sta sam poceo, na kraju svi sretni i zadovoljni.yes..ti ne morash da svrshish..bitno da je ona zadovoljena..
Naravno, uvek treba zadovoljiti partnerku cak i po cenu da ti ne svrsis.yes..ti ne morash da svrshish..bitno da je ona zadovoljena..
Cccc... :wink:Iskreno meni je to jako bitno, zadovoljiti partnerku, ako je ona zadovoljna i ja sam.![]()
high school sex= 20 minuta
:-)
Cccc... :wink:
ok majko Terezo..Naravno, uvek treba zadovoljiti partnerku cak i po cenu da ti ne svrsis.
Medjutim, evo kako izgleda jedan high school sex. Prvo muskarac svrsi jednom, preporucujem vatanje, na koje se nastavlja pussenje i svrsavanje u usta.
Zatim je potrebno zagrejati partnerku, recimo grickajte joj nezno bradavice a ruku zavucite dole i uzivajte u njenim uzdasima...
Za to vreme se alatka digla, sve je spremno i jedan 20-o minutni sex bez prekida moze da pocne...Zene to najvise vole, one ce za to vreme svrsiti ko zna koliko puta a mi strpljivo cekamo jos jedno svrsavanje u usta.
;-)
![]()
Je li to malo,mnogo ili taman?![]()
Vi, stari forumasi, jos na par tema sam video to cccccc.Izvini dusho, ko smo to mi?
Odgovorno tvrdim da mogu samo jednom i tacka...Pored ovde ovih cura koje se bre razbise od orgazma bas se osecam nekako obicno...nabiste mi komplekse
![]()
Odgovorno tvrdim da mogu samo jednom i tacka...Pored ovde ovih cura koje se bre razbise od orgazma bas se osecam nekako obicno...nabiste mi komplekse
![]()
ne gledam cak ni dupe osim ako nije ko sovjetski savez pa ne mozes da ga promasis ni na koji nacin :?Gledaju li zene na muskarcu osim stasa ,dupeta, kose ..itd i u njegovu muskost nebi li kroz pantakone naslucivale o kakvom se komadu radi ?
Koliko ste puta najvise svrsile ?
tako jeŽene neće da ti odgovore na ovu temu, pa ću morati ja.
Iz pouzdanih izvora znam da žene ne gledaju veličinu komada kroz pantalone.
One se u tu svrhu onako, nehajno očešaju buljom o tvoje private parts i nepogrešivo ocene veličinu.
Znači, sve one u prevozu što se kao guraju zbog gužve pa naslanjaju na tebe, ustvari imaju skriveni motiv.
A svršavaju između 0 i 8 puta. U zavisnosti od debljine novčanika muškarca.
Jel tako žene
Tako je
Molim, molim...
Gledaju li zene na muskarcu osim stasa ,dupeta, kose ..itd i u njegovu muskost nebi li kroz pantakone naslucivale o kakvom se komadu radi ?
Koliko ste puta najvise svrsile ?
Ne samo da gledaju, nego oće i da pipnu.Gledaju li zene na muskarcu osim stasa ,dupeta, kose ..itd i u njegovu muskost nebi li kroz pantakone naslucivale o kakvom se komadu radi ?
Previše da bi mi neko poverovao. Ni ja više ne verujem da je bila istina.Koliko ste puta najvise svrsile ?