Koliko centimetra ženu može da zadovolji do ludila?

The most commonly used measurements regarding the size of vaginas come from Masters and Johnson’s work from the 1960s. They looked at 100 women who had never been pregnant and found that vagina lengths, unstimulated, range from 2.75 inches to about 3¼ inches. When a woman is aroused, it increased to 4.25 inches to 4.75 inches. Regardless of how long the vagina is, the area that is thought to be important for most women’s sexual response is the outer one-third.
Najčešće korištena mjerenja veličine vagine potječu iz radova Mastersa i Johnsona iz 1960-ih. Promatrali su 100 žena koje nikad nisu bile trudne i otkrili da se duljina vagine, bez stimulacije, kreće od 7 cm do oko 8,3 cm. Kada je žena uzbuđena, povećava se na 10,8 cm do 12 cm. Bez obzira koliko je vagina duga, područje za koje se smatra da je važno za seksualni odgovor većine žena je vanjska trećina.
https://www.webmd.com/women/features/vagina-size

ovo nije skroz tacno, vecina zena ima problem vec na 17, 18, 19, 20, mislim drugarica mi rekla
osim moje bivse ebo joj ja pas mater ona je neunistiva
Zavisi i od iskustva dotičnih dama, mada sam negde pročitao da veoma lepe žene - tj one koje same sebe smatraju za lepotice smatraju da imaju prava na veće od drugih žena, i to bez obzira na to šta im stvarno prija. Jednostavno se mora biti ekskluziva.

564cm..

paris_07.jpg

Back