Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.090
Valjda skoro svako može dva puta? Msm barem dva puta...Prva tura mu uvek dođe kao kao nešto prirodno, više senzualno, u drugoj turi tek peglaš još više muški![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda skoro svako može dva puta? Msm barem dva puta...Prva tura mu uvek dođe kao kao nešto prirodno, više senzualno, u drugoj turi tek peglaš još više muški![]()
...pa volim ja malo namerno da provociram tako nekim postovimaJa sve mislim ti fin, kad ono međutim![]()
Obrišeš gospodina, zameniš kondom i opet. Na to mislim, da ti ne treba odmor između, nego samo tehnikalije središ.Iebe mi se ko sta misli o meni
a to o iebanju bez vadjenja su forice iz prvog srednhe
kad iebes bez pilulice
moras da pauziras
manite me crnackih fora tipa all night long
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogao sam do cetrdesete a sada zavisi od partnerke.Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?
Haha, ja ne moguMože svaki forumaš.
A ako ima baš, baš bujne grudi?Haha, ja ne mogu
Ma džaba, jednom i izvrnem se na ledjaA ako ima baš, baš bujne grudi?![]()
Ja to prvo ližem jedno barem 15-20 minuta pa tek ga onda ubacim, pa odradim jednom eventualno drugi put i dosta i meni a dosta i njoj. A kad joj fali i posle drugog puta e onda ližem još pola sata dok mi jezik ne utrne.
Ja sidjem dole i krenem lagano da joj bude ugodno i onda postupam po instrukcijama.jel samo oližeš ili malo i ugrizeš ponekad
mislim bar nedjeljom i praznikom
![]()
pa sad, ne mora tražiti, probaj, preuzmi inicijativuJa sidjem dole i krenem lagano da joj bude ugodno i onda postupam po instrukcijama.Sve želje ispunjavam. A dole silazim svaki put jer dama tako preferira a i ja volim da se potrudim da bude sve maksimalno pripremljeno. Za sad ni jedna jedina nije tražila da je ugrizem
![]()
Taj trosi žene ko Moskvič benzinMože. Period par minuta.
Relativno često.
Čuh od prijateljice da ima i onih koji svrše 6 puta za sat dva, pa opet![]()
Ako ti kao zensko vise puta svrsavas molis boga da dodje malo do pauze, sve zavisi do osobe i do tipa sa kojim imas sex,da li ovlaziz cim ga vidis sta on zna ,kakva je hemijaMa meni je to bezveze
Meni ja bolje da iebe pola sata, sat i onda svrši
Ne razumem šta je to kul u tolikom svršavanju muškarca,
Osim toga malko sam se zaebavala tim upisom, msm to je retko da neko toliko svršava, iskr meni bi i smetalo
mogu i ja haha, bice da je do kraja iz kog poticemoUh, to je davno bilo,mislio sam tad da sam jedini koji to moze .
Мхм, ено све масовне гробнице жена убијених курццем...Žena je sotona i danas je možeš ubiti samo kurrcem