salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.536
Paula, molim te ,ode ego u cipele, hoces da psihijatru idemo.Može. Period par minuta.
Relativno često.
Čuh od prijateljice da ima i onih koji svrše 6 puta za sat dva, pa opet![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paula, molim te ,ode ego u cipele, hoces da psihijatru idemo.Može. Period par minuta.
Relativno često.
Ma meni je to bezvezePaula, molim te ,ode ego u cipele, hoces da psihijatru idemo.
Prirodno, primetih da ostane gospodin aktivan i čeka razvoj događaja.ovisno da li je prirodno ili uzima neke bobe, ako je uz pomoć pilula onda je dosta često![]()
Kako imaju živaca za 6 puta, alal vera, meni je dvaput sasvim dovoljno.Može. Period par minuta.
Relativno često.
To je za mene znak da sam zajeban,dobro za egoMa meni je to bezveze
Meni ja bolje da iebe pola sata, sat i onda svrši
Ne razumem šta je to kul u tolikom svršavanju muškarca,
Osim toga malko sam se zaebavala tim upisom, msm to je retko da neko toliko svršava, iskr meni bi i smetalo
Inace su takvi momci redovni posetioci apoteka.Može. Period par minuta.
Relativno često.
to je ok za mlađe dečkiće, stariji treba da paze na srce i pritisakPrirodno, primetih da ostane gospodin aktivan i čeka razvoj događaja.
Kako imaju živaca za 6 puta, alal vera, meni je dvaput sasvim dovoljno.
forum čini čudaMogu 3× bez vadjenja![]()
Ja ne mogu, trebam neku pauzu, par minuta bar pa opet.Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?
Nizak mi pritisak na svu srećuto je ok za mlađe dečkiće, stariji treba da paze na srce i pritisakiako moram priznati da mu ne bih dopustila dugo da čeka
nije pristojno
![]()
U bre svako jutro i veče?Kao mladic mogao sam 2-3puta zaredom... sad jednom ali vremenski kao ona 2-3puta
Ali mi je jači libido nego ikad...jutro-vece-jutro-vece
Da li ste zaposleni ili možda u penziji pa imate vremena za toliko koitusa na dnevnoj bazi?Kao mladic mogao sam 2-3puta zaredom... sad jednom ali vremenski kao ona 2-3puta
Ali mi je jači libido nego ikad...jutro-vece-jutro-vece
Samozaposleni...Da li ste zaposleni ili možda u penziji pa imate vremena za toliko koitusa na dnevnoj bazi?
uz toliko sexa logično je da ste samozaposleniSamozaposleni...
Nisam ja pisao da sam verujuci/neverujuci, samo sam cirirao na ovo boldovano crveno slovo u kalendaru radnickog apostola Karla Marxa. A ko sam ja da sumnjam u njegovu rec, on mu dodje kao studentski plenum, sve njegove misli su belodane.na tebi je da verujes ili ne...
Ja sve mislim ti fin, kad ono međutimMora da ima mnogo dobru i tesnu picku ili ovi priplodi uzimaju vijagru pa posle srcka strada.
Dobar dan dobri ljudi, pitanje iz naslova. Koliko je često da ne postoji tzv. refractory period i da muškarac može nastaviti sa radnjom posle orgazma, da mu gospodin ne splasne?
Naravno da može, osim ukoliko ga ne nervira izvesna Direktorka.Može svaki forumaš.