TheHunter
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Baš to htedoh napisatiZaljubim se pet šest puta u roku od dva minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš to htedoh napisatiZaljubim se pet šest puta u roku od dva minuta.
Malo ali isto toliko mi treba i da se odljubimKoliko vam je vremena potrebno da se zaljubite od momenta kada upoznate osobu koja vam se svidja ?
Na prvi pogled, par dana, par meseci, nikada, ali vam je lepo sa tom osobom ?
Ne dugo, nekoliko dana, dok je upoznam... naravno ovo sve pod uslovom da dozvolim sebi da se zaljubim.Koliko vam je vremena potrebno da se zaljubite od momenta kada upoznate osobu koja vam se svidja ?
Na prvi pogled, par dana, par meseci, nikada, ali vam je lepo sa tom osobom ?
A kako to “dozvolis ili ne dozvolis”Ne dugo, nekoliko dana, dok je upoznam... naravno ovo sve pod uslovom da dozvolim sebi da se zaljubim.
Pa moguće je da kontrolišeš svoje emocije. Neko može da mi se svidi, na to ne mogu da utičem, al ako ne namirišem da će tu biti nečeg uzajamnog uglavnom udarim blok i ne pustim da preraste u nešto veće.A kako to “dozvolis ili ne dozvolis”![]()
To je odlicno ako ti uspeva.Pa moguće je da kontrolišeš svoje emocije. Neko može da mi se svidi, na to ne mogu da utičem, al ako ne namirišem da će tu biti nečeg uzajamnog uglavnom udarim blok i ne pustim da preraste u nešto veće.
da ne uspeva patio bih svako maloTo je odlicno ako ti uspeva.
Joj,jel ti tako u svemu?
ja sam prestala da verujem da to postojiJa želim da se povežem sa nekim. Da se prepoznajemo, čuvamo. Da zna kako sam kada me vidi, ja njega isto. Bez puno priče.
То су нормалне ствари. Постоје. Само људи баш и нису нормални, ал ајдja sam prestala da verujem da to postoji
zato samo glavom kroz zid, upoznavanje, zaljubljivanje, ludački seks, pa opet red upoznavanja, pa se još malo zaljubim i onda userem sve
i sve to mogu lagano za 5-7 meseci
hvala na komplimentuТо су нормалне ствари. Постоје. Само људи баш и нису нормални, ал ајд![]()
IzrazitoOvo je neka mladalačka tema
Izrazito![]()
Ne potcenjuj te su godine, najopasnije suJa kao starka samo mogu reci , u ovim godinama jedino ako se s pameti smetnem a inače never ever
Могу да се потисну, а то је већ проблемSvski put kad pročitam da neko kontroliše osećanja, shvatim koliko ljudi nemaju pojma o sebi samima. Osećanja, želje, potrebe, to su sve autonomne stvari i nastaju i postoje nezavisno od naših ideja. Može čovek da kontroliše da li će da krene u ostvarivanje želja, da li će da dozvoli osećanjima da prevagnu, ali nema te sile koja može osećanja da spreče da postoje.
Ne mogu ni da se potisnu ukoliko su jace emocije...Могу да се потисну, а то је већ проблем