Koliko vremena je potrebno da se zaljubimo?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja želim da se povežem sa nekim. Da se prepoznajemo, čuvamo. Da zna kako sam kada me vidi, ja njega isto. Bez puno priče.
ja sam prestala da verujem da to postoji
zato samo glavom kroz zid, upoznavanje, zaljubljivanje, ludački seks, pa opet red upoznavanja, pa se još malo zaljubim i onda userem sve
i sve to mogu lagano za 5-7 meseci

ja sam prestala da verujem da to postoji
zato samo glavom kroz zid, upoznavanje, zaljubljivanje, ludački seks, pa opet red upoznavanja, pa se još malo zaljubim i onda userem sve
i sve to mogu lagano za 5-7 meseci
То су нормалне ствари. Постоје. Само људи баш и нису нормални, ал ајд 😉😆

1000015172.jpg

Svski put kad pročitam da neko kontroliše osećanja, shvatim koliko ljudi nemaju pojma o sebi samima. Osećanja, želje, potrebe, to su sve autonomne stvari i nastaju i postoje nezavisno od naših ideja. Može čovek da kontroliše da li će da krene u ostvarivanje želja, da li će da dozvoli osećanjima da prevagnu, ali nema te sile koja može osećanja da spreče da postoje.

Svski put kad pročitam da neko kontroliše osećanja, shvatim koliko ljudi nemaju pojma o sebi samima. Osećanja, želje, potrebe, to su sve autonomne stvari i nastaju i postoje nezavisno od naših ideja. Može čovek da kontroliše da li će da krene u ostvarivanje želja, da li će da dozvoli osećanjima da prevagnu, ali nema te sile koja može osećanja da spreče da postoje.
Могу да се потисну, а то је већ проблем

Back