- Poruka
- 73.246
U životu stalno moramo da biramo između nekih stvari. Tu je sad samo pitanje šta će ko da izabere. A potisnuta osećanja vremenom izblede.Могу да се потисну, а то је већ проблем
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U životu stalno moramo da biramo između nekih stvari. Tu je sad samo pitanje šta će ko da izabere. A potisnuta osećanja vremenom izblede.Могу да се потисну, а то је већ проблем
Баш тад могу. Зашто би потискивали неке слабе. Али чаша може да се препуни, а онда Боже помози.Ne mogu ni da se potisnu ukoliko su jace emocije...
Mogu, sve može. Ako nam je dobrobit partnera važnija od zadovoljenja svoje želje, ako nam je važnije da ostanemo časni i čisti u odnosu, ako ćemo i dalje radije da povredimo sebe nego njega ili decu ako ih ima, e onda može itekako...Ne mogu ni da se potisnu ukoliko su jace emocije...
О Ред, како мислиш избледе? Отупиш ако потискујеш, направиш себи болест и ко зна шта. Ништа лепше од осећања, и лепих и ружних.U životu stalno moramo da biramo između nekih stvari. Tu je sad samo pitanje šta će ko da izabere. A potisnuta osećanja vremenom izblede.
Баш тад могу. Зашто би потискивали неке слабе. Али чаша може да се препуни, а онда Боже помози.
Аха, ти о тим осећањима. Да...Mogu, sve može. Ako nam je dobrobit partnera važnija od zadovoljenja svoje želje, ako nam je važnije da ostanemo časni i čisti u odnosu, ako ćemo i dalje radije da povredimo sebe nego njega ili decu ako ih ima, e onda može itekako...
Sve izbledi na ovom svetu, apsolutno sve što nije hranjeno na ispravan način, na kraju umre. Lako je uživati u osećanjima ako si slobodan i sam na svetu. Ali ako već imaš izgrađen život koji želiš da zadržiš, onda nema drugog nego da pustiš da izblede i da glava preuzme vlast.О Ред, како мислиш избледе? Отупиш ако потискујеш, направиш себи болест и ко зна шта. Ништа лепше од осећања, и лепих и ружних.
Ja nisam čitala sve, neko je to spomenuo, mislila sam da je tema o tome. Sorry.Аха, ти о тим осећањима. Да...
Upravo.Mogu, sve može. Ako nam je dobrobit partnera važnija od zadovoljenja svoje želje, ako nam je važnije da ostanemo časni i čisti u odnosu, ako ćemo i dalje radije da povredimo sebe nego njega ili decu ako ih ima, e onda može itekako...
Zato si se zaljubio u ovaj forum na prvi pogled na jednu temuPre sam znao da se zaljubim i u gradskom prevozu, danas to ide dosta teže. Imam daleko manje živaca i naivnosti za zaljubljivanje.![]()
Па глава наравно води, увек у животу. И то је погубно за женски род. Колико би све било дивније да смо у пуноћи својих емоција? Не мислим на превару, изборе да ли ћеш остати негде или не.Sve izbledi na ovom svetu, apsolutno sve što nije hranjeno na ispravan način, na kraju umre. Lako je uživati u osećanjima ako si slobodan i sam na svetu. Ali ako već imaš izgrađen život koji želiš da zadržiš, onda nema drugog nego da pustiš da izblede i da glava preuzme vlast.
Zato si se zaljubio u ovaj forum na prvi pogled na jednu temu![]()
Tako je. Jesi li popio kafu?Xaxa, ovo više sluti na čisto nagonske porive i đavolju rabotu.![]()
Nije tako sjajno kao što deluje. Ne pitaj kako znam i koliko to "srcem pravo" ume da košta.Па глава наравно води, увек у животу. И то је погубно за женски род. Колико би све било дивније да смо у пуноћи својих емоција? Не мислим на превару, изборе да ли ћеш остати негде или не.
Tako je. Jesi li popio kafu?
Uzmi jos jednu.Naravno, bez prve kafe ne mogu ni da besedim.
Па знам и ја. А и у таквом друштву живимо.Nije tako sjajno kao što deluje. Ne pitaj kako znam i koliko to "srcem pravo" ume da košta.
Kako idu mastanja.Naravno, bez prve kafe ne mogu ni da besedim.
not good, sorryVrlo brzo, malo mi vise vremena treba da “ukapiram” da je to zaljubljenost.
![]()
minut ili do 3 sataKoliko vam je vremena potrebno da se zaljubite od momenta kada upoznate osobu koja vam se svidja ?
Na prvi pogled, par dana, par meseci, nikada, ali vam je lepo sa tom osobom ?