Koliko vremena je potrebno da se zaljubimo?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U životu stalno moramo da biramo između nekih stvari. Tu je sad samo pitanje šta će ko da izabere. A potisnuta osećanja vremenom izblede.
О Ред, како мислиш избледе? Отупиш ако потискујеш, направиш себи болест и ко зна шта. Ништа лепше од осећања, и лепих и ружних.

О Ред, како мислиш избледе? Отупиш ако потискујеш, направиш себи болест и ко зна шта. Ништа лепше од осећања, и лепих и ружних.
Sve izbledi na ovom svetu, apsolutno sve što nije hranjeno na ispravan način, na kraju umre. Lako je uživati u osećanjima ako si slobodan i sam na svetu. Ali ako već imaš izgrađen život koji želiš da zadržiš, onda nema drugog nego da pustiš da izblede i da glava preuzme vlast.

Sve izbledi na ovom svetu, apsolutno sve što nije hranjeno na ispravan način, na kraju umre. Lako je uživati u osećanjima ako si slobodan i sam na svetu. Ali ako već imaš izgrađen život koji želiš da zadržiš, onda nema drugog nego da pustiš da izblede i da glava preuzme vlast.
Па глава наравно води, увек у животу. И то је погубно за женски род. Колико би све било дивније да смо у пуноћи својих емоција? Не мислим на превару, изборе да ли ћеш остати негде или не.

Па глава наравно води, увек у животу. И то је погубно за женски род. Колико би све било дивније да смо у пуноћи својих емоција? Не мислим на превару, изборе да ли ћеш остати негде или не.
Nije tako sjajno kao što deluje. Ne pitaj kako znam i koliko to "srcem pravo" ume da košta.

aj da ne citiram nijedan post posebno
samo se nadovezujem na priču @loptica doskocica i @Red
osećanja ne mogu da se potisnu tek tako, nije to nešto što zavisi od naše volje
ustvari mogu da se potisnu, ali psihosomatika posle odradi svoje, izbije sve to negde gde ne očekujemo
neko možda misli da može da ih potisne bez posledica, ali ja lično sumnjam da je to moguće
zato ću uvek da idem i glavom kroz zid ako treba, pustim osećanja da me obuzmu, pa makar na kraju i patila, sve je to za ljude i zdraviji je proces od potiskivanja
e sad, možda ja imam ovakav stav zato što nisam u braku, (ali sam ostvarila ono što mi je u životu bitno), pa mogu kako hoću, bez obaveze prema samoj sebi ili prema nekom drugom
i možda sam ja otišla u drugu krajnost gde su mi tolerancija i spremnost na kompromise sve manji, ali život je mnogo dobar kad neko zna šta neće, mnogo bolji nego kad neko samo zna šta hoće, pa zbog toga pristaje i na ono što ne bi trebalo
tako da.. lako se zaljubim, ali lako mogu i da se odljubim

Back