C 

chika_doktor
Gost
Stvarno...Blago njemu on ima vishe mozgova(brains) a ja nijedan...Nisam nesto lijep al sam zato glup

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije to nistamammy:Znaci Pope, ti imas i misice i brains....pa, cestitamo

POP Mare:Ma nije to nista

Steffan:A sve bi to menjao za jos par cm u gacama zar ne?
NE... Onda ne bih znao gde cu sa njimSteffan:A sve bi to menjao za jos par cm u gacama zar ne?

POP Mare:NE... Onda ne bih znao gde cu sa njim
 A da.. u dupe.. da da, tezak bi to izbor bio..
 A da.. u dupe.. da da, tezak bi to izbor bio.. 

-Eva-:Nevjerovatno!!!
I meni je mensin test (na hrvatskom sajtu) pokazao istu cifru!
Inače, u dosijeu u firmi piše sasvim drugačije. Naime, tamo je bodovano od 1 do 10.
Imam neku 6. i rečeno mi je tom prilikom da imaju samo nekolike 7. (firma broji 2.000 radnika).
Ne znam ni zašto ovo pišem jer ispada kao hvaljenje tj. debilizam. :?
Link http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php
Ja ću da ti kažem šta je u pitanju. Test nije dobar. Nijedan nije merilo.krejzi_dajmond:Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.
Иначе ја сам на менсином радио више пута, и пробао сам да мало модификујем одговоре, нешто око чега нисам био сигуран променим, али ту је и ку, не мрда ни горе ни доле.
А на неком tickle.com сам радио скроз другачији тест, једно беше 129, па 133, па 130, што је за око 17 мање него на менсином. Јесу ли у питању можда лоши тестови или различити стандарди?

Na forumima se i inache skupljaju genijalci.
 Na forumima se i inache skupljaju genijalci. 
 ops:
ops: