Koliki ti je iq?

ehm...od nedavno clan Mense...
hvala, hvala...ne treba aplauz, samo bacajte lovu...
36.gif

-Eva-:
Nevjerovatno!!!
I meni je mensin test (na hrvatskom sajtu) pokazao istu cifru!
Inače, u dosijeu u firmi piše sasvim drugačije. Naime, tamo je bodovano od 1 do 10.
Imam neku 6. i rečeno mi je tom prilikom da imaju samo nekolike 7. (firma broji 2.000 radnika).
Ne znam ni zašto ovo pišem jer ispada kao hvaljenje tj. debilizam. :?

Link http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php

A u kojoj firmi radis? Ovo nije reklama nego me interesuje u kojima tipovima firmi mere inteligenciju.

krejzi_dajmond:
Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.

Иначе ја сам на менсином радио више пута, и пробао сам да мало модификујем одговоре, нешто око чега нисам био сигуран променим, али ту је и ку, не мрда ни горе ни доле.
А на неком tickle.com сам радио скроз другачији тест, једно беше 129, па 133, па 130, што је за око 17 мање него на менсином. Јесу ли у питању можда лоши тестови или различити стандарди?
Ja ću da ti kažem šta je u pitanju. Test nije dobar. Nijedan nije merilo.
Šablon zadataka može da se ukapira, nije kako tvrde oni koji test sastavljaju.
Čovek koji se prvi put susreće sa takvom vrstom testa mora imati slabiji, i to dosta slabiji, rezultat nego onaj koji zna šta da očekuje.

Na jednom grupnom testu, dobila sam vishe od 150. Trebalo je da radim poseban test koji bi "izrachunao" koliko tachno, ali mene to ne zanima. Ja sam svesna sebe i niko ne mora da mi ishta dokazuje... :mrgreen:

Back