Koliki ti je iq?

UVEK BICU TU...:
Aj da se pohvalim. Moj iq je 136!
Svako od Vas to moze proveriti, odnosno uraditi test preko mense.
Testiranje je dva puta godisnje i placa se nekih 10 evra, manje vise.

Gle..i moj je 136..Dva puta sam se testirala do sada i to oba puta na zahtev drugih zbog određenih stvari koje sam trebala da radim....
Mada, ispostavilo se da to nije presudno, već je važna dobra veza da te prime bilo gde...

ma negde oko 185 !!! Da se razumemo nikada nisam radio ozbiljne testove
nego mi mama svaki dan prica kako sam prepametan i bistar i....
A ja rekoh onako od oka! Cini mi se....mada...nisam siguran bas...
Odoh da pitam mamu!!!

Onaj hrvatski sajt je sranje, prvi put sam nalupao gluposti redom i dobio iq od 132, a sledeći put kad sam se bađ trudio 135, a na tickle mi je 136 kad lepo radim. Mada mislim da su svi iq testovi što radiš preko neta sranje, a pravi nisam nikad radio. Nemam hrabrosti....

146 necega, neznam cega

al znam ovo

da spadam u 8% posto populacije i da mi je rezultat na americkom testu bio 129 poena poslednji stubic na slici,
ali to nije presudno u zivotu,
stavise ume i da zasmeta kad se neko stalno pravi pametan zar ne?

meren mi je 99-te godine sa svim ostalim testovima za profesionalnu orijentaciju...i bio je 120...ali posto obozavam da resavam te testove pokusala sam naci nesto iz mense...pritom je moj decko bio u mensi i iq mu je 158...tj...nije obnovio clanstvo...nabavila sam neki disk sa testovima za mensu na engleskom...koji ni on nije bas mogao da resi jer su testovi stvarno bili preteski i ne standardni....i rekao mi je da je test kada ga je polagao bio koncippiran na potpuno drugaciji nacin..pretezno graficki...da li neko zna gde se mogu naci takvi testovi?

Incognito:
146 po Katelovoj skali... Cekam da MENSA opet radi testiranje u BG-u, da pokusam opet da upadnem kod njih ;)
Nevjerovatno!!!
I meni je mensin test (na hrvatskom sajtu) pokazao istu cifru!
Inače, u dosijeu u firmi piše sasvim drugačije. Naime, tamo je bodovano od 1 do 10.
Imam neku 6. i rečeno mi je tom prilikom da imaju samo nekolike 7. (firma broji 2.000 radnika).
Ne znam ni zašto ovo pišem jer ispada kao hvaljenje tj. debilizam. :?

Link http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php

-Eva-:
Nevjerovatno!!!
I meni je mensin test (na hrvatskom sajtu) pokazao istu cifru!
Inače, u dosijeu u firmi piše sasvim drugačije. Naime, tamo je bodovano od 1 do 10.
Imam neku 6. i rečeno mi je tom prilikom da imaju samo nekolike 7. (firma broji 2.000 radnika).
Ne znam ni zašto ovo pišem jer ispada kao hvaljenje tj. debilizam. :?

Link http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php
Ja uradih sad ovaj menisin i meni pise 153 ;)

Back