Koliki ti je iq?

Truman:
U poslednje vreme me zanima ova tema pa vas cisto u naucne svrhe to pitam.Bolje mi nemojte odgovoriti ako cete da lazete!

Poštovani naučniče gospodine Truman,

zalud ovaj moj IQ kad ništa nisam iskoristio.
Spremio sam vizit karte koje ću deliti ribama, na njima (vizitkama ne na ribama) lepo piše -
DEVOJKO JA SAM PAMETAN!
Isto delim i pofirmama ali zalud...

Za prvu grupu nije potrebna inteligencija, a rekao bih ni za ovu drugu.
Čak ne može da se izvozi ni kao nacionalno dobro.
Nešto zakatančili ambasade...

SUPER pametni
Dlakava_Strvina

Incognito:
142 :(

A na pravom MENSA-inom testu u BG-u sam imao 146 po Katelovoj skali... Sto opet nije bilo dovoljno da postanem 'drug clan' :? ... Jbg. nisu svi 'geniji' ;)

E sada je meni sve jasno!
Nikako nisam mogao da povežem nešto.
Osoba A i Osoba B se poznaju i ne vole osobu C te je spopadaju.
Ulazi osoba D i brani Osobu C
Onda Incognito banuje osobu D

Znao sam da ne postoji jednačina sa toliko nepoznatih!
P.S. Druži se sa osobom D i videćeš koliko ćeš postati pametniji.
Ono stoji da nas ribe neće voleti i dalje jer njima nije ni potreban inteligentan.
Žensko je to, ne vredi razmišljati...
To ti je gora jednačina nego gore pomenuta!

:lol: :razz: 8-) :wink:

Dlakava_Strvina:

Poštovani naučniče gospodine Truman,

zalud ovaj moj IQ kad ništa nisam iskoristio.
Spremio sam vizit karte koje ću deliti ribama, na njima (vizitkama ne na ribama) lepo piše -
DEVOJKO JA SAM PAMETAN!
Isto delim i pofirmama ali zalud...

Za prvu grupu nije potrebna inteligencija, a rekao bih ni za ovu drugu.
Čak ne može da se izvozi ni kao nacionalno dobro.
Nešto zakatančili ambasade...

SUPER pametni
Dlakava_Strvina

Xa,xa. Svidja mi se tvoj potpis. A znas kako - nije bas mnogo pametno hvaliti se svojom pamecu, a ume da bude i nadobudno. A zena ima raznih, nemoj da si "muska sovinisticka svinja" :)
Inace, prosla me davno ona "naucnicka" radoznalost.

*****:
Govorio sam o svom a ne tvom...
Kad smo kod bezdimenzione velicine, kako je mozes odredit brojevima tj. mjerom?

Temperatura je bezdimenziona pa se meri. Ako te zanima kakvi su to brojevi koji odredjuju inteligenciju, to su u stvari jednocifreni brojevi koji pokazuju koliko odskaces sa inteligencijom od proseka, ili broja 1. Ako se detetu umni uzrast i stvarni uzrast odnose 1:1, ono ima prosecnu inteligenciju, tj 1. Mnozi se sa 100 da neko ne bi imao inteligenciju 1,2 nego 120. Prakticnije je a i zvuci bolje. Ne postoji nikakva oznaka iza jer kad delis dve iste stvari (uzrast) one se potiru i dobijes broj koji se zove koeficijent, u ovom slucaju inteligencije. Inace to nisu brojevi koji puno znace i ne mogu se uzimati zdravo za gotovo jer ne postoji dovoljno dobar test inteligencije, niti je ona sama dobro definisana. Mnogo bi prikladniji bio opis intelektualnih sposobnosti neke osobe nego neki broj. Ali posto ljudi vole da se hvale ciframa IQ je vrlo dobro primljen kod ljudi, i oni koji imaju visok bas vole da se hvale time. Moj IQ je prema online mensinom testu 147. Eto, jel vidis?

Vas IQ bi mogao biti oko: 159

doyayno....sledece testiranje - here i come ;D

kolko bese, 600?
nije opasno....a imam i 17+ i pasos i licnu a i djacku, doduse bez slike, al sta ce mi kad ima u licnoj :D

a slobo bolji sam za 10!!!
AHAHAHAHAA :lol:

zezam se bre...
preko 130 razlike su skoro neprimetne
a i zavisi sta okme lezi, tako da ovaj test nije potpuno kako se to kaze...ne znam rec, znate na sta mislm

Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.

Иначе ја сам на менсином радио више пута, и пробао сам да мало модификујем одговоре, нешто око чега нисам био сигуран променим, али ту је и ку, не мрда ни горе ни доле.
А на неком tickle.com сам радио скроз другачији тест, једно беше 129, па 133, па 130, што је за око 17 мање него на менсином. Јесу ли у питању можда лоши тестови или различити стандарди?

krejzi_dajmond:
Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.

Иначе ја сам на менсином радио више пута, и пробао сам да мало модификујем одговоре, нешто око чега нисам био сигуран променим, али ту је и ку, не мрда ни горе ни доле.
А на неком tickle.com сам радио скроз другачији тест, једно беше 129, па 133, па 130, што је за око 17 мање него на менсином. Јесу ли у питању можда лоши тестови или различити стандарди?
Postoje 2 skale za vrednovanje, pa otuda mozda ta razlika u poenima izmedju mense i tickle. S druge strane ovaj tickle je na engleskom, pa i to moze da bude razlog.
Inace, sto se tice online testa i onog na koji ides licno, koliko sam ja shvatila pitanja su iste tezine, a razlog zbog koga rezultati nisu zvanicni je kao prvo to sto postoji faktor treme, a kao drugo ti kad ga radis kod kuce mozes da okupis oko sebe 15 ljudi, ili, sta ja znam cime sve da se koristis da bi ga bolje uradio. Sumnjam da to iko radi ali to je otprilike kao kad bi radio testove za polaganje vozackog kod kuce i oni ti ih priznali.

Back