gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
znam koje sigurno ne bih
putovanje kroz vreme i citanje misli
lice mi vise na prokletstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam koje sigurno ne bih
može teleportacija...čitanje misli,nikako...
Zar vas nikada nije interesovalo sta se drugim ljudima mota u glavi u odredjenim situacijama?
Zar vas nikada nije interesovalo sta se drugim ljudima mota u glavi u odredjenim situacijama?
definitivno bi to bilo da mogu da letim.....opsednuta(posednuta),fascinirana pticama....cak imam i 1 tet......koliko je to mocjno!!!!!!
Nešto prvo, navodim šta: Da budem ČOVJEK.
Zašto? Pa, sublimiše sva čuda i sve je rjeđe kao pojava. Ne znam više da li i koliko LJUDI poznajem. I sâm sam navukao odveć slojeva alijenacije, pa vapim za sobom. Nekako navijam da se ipak ne pronađem, jer ne bih podnio takvog sebe.
Soko_Štark, pravi razliku između naučne studije i raskalašne forumske teme. Ubićeš, makar mene, ovim linkovima za rasprostiranje... po čudima...![]()
naravno, ali mozda je bolje ne saznati nikada.
Šta da radim, omanuh, mislio sam da je i ova tema tvojaE, 'ajd' me izostavi iz tvog pisanija lingvoisvakakvoopominjajućihiprekoravajućih, može?!
Ja ti još šaljem poljupce...
Elektronskim putem = ekspresno... Ali svesno, jašta nego...
![]()
![]()
![]()