Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• 1) Putovanje kroz vreme

• 2) Čitanje misli

• 3) Nevidljivost

• 4) Teleportacija

• 5) Letenje

• 6) Neranjivost

• 7) Menjanje oblika

• 8.) Nadljudska snaga

• 9) Rendgenski vid

• 10) Nešto deseto (navedi šta...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
naravno da me interesuje u odredjenim situacijama... ali zamisli da uvek i svima mozesh da chitash misli... to bi bilo jezivo... ja mislim da bih ja vrlo brzo poludela od toga... a bash i ne zelim da poludim... :D

Da... Slazem se... Ali ako bi mi tu moc mogli da kontrolisemo... Pa onda, kad nekome zelis, citas mu misli, a kad ne zelis, ne citas. Kao dugme ON i OFF... :D

Teleportacija a evo zasto.

Teleportovao bih se negde gde se nalaze eksplozivi a onda bi se teleportovao u Pentagon razneo bih sve u picku lepu materinu.A onda bih razneo i belu kucu i razjebao bih celu CIU a ***** bih mater i NASI.A kada sve to zavrshim teleportovao bih se u englesku vladu razjebao bih im ceo sistem a onu Karlu Deponte napunio bih je eksplozivom u bulju tako da vishe ne mozhe da sere.A onda bih otishao u Albaniju pa bi ih sve dole postrojio i **** bi im mater.A kada sve to zavrshim teleportovao bih se negde u picku materinu duboko u svemir gde mogu da zivim i kada Srbiji opet zatrebam vratio bih se...

Drugo sta bih izabrao je putovanje kroz vreme.Da upoznajem sve stare kulture oduvek me zanimalo kako su se gradile piramide da li je postojala Atlantida to mi je zivotna zelja(Ali ipak je prvo bitnije da pomognem svom narodu)

3 nevidljivost otishao bih i eliminisao sve koji se suprotstavljaju srbiji.Tu nema sta dalje da se pricha.

I to je to.I lepa tema btw dala mi je inspiraciju :)

Večeras bih volela da se teleportujem na jedno mesto...

Volela bih da nekad mogu da egzistiram na dvama mestima...

Volela bih da vidim rađanje rose... Ali za to mi i nije potrebna neka natprirodna moć, je li?

I da, ovaj redgenski vid... Zbog toga sam i svratila na ovu temu... Juče sam baš o tome mislila, kako bi bilo lepo kad bih u listu mogla da vidim sve njegove atome, protone, neutrone, sve žile,... Da, interesuje me kako to živi jedan list... I kako umire i postaje samo ukras u jednom ramu na polici u mojoj sobi...

Back