Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• 1) Putovanje kroz vreme

• 2) Čitanje misli

• 3) Nevidljivost

• 4) Teleportacija

• 5) Letenje

• 6) Neranjivost

• 7) Menjanje oblika

• 8.) Nadljudska snaga

• 9) Rendgenski vid

• 10) Nešto deseto (navedi šta...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Glasala sam za nevidljivost.....mislim da bi mi to najvise prijalo da mogu da se stvorim ovde i onde,da cujem i vidim neke ljude,a da oni ne znaju da sam tu.da saznam kakvi su u stvari i da zauzmem dobar stav prema njima.Mada sve ove vestine me podjednako privlace........recimo putovanje kroz vreme,omogucilo bi mi da malo prosetam kroz neke trenutke svoje proslosti,i da zavirim u sopstvenu buducnost.Letenje.........beskonacna sloboda,ne ogranicava te ni vreme ni prostor ceo plavi svod je samo tvoj.Takodje citanje misli,mada verujem da bi mi sa tom sposobnoscu zivot manje bio zanimljiv.Ne bi bilo one slatke neizvesnosti nego bi sve bilo jasno kao dan.

ja naravno da budem nevidljiva i putovanje kroz vreme.....pa eto mislim da kad bi bila nevidljiva da bi mogla sve da znam!kaptate????znaci neko me ogovara iza ledja i ja tako cujem sta je reko itd....ili npr kad imam novi friz a ne svidja mi se ja idem tako kroz grad i niko me ne vidi!!!!!!!!!:)a za vreme je ocigledno

Nevidljivost. To bi najvise koristilo kad hocu da me ljudi malo ostave na miru.
Ovo ostalo mi ne treba iz prostih razloga
putovanje kroz vreme - neke stvari covek ne treba da zna, a pogotovo sto putovanjem moze da se izmeni buducnost (kao sto znamo iz filma povratak u buducnost ;))
citanje misli - mislim da bih onda saznala vise nego sto bih htela, a i ljudi govorom tela dosta pokazuju sta misle, tako da mi ni to ne treba
teleportacija - heh, pa gde je tu radost putovanja
letenje - plasim se visine, tako da bi mi to doslo kao prokletstvo
neranjivost - pa kako ja da umrem jednog dana ako sam neranjiva
menjanje oblika - ne vidim svrhu toga
nadljuska snaga - pa opet mi ni to ne treba
rengenski vid - uf opet previse informacija

ČITANJE MISLI

Mislim da je to najkorisnije od svih moći, pre svega jer je stvaranje pozitivnih ljudskih odnosa i slaganje s drugim ljudima osnov za sve ostalo, tj. ključno je za naš opstanak i uspeh. Najlepše je da umete da se ponašate tako da se drugi pored vas osećaju prijatno, sigurno, opušteno... Postaćete samopouzdaniji, imaćete aktiviniji i uspešniji društveni život!

Back