Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koju super - moć biste izabrali? i zašto?

• 1) Putovanje kroz vreme

• 2) Čitanje misli

• 3) Nevidljivost

• 4) Teleportacija

• 5) Letenje

• 6) Neranjivost

• 7) Menjanje oblika

• 8.) Nadljudska snaga

• 9) Rendgenski vid

• 10) Nešto deseto (navedi šta...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nešto prvo, navodim šta: Da budem ČOVJEK.

Zašto? Pa, sublimiše sva čuda i sve je rjeđe kao pojava. Ne znam više da li i koliko LJUDI poznajem. I sâm sam navukao odveć slojeva alijenacije, pa vapim za sobom. Nekako navijam da se ipak ne pronađem, jer ne bih podnio takvog sebe.

Soko_Štark, pravi razliku između naučne studije i raskalašne forumske teme. Ubićeš, makar mene, ovim linkovima za rasprostiranje... po čudima... :)

®:
Nešto prvo, navodim šta: Da budem ČOVJEK.

Zašto? Pa, sublimiše sva čuda i sve je rjeđe kao pojava. Ne znam više da li i koliko LJUDI poznajem. I sâm sam navukao odveć slojeva alijenacije, pa vapim za sobom. Nekako navijam da se ipak ne pronađem, jer ne bih podnio takvog sebe.

Soko_Štark, pravi razliku između naučne studije i raskalašne forumske teme. Ubićeš, makar mene, ovim linkovima za rasprostiranje... po čudima... :)

E, 'ajd' me izostavi iz tvog pisanija lingvoisvakakvoopominjajućihiprekoravajućih, može?!

Ja ti još šaljem poljupce...

Elektronskim putem = ekspresno... Ali svesno, jašta nego...

:) :) :)

Nisam dostojna ove zelje, ali nesto sto mi zaokuplja paznju u poslednje vreme, jeste postojanje andjelskog sveta. Pobozno postovanje i praznovanje svetiih andjela duhonosni oci su ustanovili na vaseljenskim saborima i uneli u crkveni bogosluzbeni poredak. Gospod je bogatim darovima obdario andjele i naselio ih u stanove nebeske. ali i oni kao stvorena bica, nisu nepogresivi. andjeli... ozarenje vecne krasote i prebivanje u neopisivoj ljubavi, radosti i duhovnom blazenstvu. sreca i blazensvo ljudi uporedjena sa blazenstvom andjela je kao svetlosni zracak ili lelujava senka na mesecini....

За овако перверзне форумаше право је чудо што нико није гласао за рендгенски вид xD

Пујтовање кроз време... Прво мало до '80-их, па 60,'70.... па други светски, па први... средњи век... а онда мало до Хелене Тројанске, да јој објасним шта фали Парису... и тако xD

Svaku po malo.
Mozda da mogu da ih menjam
icon10.gif
. To bi bilo cool 8).

Prvo bih najvishe volela da mogu da letim.Koliko sam puta to sanjala i svaki put takoooOoo uzivala.To bih najvishe volela da probam.

Drugo da chitam misli.To je nekako najpraktichnije.Sve znash.To bih volela da imam stalno.

Shta je josh ostalo.....hm...

Pa moze i to putaovanje kroz vreme,ali to nije nadljudska osobina.
Mada bi mi i to brzo dosadilo.Mozda vikendom,chisto malo da promenim sredinu :D.

Back