loki74
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Isijavanje- Stiven King.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, piše pozadi. Krkobabić bi izvršio harakiri.![]()
Ja ne volim Basaru, smara me, ali ovu ću uzeti od devera.
Knjige ne dobijam,kupujem ih sebi.U proseku svaki dan po jednu,i onda ko bi sve to pisao ovde.Eto pre neki dan kupih vaznu knjigu iz srpske istorije.Pisac Feliks Kanic,zove se Srbi i stanovnistvo.
U dva toma je,i skupa je dosta,oko 5500 u knjizarama.
I ovih dana sam kupio Ceslava Milosa,Herbert Spensera,Pol Riker,Sv.Jovan Damaskin,Hari Martinson...

Dijametralno suprotan...Mada donekle i sličan kad se uđe dublje mada je Franc bio daleko sramežljiviji...Upravo kupila Markiza de Sada,Justine ili nedaće kreposti i Kafkin Zamak.

Ma šta mi možemo i kad se malo izdivljate samo da ćutimo![]()

Svojevremeno sam imao neku zbirku ''golicavih'' tada se to tako zvalo priča iz 17. veka...Bile su dosta zanimljive čak i iz današnjeg ugla...
Kad smo već kod toga treba ovih dana ćale da mi da neke Brokhausove enciklopedije iz 1800 i neke...Pravi raritet...Nisam ih video od detinjstva...Neverovatno je kako su dobro rađene tada čvrsto...I slike su super prekrivene providim papirom...A tek gotica...Pa šta! Misliš da si neka faca, a?
Kad bi imao takve iz antičkog perioda, bio bi k'o ja. Pluuus monografiju "Tajnog kabineta" Arheološkog muzeja u Napulju! E, to je erotika.
Ovako, nemaš pojma i...idi sam uzmi tiganj, mrzi me više.