Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne volim Basaru, smara me, ali ovu ću uzeti od devera.

Pa ni meni se nesto nije dopala, iskreno da kazem, ali ima nekih istina u onome sto pise.
Npr. kada pise o delotvornosti nasih lekova, lekova koje proizvode nase farmaceutske kuce.
Verujem mu to sto je napisao. I za jos par stvari sto je naveo. Izneo je dosta istina o nasem mentalitetu.
Ali iskreno ne verujem da ce za Mein Kampf dobiti opet Ninovu nagradu, kao sto je dobio za Uspon i pad Parkinsonove bolesti. Previse je pljuvao po nekim ljudima. Sad necu da ulazim da li je to cinio sa razlogom ili bez... nije na meni da sudim.

Knjige ne dobijam,kupujem ih sebi.U proseku svaki dan po jednu,i onda ko bi sve to pisao ovde.Eto pre neki dan kupih vaznu knjigu iz srpske istorije.Pisac Feliks Kanic,zove se Srbi i stanovnistvo.
U dva toma je,i skupa je dosta,oko 5500 u knjizarama.
I ovih dana sam kupio Ceslava Milosa,Herbert Spensera,Pol Riker,Sv.Jovan Damaskin,Hari Martinson...

Knjige ne dobijam,kupujem ih sebi.U proseku svaki dan po jednu,i onda ko bi sve to pisao ovde.Eto pre neki dan kupih vaznu knjigu iz srpske istorije.Pisac Feliks Kanic,zove se Srbi i stanovnistvo.
U dva toma je,i skupa je dosta,oko 5500 u knjizarama.
I ovih dana sam kupio Ceslava Milosa,Herbert Spensera,Pol Riker,Sv.Jovan Damaskin,Hari Martinson...

Respect! Ako ih još sve i pročitavaš, onda :worth:

Citam dosta,ali svakako ne procitam mesecno tih 30 knjiga.Neke kupim u knjizari,a neke prilikom otkupa polovnih knjiga.Ja se bavim prodajom knjiga i cesto mi ljudi donose polovne knjige iz njihovih domova,da im otkupim.I onda ja naravno ono sto mi se dopada a nemam,uzimam sebi,a ostalo u prodaju.I tako cesto dodjem jeftino do dobrih naslova. Ono sto ne mogu otkupom polovnih nabaviti sebi,onda odem u knjizaru pa kupim kao i sav svet.
Ovog Kanica nisam platio punu cenu od 5500 vec sam uzeo od veleprodajnika za manje od 2000d.

Svojevremeno sam imao neku zbirku ''golicavih'' tada se to tako zvalo priča iz 17. veka...Bile su dosta zanimljive čak i iz današnjeg ugla...

Pa šta! Misliš da si neka faca, a?
Kad bi imao takve iz antičkog perioda, bio bi k'o ja. Pluuus monografiju "Tajnog kabineta" Arheološkog muzeja u Napulju! E, to je erotika.
Ovako, nemaš pojma i...idi sam uzmi tiganj, mrzi me više.

Pa šta! Misliš da si neka faca, a?
Kad bi imao takve iz antičkog perioda, bio bi k'o ja. Pluuus monografiju "Tajnog kabineta" Arheološkog muzeja u Napulju! E, to je erotika.
Ovako, nemaš pojma i...idi sam uzmi tiganj, mrzi me više.
Kad smo već kod toga treba ovih dana ćale da mi da neke Brokhausove enciklopedije iz 1800 i neke...Pravi raritet...Nisam ih video od detinjstva...Neverovatno je kako su dobro rađene tada čvrsto...I slike su super prekrivene providim papirom...A tek gotica...:)

Back