Koju crkvu sotona najviše mrzi?

ja to na um , setih se filmova gde čovek sklapa ugovor za dušu i niko ne čita a ako neko čita ne čita detalje.
recimo kad odeš u banku za kredit i tome slično
To bih pogrešnim tumačenjem nazvala. :lol:

Bog je jedinstvo, nedeljiv, celina, ukupan. Pa je odatle njegova suprotnost podeljenost
i zasebni detalji.

Nego, ja sam na ovoj temi očekivala drugačiji razgovor. Koju crkvu je sotona najviše
oštetio i zašto? Kako to može da se primeti?

To bih pogrešnim tumačenjem nazvala. :lol:

Bog je jedinstvo, nedeljiv, celina, ukupan. Pa je odatle njegova suprotnost podeljenost
i zasebni detalji.

Nego, ja sam na ovoj temi očekivala drugačiji razgovor. Koju crkvu je sotona najviše
pa moramo dokazati da sotona kao biće postoji jer sotona znači protivnik i svi koji se protive ljubavi dobroti iskrenosti su sotone.
sotona je apstraktan pojam antipod dobrom. zar isus nije nazvao petra sotonom jer je sotonski razmišljao

I koje crkve je uspeo sotona da zaebe primer iz biblije crkvu iz korinta.Oni pali na ponos tolerancije.Umesto da placu zbog kurvarstca crkva bila ponosna na njihovu sposobnost da to tolerisu.
Врло се гласи да је курварство међу вама, и такво курварство какво се ни међу незнабошцима не чује, да некакав има жену очеву.

2. И ви се још надимате, место да плачете, да се извади између вас онај који је учинио то дело.

Ma ima kolko oces primera duhovne arogancije sotona razvaljuje.

Koju crkvu sotona najviše mrzi i zašto?

Kako razlikujete da li se radi o nedostatku Božije podrške ili o uticaju
sotone? Ima li nekakvih argumenata ili su samo slutnje? :ceka:

па он их је и направио!
СВЕ ДО ЈЕДНЕ!
највише мрзи ПРИРОДУ И СУНЦЕ И БИЉКЕ!
поготово ХРАСТ!
јер ХРАСТ памти шта је било НА ПОЧЕТКУ!
СЛАВА РОДУ!

1712098338624.png

Zanimljivo pitanje.

Bilo bi nagađanje..

Tamo gde ima najviše novca i najviše moći tamo je najviše radio.
Jer je moć na ovoj zemlji nešto što od njega dolazi.
Kako je rekao Hristu, pokloni se meni i daću ti sva carstva ovog sveta ?

Tamo dakle gde se ne vrti neka lova, gde je sve skromno. I gde postoji sloboda i tolerancija za tuđe mišljenje. (pitanje teme)

Jednostavno postoji ljudska pohlepa i to uključuje i popove i one na vlasti u svakoj državi. Nema veze sa crkvom, crkva je samo oruđe u toj šemi otimanja para i kontrole ljudi. Neobrazovan čovek vođen lošim ljudima i primerima postaje i sam pohlepan i zao. Primer jednog vernika je jedan dečko koga lično poznajem i dok su on i otac gledali tv kada su objavili smrt jednog patrijarha, njegov odgovor na to bio je "Vidiš, pa i oni umiru...". IQ većine vernika ne prelazi 80. Sotona je izgovor za ljudsku pohlepu, nemarnost, zlobu...

Back