Docleatae
Obećava
- Poruka
- 62
Tišina u Crkvi, i lepa atmosfera.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako svi kažu za sebe.Katolici imaju puninu :-).
Svi ostali imaju ponešto...
To su više protestantski filmovi i pesme.Apsolutno ništa mi se ne dopada u pravoslavlju. Božićnih pjesama imate vrlo malo i uglavnom su bez veze u usporedbi sa katoličkim poput Last Christmas I gave you my heart, All I Want For Christmas Is You, Merry Christmas Everyone. Filmova o Božiću također skoro i nemate za razliku od katolika koji ih imaju stotine na primjer Sam u kući, Luda božićna zvona sa Švarcengerom itd. Jel uopće kitite jelke? Jel ukrasite gradove? Imate li dida mraza? Kod vas Božić zvuči i izgleda kao sprovod a ne slavlje. Bez uvride ali ja bi pao u depresiju da moram slaviti pravoslavni Božić.
Tko kaže? Dokaz?To su više protestantski filmovi i pesme.
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.Tko kaže? Dokaz?
Tu je i robovlasnistvo i kolonijaluzam.Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.
To baš nije uspelo, ali Amerika i Engleska su većinom protestantske zemlje. Najbogatije i najkulturnije zemlje Evrope takođe: Nizozemska (Holandija kako većinom kažu u Srbiji, a što je netačno), Danska, Norveška, Švedska, Finska, sever Nemačke. To je sve elita. Šta su dali katolici: inkviziciju, mafiju, pedofiliju, revolucije (Francuska npr.), ateizam, antisemitizam, Hitlera...
Neku humaniju varijantu iz Danske i Skandinavije zašto ne.Tu je i robovlasnistvo i kolonijaluzam.
Kljuc uspeha.
Ubijes mu savest jos dok su deca i nema brige.Bogati postaju sto posto.
Ocemo li uzeti ovaj recept.
Slabo znaš, u Americi je barem pola katolika, u Engleskoj ih isto ima makar 1/3.Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.
To baš nije uspelo, ali Amerika i Engleska su većinom protestantske zemlje. Najbogatije i najkulturnije zemlje Evrope takođe: Nizozemska (Holandija kako većinom kažu u Srbiji, a što je netačno), Danska, Norveška, Švedska, Finska, sever Nemačke. To je sve elita. Šta su dali katolici: inkviziciju, mafiju, pedofiliju, revolucije (Francuska npr.), ateizam, antisemitizam, Hitlera...
Šta imaš u Americi npr. od Latinosa koji su katolici. Oni su druga klasa.Slabo znaš, u Americi je barem pola katolika, u Engleskoj ih isto ima makar 1/3.
Nisu samo latinosi u Americi katolici nego također Irci, Poljaci, dosta Nijemaca, brojni crnci, neki Englezi itd.Šta imaš u Americi npr. od Latinosa koji su katolici. Oni su druga klasa.
Ne virujen.U Brazilu broj katolika se smanjuje fantastičnim tempom a raste broj protestanata.
Glavnu reč vode protestanti i jevreji.Nisu samo latinosi u Americi katolici nego također Irci, Poljaci, dosta Nijemaca, brojni crnci sigurno, neki Englezi itd.
Pogledaj statistike:Ne virujen.
Statistike mogu biti i lažne. Ne viruj svemu što nađeš na internetu.Pogledaj statistike:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Христианство_в_Бразилии
Udio katolika u Brazilu je u stalnom opadanju; 1872. činili su 99,72% brazilskog stanovništva, 1940. godine - 95%; 1960. godine - 93%, 1991. godine - 83,3%, 2000. godine - 73,5%. U dvije brazilske države, Rio de Žaneiru i Roraimi, katolički udio je pao ispod 50%.
Moje misljenje je da ako se dobro postavi osnova, onda mogu da sami vernici izvuku da teme aktuelizuju, ja nemam problema da budem progresivan, a da opet sve ostane sa osnovama starim...Ovo može da deluje dobro ako se nije videlo bolje. Pogledj kakve su crkve u Americi. Sve savremeno, imaju bendove sa modenom muzikom, priča se o aktuelnim temama iz realnog života... nekako imaš utisak da prate korak vremena. Kod nas kad uđeš u crkvu, kao da si zakoračio u srednji vek. Ali bukvalno. Što je to tako, nije mi baš jasno.
U brazilu ima neka crkva koja leci ljude pesmom i igrom od dushevnih bolesti....to je odavno pisano o tome, ali posto svi ubace sumnju , nikad nije dobila siru popularizaciju....https://www.sedmitza.ru/text/3564358.html
U Brazilu je Katolička crkva izgubila više od 20% svojih parohijana (župljana) u 30 godina.
U zemlji koja je nazvana “uporištem katolicizma u svetu”, broj katolika je opao za 23% u posljednjih 30 godina, sa 88% na 65%.
Harizmatici postoje kod protestanata i katolika. Oni se najviše bave lečenjem. U Šurkovac u Bosni deluje katolički harizmatik fra Ivo Pavić koji leči ljude. Kod njega je dosad bilo blizu milion i po ljudi.U brazilu ima neka crkva koja leci ljude pesmom i igrom od dushevnih bolesti....to je odavno pisano o tome, ali posto svi ubace sumnju , nikad nije dobila siru popularizaciju....
U rusiji ima religijski red koji leci dushevne bolesti preko suplemenata, cujem da su otvorili odelenje u CG, videcemo kako to prolazi u praksi , u kontaktu sam , samo ne mogu da sagledavam stvari brzo jer ne znam ni pacijente ni alternativce...nego 3, 4 ruka...samo cujem o tome od poznanice poznanice...
Ne znam da li su samo vitamini ili gaba ili neki drugi neurotrasmiterski dodaci...