Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 12.231
Sveti Sava ga je uvek nadmudrio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sveti Sava ga je uvek nadmudrio.
Sad sam ispala sotona unela ti tugu.Rastužilo me mnogo.
Rastuzilo me kako nemaš dostojanstva.Sad sam ispala sotona unela ti tugu.
Blesaca ludaca pseto i sad sotona haha
Rastuzilo me kako nemaš dostojanstva.
Ne optuzujem te niti osudjujem krivo percepciraš sada.
bog otac je rekao bogu svetom duhu da boga sina odvede u pustinju da ga stvorenje kuša.Čak i u Jevanđelju vidimo da Sotona nije došao kod Isusa, već je Isus otišao sam kod njega na kušnju
Meni nikada Sveto Trojstvo i njegova složenost nisu predstavljali problem, jer zašto je Bog kao kompleksno, uzvišeno, jedinstveno biće dužan da meni običnom smrtniku, sa limitiranom logikom i shvatanjem bude shvatljiv i logičan? Zašto je Bog dužan da ispunjava naše standarde i da nam se prilagođava ne bi li nam imao smisla?bog otac je rekao bogu svetom duhu da boga sina odvede u pustinju da ga stvorenje kuša.
možda i postoji neka logika ali ja je ne vidim, zato do daljnjeg ostaje metafora.
bog je troičan zato što mi sve gledamo u tri dimenzijeMeni nikada Sveto Trojstvo i njegova složenost nisu predstavljali problem, jer zašto je Bog kao kompleksno, uzvišeno, jedinstveno biće dužan da meni običnom smrtniku, sa limitiranom logikom i shvatanjem bude shvatljiv i logičan? Zašto je Bog dužan da ispunjava naše standarde i da nam se prilagođava ne bi li nam imao smisla?
Nemožeš narediti osjećajimaDobro ja.
Tu su su drugi koji te nece rastuziti.
Dualizam je podloga za paranojuPa sad i figura nečastivog (onog koji je stipsa i nikad na časti :d) verovatno isto ima svoju svrhu i ulogu jer sve funkcioniše po principu nekog polariteta i dualnosti, znači ako imamo Isusa našeg Spasioca onda verovatno priča mora imati i nekog negativca radi nekakvog balansa, takodje ima i teorija da je Gospod zapravo i djavola baš takvog kakav jeste i dodelio mu tu ulogu kako bi iskušavao ljude jer iskušenja su način da čovek duhovno napreduje, ono prosto nekad mora pasti da bi se ponovo uzdigao, jer da nije toga i tih iskušenja onda bi verovatno došlo do nekakve stagnacije (a potom i do pada), tako da mu djavo dodje kao neka vrsta bakterije u organizmu koja služi kako bi trenirala naš imuni sistem, jel ono šta bi bilo kada bi izbacili sve bakterije iz organizma (koje su u osnovi same po sebi loše i štetne), pa opao bi nam sistem, organizam bi postao preosetljiv i razboleli bi se, tako da verovatno i on takav kakav je grozan, odvratan, nikakav, zao i šta ti ja znam ima neku svoju ulogu.
Mada u principu to se neke stvari koje mi teško možemo da razumemo, i u principu nema potrebe da se previše zamaramo tim stvarima, nego ono živi kako znaš i umeš, trudi se da širiš neku dobru i pozitivnu energiju i da se drugi oko tebe osećaju lepo i to je to, a obično likovi koji stalno i svuda vidjaju djavole, nekakve demone i stalno su kao u nekakvoj paranoji i strahu od toga (neretko oni koji se predstavljaju kao neki veliki vernici) uglavnom su baš takvi najviše zaposednuti od tih nekakvih mračnih sila, jer upravo te mračne sile se i hrane tim niskim vibracijama i tim negativnim osećanjima poput paranoje i straha jer Bog želi da budemo srećni, vedri, nasmejani i u stanju ljubavi dok te mračne sile žele da nas drže u stanju straha, mržnje, paranoje, tuge, patnje i tih negativnih emocija.