popi nešta biće lakše
ako popijem još nešto, plašim se da će mi biti previše lako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
popi nešta biće lakše

ako popijem još nešto, plašim se da će mi biti previše lako...![]()

pa šta si onda, ako nisi ni fin, ni baraba?
slabo kapiram večeras...![]()

Нешто између...
Таман довољно безобразан да кажеш како ниси могла да се одупреш, а опет недовољно да претерам да би се осећала непријатно...![]()

ti si onda naprosto savršen... da nisam u ovoj bezosećajnoj fazi, možda bih se i zaljubila sad u tebe...![]()

ti si onda naprosto savršen... da nisam u ovoj bezosećajnoj fazi, možda bih se i zaljubila sad u tebe...![]()

da vam pravo kažem, Harda
nego, najluđe će da ispadne ako svi oni - "zna ona koja je", "ne mogu da kažem nick, da se ne naljuti" itd.. misle na istu
uzgred, piše se "biste"

nego, najluđe će da ispadne ako svi oni - "zna ona koja je", "ne mogu da kažem nick, da se ne naljuti" itd.. misle na istu
uzgred, piše se "biste"

Немаш ти шансе код мене, дугорочно гледано...![]()

![]()
![]()
jel stvarno faza il' koristiš neka pomagala u vidu sintetičkih doga ili tako nešto? šapni mi![]()

uzgred, piše se "biste"

a jok, sve prirodno... izađeš iz duge veze, uz što je moguće više svađe... i sve to posle samo dođe...![]()

A sta ces...sramota ljude....
p.s.: svi misle na tebe kad napisu "zna ona" i nesto swlicno tome![]()
ti sad kod mene nemaš šanse ni dugoročno, ni kratkoročno...
/QUOTE]
Мислио сам, не могу да се заљубим у тебе... Изгледа да сам се лоше изразио...
Није да се правдам, само објашњавам...![]()
aham. pa dobro, check i ...check
znači sad da očekujem tu fazu...![]()

ti sad kod mene nemaš šanse ni dugoročno, ni kratkoročno...
/QUOTE]
Мислио сам, не могу да се заљубим у тебе... Изгледа да сам се лоше изразио...
Није да се правдам, само објашњавам...![]()
kako god da se izraziš, niko ne voli da čuje da nije osoba u koju neko može da se zaljubi...![]()
da, odraše se![]()
nisi onda nešto dobro uradila, ako te to još nije stiglo...
moraš da razmišljaš što negativnije o drugoj strani, ako treba i da mu izmisliš mane, sve dok ti ne padne mrak na oči... i posle kad progledaš- sve lepo...![]()

kako god da se izraziš, niko ne voli da čuje da nije osoba u koju neko može da se zaljubi...![]()
znači da ga zovem i opletem po njemu od kulina bana do današnjeg dana šta je sve zgrešio, možda spoznam njegovu mračnu stranu željnu osvete, što bi mi pomoglo da mislim da je skot?![]()

znači da ga zovem i opletem po njemu od kulina bana do današnjeg dana šta je sve zgrešio, možda spoznam njegovu mračnu stranu željnu osvete, što bi mi pomoglo da mislim da je skot?![]()

Надам се да прихваташ извињење.
Али, како да се заљубим у жену којој нисам видео очи, кажи ти мени?

ma ne bre, ne smeš da ga zoveš... samo u svojoj glavi razmišljaj loše o njemu, tako nema način da se pravda i ubeđuje te u suprotno...![]()
Ниси то још урадила?
Шта чекаш?![]()