- Poruka
- 21.131
puding mi se uvek zgrudva
Pa jel razmutis u mleku? Kako ti se zgrudva leba ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel razmutis u mleku? Kako ti se zgrudva leba ti?
kako misliš u mleku?
ma jok sipam ja to onako direkt u ključalo mleko i mešam brzinski ko blesav..i ništa, nema vajde![]()
kako misliš u mleku?
ma jok sipam ja to onako direkt u ključalo mleko i mešam brzinski ko blesav..i ništa, nema vajde![]()
Moj muž inače lepo sprema al slaba tačka čuveni puding
Zagreva mu
Ja reko pa ne struzes šerpu dok mutis
Naučio je
- - - - - - - - - -
Oko 150 ml hladnog mleka e u to sipas prah i razmutis da nema grudvica pa to sipas u 350 ml mleka koje baca ključ i onda hitro mutis al ne struzes šerpu
Moj muž inače lepo sprema al slaba tačka čuveni puding
Zagreva mu
Ja reko pa ne struzes šerpu dok mutis
Naučio je
Oko 150 ml hladnog mleka e u to sipas prah i razmutis da nema grudvica pa to sipas u 350 ml mleka koje baca ključ i onda hitro mutis al ne struzes šerpu
puding sipaj u hladno mleko i zagrevaš ga uz mešanje dok se ne zgusne...tako nema šanse da se naprave grudvice...a ni da zagori
Najjace je kad procitas pedesetak pohvala (preletis na brzaka komentare)...jao, pa kako je bajan, divan recept...i odlucis napraviti...rezultat bude sacuvajisakloni, ali ti tvrdoglavost i radoznalost ne daju da predjes preko toga, pa zasednes manijakalno da citas sve komentare i dodjes do zakljucka da je malo njih pravilo to jelo, vec eto, divno i bajno izgleda na slici. :facepalm:
...i jeste poslastica ako se nadje dobar fino sazreo kukuruz, ali sve cesce vidim da prodaju jako mlad i kad se skuva nije nikakav, ni ukusa ni nicega..zali boze struje potrosene
i para datih za njih.....odavno nisam nasla lep zreo kukuruz za kuvanje....
ovaj je taman, srednje zreo, beli
ne volim ni ja kukuruz što ima još uvek 'mleko' u zrnu, a naročito ne volim one šećerce
padalo mi na pamet da opičim mikser i to na max. brzini posle da razbije grudve
ne znam dal bi to upalilo ako se ipak kojim slučajem zdudoše puding