- Poruka
- 90.083
Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
Jel ima nešto drugo da vas zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, ja nešto motam neke ponude za letovanjeVučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
kod nas ili u inozemstvuIma, ja nešto motam neke ponude za letovanje![]()
Ne, ove god je na redu CGkod nas ili u inozemstvu(cenim Grčka)
Jel skuplje nego Grčka?Ne, ove god je na redu CG![]()
Nada Macura i slojevito oblacenje...Ima, ja nešto motam neke ponude za letovanjetražila neku seriju do malopre, al nema ništa po mom ukusu
sin upao i pravi sendvič usred noći. Završila neku prezentaciju za sutra. Pada kiša i interesuje me kada će bre da bude toplije. Interesuje me šta sutra da obučem, slojevito? Hoćeš još?
![]()
Lidl je zasticena tema za chika marija, nemoj 'leba da mu uzimate iz usta.A Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
... što ne pričate o tome.
Ovo što sam ja gledala je sasvim ok, samo još da se odlučim između par ponuda.Jel skuplje nego Grčka?
А теби како није исто да отвараш скандал теме ?Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
Uvek drugi akteri, nove neverovatne stvariА теби како није исто да отвараш скандал теме ?
Politiku kapiram kao safari u Serengetiju. Krdo gnuova prelazi reku, krokodili ponekog marnu. Animal planet, kraće.Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
. . . , nisam čuo odavno, nešto pametnije.!?Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
izgleda da Lidl, ima najveci promet u SrbijiA Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
I sport nam nešto ne ide u poslednje vreme, Đoković ispada pre vremena, Jokić ispao iz plejofa, fudbaleri katastrofa...
Ima, ja nešto motam neke ponude za letovanjetražila neku seriju do malopre, al nema ništa po mom ukusu
sin upao i pravi sendvič usred noći. Završila neku prezentaciju za sutra. Pada kiša i interesuje me kada će bre da bude toplije. Interesuje me šta sutra da obučem, slojevito? Hoćeš još?
![]()
Dobra ideja za temu na ljisu, muškarcima ili ženamaMene interesuje ko o treba da plati piće na dejtu, ali avaj, odgovora nema.
Jer svi mi smo Tihi/Nesko, kapetanmark/Gruban i Casual Observer! Imas li jos neko pitanje?Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...
A Lidl nas dere ko da smo najbogatiji u Evropi a i šire.
Vučić puko, blokaderi ovo, ćaci ono... a život ide dalje ko i ranije...