Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Zašto ne?Volim kad muskarac ima uredno fazoniranu bradu...jel to moze da bude fetis?![]()
To je jedan od normalnijih što sam pročitao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ne?Volim kad muskarac ima uredno fazoniranu bradu...jel to moze da bude fetis?![]()
Ne, ako se ne napaljuješ na to.Volim kad muskarac ima uredno fazoniranu bradu...jel to moze da bude fetis?![]()
Naravno da može da bude i to fetiš. Fetiš je sve ono sto netko voli ( na muškom ili ženskom ) i svaki fetiš je jedinstven.Volim kad muskarac ima uredno fazoniranu bradu...jel to moze da bude fetis?![]()
Ne shvataju neki da svi isti ne možemo biti.U biti svaki fetiš se može smatrati normalnim ako se oba partnera slažu sa njima , ali najgore je kada ga oni negativci negativno komentiraju i pljuju po tudjim fetišima
Recimo da me starija gospođa davi![]()
Pa ono, moja žena voli ćelave i obrijane, ne bih rekao da je to fetiš?Naravno da može da bude i to fetiš. Fetiš je sve ono sto netko voli ( na muškom ili ženskom ) i svaki fetiš je jedinstven.
Mislio sam doslovno da me davi u predigri , recimo kravatomMa kakvi to nedo ti Bog!
Imam ja neku babu u komšiluku, kad god me vidi - e kako su ti roditelji, e kad ćeš da se ženiš, e jesi čuo ko je umro, e dal možeš da mi kupiš lekova kad pođeš na posao....
Ma idi bre ženo! Kako to može da bude fetiš nekome?
Znaci ćelavi nemaju šanseБаш фетиш немам, да ме нешто посебно узбуђује. Али у маси мушкараца увек ћу прво приметити оног са гривом, лепом, дугом косом.
To je već fetiš. Skidam kapu!Mislio sam doslovno da me davi u predigri , recimo kravatom
Recimo ovakve uniforme mi se sviđaju
Тешко теби када се сада нека осетљива разгоропадиPrivlače me starije žene koje nose uniforme također

Sve se bojim da ima takvihТешко теби када се сада нека осетљива разгоропади![]()
Ма мислим оне осетљиве на године, девојкеSve se bojim da ima takvih![]()
од 50.Pa te su mi najzanimljivije , i najprivlačnije. Iskusne u svemuМа мислим оне осетљиве на године, девојке од 50.
Samo ipak trebala bi mi udovoljit moj fetišPa te su mi najzanimljivije , i najprivlačnije. Iskusne u svemu![]()
uh....bezbroj..Koji su vaši fetiši

Mnogi se boje i ne smiju da kažu.Bro, to nisu fetisi.
Fetis bi ti bio, na pr, kada bi se palio na njena stopala i da si joj ortoped. I onda se igrate tako sto ona dodje na pregled kod tebe, ti izmes instrumentr, pa merkas, pa kuckas i td..
A to da joj stavis prstice u cupi dok ti sedi na krilu... To nije fetis. To se zove: bojim se da kazem koji je moj pravi fetis.![]()