letnjekiše
Iskusan
- Poruka
- 6.142
ma ne to, nego da je dobijao nagrade za veličinu npr u svom graduAhahaha "svetski poznati penis". Ne znam na šta misliš kad to napišeš? Možda na Roka Sifredija?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne to, nego da je dobijao nagrade za veličinu npr u svom graduAhahaha "svetski poznati penis". Ne znam na šta misliš kad to napišeš? Možda na Roka Sifredija?![]()
Piši u PP.o tome samo na pp :>P
Ma da li je moguće?Безвезе су скроз
Ма фујMa da li je moguće?
Žene pominju svoje fetiše za veličinu.Tema je fetisi.
A opet polemika najviše o k. urcu i velicini
Opasan je to kompleks u muskaraca
I onda kao nije istina ona narodna: vans go blek nevr go bek, dobri moj kapetane.Tema je fetisi.
A opet polemika najviše o k. urcu i velicini
Opasan je to kompleks u muskaraca
Žene pominju svoje fetiše za veličinu.
Veliki si potencijal. Šteta što nemaš potomstvo. Iskreno kazemMeni je fetis djuskanje. Voleo bih da go u nekom ponchu i sesiru skakucem po meseceni, u sred tople julske veceri i sviram flautu dok je ona na nekom drvetu, goula ,cela ofarbana u srebro i krivi se kao macka, kao izaziva me a hoce da me ogrebe.
Hvala brate.Veliki si potencijal. Šteta što nemaš potomstvo. Iskreno kazem
Ovi geni moždani treba da se prenose
Kad se ne glupiras ti si![]()
Veseo bioHvala brate.
Dizo ti se kad gaze puževe?kao mali sam između ostalih imao sam jedan morbidan fetiš. Voleo sam da gledam kako gaze bube, gliste i puževe,
pa sam na to nagovarao devojčice. To me strahovito palilo. No kad sam porastao žao mi bilo, pa me to
više ne pali Č![]()
Tako nešto. Baš sam bio mali. No to je više bilo psihičeko uzbuđenje, nego napaljenje.Dizo ti se kad gaze puževe?
Pa da, varijacije. Suptilno.Svaki je fetiš osobni , rijetko da netko ima dva potpuno ista fetiša
Može izmeniti. Fetiš je odvratan samo onda kada se ni našta drugo ne možeš napaliti, niti zadovoljiti.Ali
Mislim da su svi normalni , jer to je nesta sto čovjek i da želi nemoze izmjeniti