- Poruka
- 12.246
Volim da me stisne za struk i guzuKoji su vaši fetiši
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim da me stisne za struk i guzuKoji su vaši fetiši
Ovo mi se svidjaIma raznih fetiša, neki su normalni a neki su bolesni i to poprilično.
Ja mislim da moj fetiš nije ništa strašno, iako je poprilično rizičan da se tako izrazim.
Naime prilikom seksa i kad dođem do trenutka da svršim naravno izvadim ga i svršim po maci joj, e onda mi je fetiš da ga tako umazanog opet vratim u nju. To mi je baš fetiš ali naravno veliki rizik kada se radi o neželjenoj trudnoći.
A znači nisam nastran i nenormalan?Ovo mi se svidja
Samo stisne ili može malo i po guzi da pljesne?Volim da me stisne za struk i guzu
Mmm zanimljivo jako zanimljivo.Pozeljno je i to drugo
Mmm kakve to egzibicionističke igrice?nemam neke bizarne fetise za sad, ali ko zna...uglavnom su to krzno, cipka i kozni komadi, vrtoglave potpetice, sm igrice, povremeno egzibicionisticke igrice...
Vjerovatno nije normalan.Ja imam jako cudan fetis. Al necu da podelim sa malim osudjujucim pakosnim zlicama.![]()
Ako mislis na normalan ono svakodnevnica, da, nije normalan.Vjerovatno nije normalan.![]()
Onda bolje ne piši o čemu se radi.Totalno nenormalan zapravo.
Pa dobro ajde necu.Onda bolje ne piši o čemu se radi.
jes probo sa lustera?Skakanje sa ormana na pichqu.
Šta je problem u velikom ako je?i da, posmatranje partnera kako masturbira, ali samo ako ima mali penis, nije mi to to ako je pozamašan
želim da ga gledam kako vošti svoju dotrajalu voštanu bojicu
Безвезе су скрозŠta je problem u velikom ako je?![]()
Šta je problem u velikom ako je?![]()
ah, vidi kako dira svog malenog drugara
Ahahaha "svetski poznati penis". Ne znam na šta misliš kad to napišeš? Možda na Roka Sifredija?pa nije to to, mora da ima element sažaljenja (a za penisovlasnika poniženja): ah, vidi kako dira svog malenog drugara
ne može da se postigne isti efekat u psihološkom smislu ako osoba ima svetski priznat penis
nema smisla da objašnjavam, to će razumeti osobe koje dele isti fetiš. sve je ok, niko nije povređen u procesu