Koji su vaši Fetiši

Ima raznih fetiša, neki su normalni a neki su bolesni i to poprilično.
Ja mislim da moj fetiš nije ništa strašno, iako je poprilično rizičan da se tako izrazim.
Naime prilikom seksa i kad dođem do trenutka da svršim naravno izvadim ga i svršim po maci joj, e onda mi je fetiš da ga tako umazanog opet vratim u nju. To mi je baš fetiš ali naravno veliki rizik kada se radi o neželjenoj trudnoći.
Ovo mi se svidja

Šta je problem u velikom ako je? 🙂

pa nije to to, mora da ima element sažaljenja (a za penisovlasnika poniženja): ah, vidi kako dira svog malenog drugara

ne može da se postigne isti efekat u psihološkom smislu ako osoba ima svetski priznat penis

nema smisla da objašnjavam, to će razumeti osobe koje dele isti fetiš. sve je ok, niko nije povređen u procesu

pa nije to to, mora da ima element sažaljenja (a za penisovlasnika poniženja): ah, vidi kako dira svog malenog drugara

ne može da se postigne isti efekat u psihološkom smislu ako osoba ima svetski priznat penis

nema smisla da objašnjavam, to će razumeti osobe koje dele isti fetiš. sve je ok, niko nije povređen u procesu
Ahahaha "svetski poznati penis". Ne znam na šta misliš kad to napišeš? Možda na Roka Sifredija? 🤣🤣🤣🤣

Back