hetero
Ističe se
- Poruka
- 2.107
Zato svatko ima vise fetiša 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, sve je u glavi. Možeš sam da smisliš. Intelektualci su uglavnom fetišari, jer je za to potrebna kreativnost ČZato svatko ima vise fetiša![]()

Kao na primerJbte marko to zvuci bas cudno. I romanticno i horor. Da ne izbije nesto iza kukuruza?
To znači da imaju fetiš na veličinu polnog organa....right?Tema je fetisi.
A opet polemika najviše o k. urcu i velicini
Opasan je to kompleks u muskaraca

Mene ne brine veličina , u cijeloj toj muškosti bitna je tehnika i naravno obostrana Ljubav. A veličina mislim da je nebitnaTo znači da imaju fetiš na veličinu polnog organa....right?![]()
Bitna je. Ako ne može da ga oseti, ne može da se zadovolji.Mene ne brine veličina , u cijeloj toj muškosti bitna je tehnika i naravno obostrana Ljubav. A veličina mislim da je nebitna![]()
Napoleon Bonapartea je imao najmanji k od svih vojskovođa , ali je bio najveći svodnik i ljubavnikBitna je. Ako ne može da ga oseti, ne može da se zadovolji.
Otkud znaš da je koristio kitu?Napoleon Bonapartea je imao najmanji k od svih vojskovođa , ali je bio najveći svodnik i ljubavnik
Zapisano je. Čak mu se znala i veličina 4 cmOtkud znaš da je koristio kitu?
Nema šanse da je koristio kitu ČZapisano je. Čak mu se znala i veličina 4 cm

Napoleon Bonapartea je imao najmanji k od svih vojskovođa , ali je bio najveći svodnik i ljubavnik
Inspirisana od ranog jutra iako je vikend.klasika. nizak, mali tuki, današnjim standardima kompenzacije, morao bi voziti najmanje mečku
A Moze i neki Audi S Klasseklasika. nizak, mali tuki, današnjim standardima kompenzacije, morao bi voziti najmanje mečku

Ti si onda dominantimam jedan Od cudnih kinkova.A to je da napusavam oportunistinje. Priznajem, nasty sam bas.Ali mi bas bude simpa da je zavedem, otvorim taj ljubavni aspekt u njoj i kada dodje taman do pitanja kulminacije, da je stavim u frend zonu.

ahmmmmmm zavisi po cijoj definiciji. Klasicna je da je dominant neko ko se bavi submissive non stop i u krevetu. Poput onog Greja iz nijansi i onog iz sekretarice. Ja jok. Ne volim da kontrolisem tudje zivote. Pogotovu ne neke isfrustrirane a vec tako mlade i karakterno pasivne zene. To su ti izmislili ovi picolizacki ameri i nemci pa definisali sve to tako, kroz kvazi romantiku. Da ne idem u to...Ti si onda dominant![]()
Samo treba podčinjena.Ti si onda dominant![]()