Koji predmet ste najviše mrzeli u školi?

OTO, fizičko, muzičko, likovno
Zbog pijanih nastavnica hemija i ruski
Zatim sam mrzeo dvoĉas iz srpskog, matematiku i geografiju
Fiziku bih možda mrzeo ali je nastavnik bio lud ko struja
Engleski mi bio odbojan zbog indoktrinacije o tamo nekom svetu u kome su kuće od čokolade, prozori od marmelade, tamo svako radi ono šta hoće...
Od svega nabrojanog, jedino si voleo veliki odmor :D

Od svega nabrojanog, jedino si voleo veliki odmor :D
Neka deca će krenuti jutros u školu a neka neće.
Od onih što su krenuli neka deca će ući u školu a neka otići na druga mesta.
Od onih śto su ušli u školu neki će otići na nastavu a neki će ostati u hodniku.
Od ovih što su došli na nastavu neki će pratiti predavanje neki neće.
Kao što vidimo škola postoji zbog jako malo djaka.

Duško Radović

Neka deca će krenuti jutros u školu a neka neće.
Od onih što su krenuli neka deca će ući u školu a neka otići na druga mesta.
Od onih śto su ušli u školu neki će otići na nastavu a neki će ostati u hodniku.
Od ovih što su došli na nastavu neki će pratiti predavanje neki neće.
Kao što vidimo škola postoji zbog jako malo djaka.

Duško Radović
Malo ali odabrano društvo ;)

Treba ograničiti upise u gimnazije i bolje srednje škole. Sad svaka šuša završi srednju školu. Srednja škola nije obavezna, samo osnovna. A i obavezu osnovne škole bi trebalo ograničiti na četiri razreda. Sećam se da smo u razredu imali par đaka kojima je škola bilo mučenje a i oni nama ostalima.
Fakultete samo za elitu, ne novčanu već intelektualnu.

Treba ograničiti upise u gimnazije i bolje srednje škole. Sad svaka šuša završi srednju školu. Srednja škola nije obavezna, samo osnovna. A i obavezu osnovne škole bi trebalo ograničiti na četiri razreda. Sećam se da smo u razredu imali par đaka kojima je škola bilo mučenje a i oni nama ostalima.
Fakultete samo za elitu, ne novčanu već intelektualnu.
Kako su oni vama bili mucenje?

Biologiju sam volela dok nisam promenila školu. Onda sam prestala da je volim.
Matematika mi je bila interesantna dok nisam promenila škole. Onda je postala dosadna.
Istorija mi je bila stresna dok nisam promenila školu, onda je postala dosadna.
itd

Nastavnici su uticali na sve. Ili su bili prestrogi ili sam imala animozitet prema njima zbog nekih drugih stvari ili su bili nezainteresovani. Ni jedan predmet nisamo nešto posebno mrzela ali računovodstvo mi je bilo dosadno, monotono.

E ona mi je bila interesantna.
Definitivno mnogo zavisi od nastavnika.
Imali na faxu, bog zna samo iz kojeg razloga.
Bolje da smo retoriku imali.
Uglavnom, izračunao sam da je prosječna starost u državi 209 godina, pa pred svima to objavio, kaže profesorica bez da je uopće pogledala papir - množenje prije zbrajanja.

Back