dzericak
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
Bez dileme marksizam. Moglo je mnogo lepše da se objasni, a bilo je suvoparno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svega nabrojanog, jedino si voleo veliki odmorOTO, fizičko, muzičko, likovno
Zbog pijanih nastavnica hemija i ruski
Zatim sam mrzeo dvoĉas iz srpskog, matematiku i geografiju
Fiziku bih možda mrzeo ali je nastavnik bio lud ko struja
Engleski mi bio odbojan zbog indoktrinacije o tamo nekom svetu u kome su kuće od čokolade, prozori od marmelade, tamo svako radi ono šta hoće...
i dosadjinstvo je voleo..vidis da ga nema na listiIz svega nabrojanog, jedino si voleo veliki odmor
moca kalkulatorračundžija
zvaćemo te digitron
Neka deca će krenuti jutros u školu a neka neće.Od svega nabrojanog, jedino si voleo veliki odmor
Malo ali odabrano društvoNeka deca će krenuti jutros u školu a neka neće.
Od onih što su krenuli neka deca će ući u školu a neka otići na druga mesta.
Od onih śto su ušli u školu neki će otići na nastavu a neki će ostati u hodniku.
Od ovih što su došli na nastavu neki će pratiti predavanje neki neće.
Kao što vidimo škola postoji zbog jako malo djaka.
Duško Radović
Kako su oni vama bili mucenje?Treba ograničiti upise u gimnazije i bolje srednje škole. Sad svaka šuša završi srednju školu. Srednja škola nije obavezna, samo osnovna. A i obavezu osnovne škole bi trebalo ograničiti na četiri razreda. Sećam se da smo u razredu imali par đaka kojima je škola bilo mučenje a i oni nama ostalima.
Fakultete samo za elitu, ne novčanu već intelektualnu.
karta realnosti
od 2008
Em ograničeni, a često i nasilni. Maltretirali devojčice naročito. Takve treba zatvoriti u dom.Kako su oni vama bili mucenje?
Svijetska povijest mi je uvijek bila zanimljiva, nacionalna bože sačuvaj.Istoriju.
E ona mi je bila interesantna.Statitstiku.
Mene isto nikada nije zanimala, tek pod stare dane, kada sam si planirao napraviti DMT.Hemiju. Jedva sam se nekako tu provukao.
Imali na faxu, bog zna samo iz kojeg razloga.E ona mi je bila interesantna.
Definitivno mnogo zavisi od nastavnika.