- Poruka
- 1.124
nemožepupčana, može link do pitanja, zaboravila sam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemožepupčana, može link do pitanja, zaboravila sam
PoštenoUvek sam imao afinitete, prema društvenim predmetima, tako da, ovi drugi (prirodni), mi i nisu baš, bili saveznici, u višegodišnjoj i mukotrpnoj borbi, za goli opstanak.
Profesor animira dobrom, jasnom pričom i zanimljivostima. Kada ti niko u odeljenjima u kojima predaješ nema peticu, trebalo bi da se zapitaš u čemu je problem: u tebi ili u đacima ?nemože
aaa na to misliš haha ja mislio da misliš na BUKVALNO animiranje,u smislu crtanje i to,reko šta priča ovajProfesor animira dobrom, jasnom pričom i zanimljivostima. Kada ti niko u odeljenjima u kojima predaješ nema peticu, trebalo bi da se zapitaš u čemu je problem: u tebi ili u đacima ?
Ma ništa, dešava se vrpcama pupčanim. To ti je zato što si ostao bez kiseonika. Život ti je 45 sekundi.aaa na to misliš haha ja mislio da misliš na BUKVALNO animiranje,u smislu crtanje i to,reko šta priča ovaj
u djacima je uvek problem inače
Doktorice imam i ja problem s manjkom kiseonika, oćete mi dati veštačko disanje?Ma ništa, dešava se vrpcama pupčanim. To ti je zato što si ostao bez kiseonika. Život ti je 45 sekundi.
nećemoDoktorice imam i ja problem s manjkom kiseonika, oćete mi dati veštačko disanje?
ne diraj doctoricuDoktorice imam i ja problem s manjkom kiseonika, oćete mi dati veštačko disanje?
Nosićete me na dušinećemo
Kako ja da skapiram razliku izmedju lokativa i onog drugog padeza? Posebno moram da izbjegavam pominjanje Svedske ! Ja l u Svedsku ili u Svedskoj joj. Prirodno mi tu uvijek pogresno hahahDužina akcenta. Kratko e - je. Dugo e - ije. To je nekad bilo jat, naravno.
Nisam ja jezicki profesionalac ali mozda recimo ovako:Kako ja da skapiram razliku izmedju lokativa i onog drugog padeza? Posebno moram da izbjegavam pominjanje Svedske ! Ja l u Svedsku ili u Svedskoj joj. Prirodno mi tu uvijek pogresno hahah