Koji predmet ste najviše mrzeli u školi?

Matematiku definitivno, takodje verovali ili ne fizičko (iako sam ono skroz sportski tip i oduvek bio lud za sportom i u n ekakvom treningu) jer me mrzelo da nosim opremu i rezervne patike za salu i da se presvlačim tamo, nekako mi je bilo baš cimanje (još ona svlačionica onako malo i zaudarala što na znoj što na wc) i mnogo sam više voleo dane kad nemamo fizičko taj dan po rasporedu.

Inače generalno školu nikad nisam previše voleo niti sam se u školi osećao nešto previše srećno i komforno (barem ne onda, iako je sad sa ove vremenske distance druga priča i sad mi se sad taj period, škola i sve čini mnogo draže, lepše i romantičnije nego onda dok sam bio djak) ali recimo od predmeta jedino su me zanimali istorija i geografija (i eventualno možda pomalo i biologija i jezici) i likovno, uglavnom zbog toga jer je profesor bio gotivac i puštao nas je da pričamo i da se zezamo,inače profesori likovnog su uvek neki gotivci, opušteni, prijatni i kul likovi za razliku od recimo matematičara koji su u većini slučajeva dosta teške i preke osobe.

Pogledajte prilog 1640404

OTO, fizičko, muzičko, likovno
Zbog pijanih nastavnica hemija i ruski
Zatim sam mrzeo dvoĉas iz srpskog, matematiku i geografiju
Fiziku bih možda mrzeo ali je nastavnik bio lud ko struja
Engleski mi bio odbojan zbog indoktrinacije o tamo nekom svetu u kome su kuće od čokolade, prozori od marmelade, tamo svako radi ono šta hoće...

al' sam izuzetak, niko nije mrzeo srpski ... (u srednjoj skoli sam dvaput pao iz srpskog na popravni i jedamput iz marksizma)

najhumoristicnije je bilo kad sam pao iz fizike u 4tom, odlicno sam znao fiziku, ali me nastavnica kritikovala sto izvodim formule a ne pamtim ih, pa sam se ja iskapricirao. Nisam hteo da dolazim na njen cas. Onda mi udarila silne keceve i oborila me. Kad sam izasao na polaganje (mislim da je bila komisija) jedno pitanje koje sam izvukao je bilo takvo da nije htela da odgovaram jer zna da znam (neka elektronika), u drugom pitanju sam izmodelirao perpetuum mobile i dokazao da ne moze da radi. Trece me nisu ni pitali, pitali su nju zasto me oborila? I pustili me. Sa ove tacke gledista mislim da je to bila borba sujeta. Bilo je takvih momenata i posle skole u vojsci.

Inace bilo je profesora koji su znali da imam inace dobre ocene pa me pitali sta cu ja u skoli, ja kazem pao sam na popravni, oni se smeju, ne veruju jer znaju da sam generalno imao visoke ocene. Pitaju iz cega, a ja lista... Posebno profesorka verovatnoce koja nam je predavala i programiranje. Njoj sam pomagao na vezbama na racunaru u racunskom centru. Izbacila me sa casova posle prvog pismenog zadatkai rekla da ne dolazim da ne smetam. Na prvom skolskom pismenom iz programiranja napravila je 4 grupe po 3 zadatka (pa smo bili tako rasporedjeni da ne bi prepisivali) pismeni je trajao 2 casa. Posle 20 minuta sam joj predao svesku, pogledala me upitno, ja sam strpljivo sacekao da vidi sta sam uradio. Kad je videla da sam uradio svih 12 zadataka za 20 minuta (sve zadatke za sve grupe i sve tacno) rekla je da sam slobodan sa njenog casa do kraja godine (iz programiranja, na verovatnocu sam isao), zakljucila mi peticu, i rekla da dodjem posle casa na konsultacije. Tako sam isao u drugi razred i ucio tamo fortran koji nije bio u mom kurikulumu pa je bilo zbunjivanje zasto sam ja na tom casu a nisam iz tog razreda. Brkao sam im dnevnike koliko prisutno koliko odsutno (a ne slaze se suma). Humor zivi.

Matematiku, a vježbala sam je do iznemoglosti u osnovnoj. U srednjoj sam se već pomirila sa sudbinom da od 2 ja više ne mogu. Zanimljivo, iz fizike sam išla na takmičenja.
Geografiju isto tako nisam mogla smisliti. Kad me izvede pred kartu, nije mi dobro. Sve mi je bilo "tu negdje" i samo onako bezveze mlatarala rukama. :mrgreen:

Основна - енглески и домаћинство. Енглескиња је била баш гадна. Домаћинство живи смор.
Средња - социологија и устав и права грађана. Какви сморови од предмета. Социологија и боже помози али устав јаооој мајко мила.

Fizicko u osnovnoj skoli , geografiju u srednjoj....
Fizicko je bilo nezgodno , hladno , totalno te razbije, ali nije bilo lose zamisljeno , probas sve sportove, ali zeznuto za rad profesoru, mrzi ga da stalno za svako odelenje menja postavku pa se lakse desavale povrede...a bilo je cak 2 sale za fizicko u istoj osnovnoj skoli , plus dva terena za sportove i teren za atletiku , znaci kad pripremi teren za skok uvis i za skok u dalj ili kuglu , ima pripremljeno , ali je najveci problem i pored dve sale bio raspored..

Mora profi iz fizickog da se ugadja da ima iste razrede jedan posle drugog...ili da ima iste nastavne jedinice, nesto od ta dva, inace ce biti povreda...tesko je pripremiti salu za gimnastiku i sledeci cas je kosarka...ne ide...

voleo sam matematiku, fiziku... kasnije u srednjoj mehaniku i elektrotehniku... sve što nema veze sa računanjem sam mrzeo
Мој човек.
Математика, физика, хемија су најбољи предмети. Не знам шта ту има да се много цима. Зато социологоија и/или устав аууу сунце ти пољубим. Све нешто заврнуто, двосмислено, тросмислено......
Ваљда зато сам и завршио машинац.

ДЕМОКРАТИЈУ

Ретардиран педмет, не постоји демократија, а потуцају нам осјећај да мислимо да имамо.
Притоме, срећа, имала сам само у Гимназији 4. разред, и предавао је интелигентан професор, начитан, одличан покераш...
Мудров, и он је то демонтирао :Д

Обожавала сам математику, учим све на часу. Одмор.
Физичко сам свеее часове радила, и често сам била извођења да показујем как осе нешто ради. Одмор.
Српски језик и књижевност радост нарочита. Одмор.
Ликовно и цртање сам уживалаа. Одмор.

- то су ми били најдражи предмети, невезано за предавача. :Д

Филозофију сам вољела, али да читам и сама учим, јер је професорица била смор.
Психологију исто, али је професорица била душа, и час је био распад система - није било часа, већ сами хаос :Д

А остало зависи од предавача: енглески, њемачки, историја, географија, музичко, хемија су ми екстра кад је добар и занимљив предавач.
Биологија ми је супер када се учи анатомија. Али нисам вољела због бубања :Д

Физика, имала сам лоше предаваче, незаинтересоване, и допали су ми се дијелови које сам имала за реферат, јер тада логички све схватих и ја сам колегама предавала :Д И врх ми је све што је логично...а оно гдје учиш као теорију ФУЈ!
Информатика ми је била лаганица кад треба неки код сконтати и написати, само ми је учење теорије сморчина.

Poslednja izmena:

Back