ukinuli? ko zna gde onda ide moja zena, a meni prijavljuje da predaje sociologiju i ustav u gimnazijiSreća pa su oba predmeta ukinuli. Kome treba znanje ustava kad je predsednik sve tri grane vlasti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukinuli? ko zna gde onda ide moja zena, a meni prijavljuje da predaje sociologiju i ustav u gimnazijiSreća pa su oba predmeta ukinuli. Kome treba znanje ustava kad je predsednik sve tri grane vlasti
meni je muzicko bilo super - pevao sam u mesovitom horu - uvek dobro zezanjemuzicko. koja debilna stvar bozemipomozi
Šta da ti kažem, matoriukinuli? ko zna gde onda ide moja zena, a meni prijavljuje da predaje sociologiju i ustav u gimnaziji
Izgleda da tvoja žena ipak govori istinu, vidim da imaju izdanja Ustava iz 2021ukinuli? ko zna gde onda ide moja zena, a meni prijavljuje da predaje sociologiju i ustav u gimnaziji
Što bi me zanimalo nešto što mi nikada u životu zatrebati neće?Nisam voleo fiziku jer mi nisu išli zadaci a imali smo užasnu nastavnicu u osnovnoj koja se nije ni trudila da nam pomogne. Doduše, i deca su bila užasna. Ali sam jedini u razredu znao da nacrtam i objasnim strujno kolo. Ostale to uopšte nije zanimalo.
Prijatelju/prijateljice, daj mi adresu da ti pismo napišem, pa se nađemo, stisnemo si ruku, zagrlimo, popijemo kavu, a nakon toga što bude.Matematiku i fiziku, traume imam od njih.
Alo štreberu, nije tema šta ste voljeliIstoriju sam obožavao. U osmom razredu nam dala dva kontrolna zaredom, jedan o WW1, drugi o WW2. Ja 2x5*
I samo sam to i znaoJa sam voleo matematiku
Pa to je nešto što se zove opšte obrazovanje.Što bi me zanimalo nešto što mi nikada u životu zatrebati neće?
Baš sam se iznenadilaSve sam predmete mrzeo.
Za fiziku je bila zadužena žena, hladna kao led, ali poštena, odličan predavač . 3 godine sam padala na popravni zasluženo, nisam htela da učim. Na popravnom dobijem trojku ili četvorku i to i upiše u diplomu. Matematiku mi je predavao muškarac i bio razredni, zato sam i otišla na prirodni smer. Bio je ok profesor, lepo predavao, al šta vredi kad ja to ne razumem, ne vidim, džabe trud. Ili imaš talenat ili rmbaš zadatke do besvesti, ma svakako koga to još zanima. Nisam ja bila glupa već nezainteresovana za ono što me ne zanima. Evo kafe, da ne kažeš da sam stipsa, ja plaćam.Prijatelju/prijateljice, daj mi adresu da ti pismo napišem, pa se nađemo, stisnemo si ruku, zagrlimo, popijemo kavu, a nakon toga što bude.
Iako, profesori fizike imaju tračak humanizma u sebi i uglavnom su muški.
Što se tiče matematike, to su bolesne psihopatske nakaze, iako među njima zaluta normalna osoba koja pokloni duju ako si dobar iz drugih predmeta, puno češće muškog spola, nego ženskog.
sunđerKoji predmet ste najviše mrzeli u školi?