Koji predmet ste najviše mrzeli u školi?

Matematiku i fiziku, traume imam od njih.
Prijatelju/prijateljice, daj mi adresu da ti pismo napišem, pa se nađemo, stisnemo si ruku, zagrlimo, popijemo kavu, a nakon toga što bude.

🥰 🐈

Iako, profesori fizike imaju tračak humanizma u sebi i uglavnom su muški.
Što se tiče matematike, to su bolesne psihopatske nakaze, iako među njima zaluta normalna osoba koja pokloni duju ako si dobar iz drugih predmeta, puno češće muškog spola, nego ženskog.

Prijatelju/prijateljice, daj mi adresu da ti pismo napišem, pa se nađemo, stisnemo si ruku, zagrlimo, popijemo kavu, a nakon toga što bude.

🥰 🐈

Iako, profesori fizike imaju tračak humanizma u sebi i uglavnom su muški.
Što se tiče matematike, to su bolesne psihopatske nakaze, iako među njima zaluta normalna osoba koja pokloni duju ako si dobar iz drugih predmeta, puno češće muškog spola, nego ženskog.
Za fiziku je bila zadužena žena, hladna kao led, ali poštena, odličan predavač . 3 godine sam padala na popravni zasluženo, nisam htela da učim. Na popravnom dobijem trojku ili četvorku i to i upiše u diplomu. Matematiku mi je predavao muškarac i bio razredni, zato sam i otišla na prirodni smer. Bio je ok profesor, lepo predavao, al šta vredi kad ja to ne razumem, ne vidim, džabe trud. Ili imaš talenat ili rmbaš zadatke do besvesti, ma svakako koga to još zanima. Nisam ja bila glupa već nezainteresovana za ono što me ne zanima. Evo kafe, da ne kažeš da sam stipsa, ja plaćam. :kafaz:

Nikad mi predmeti određeni pravilima nisu bili zanilmljivi niti budili radoznalost da se time bavim u životu. Jednostavno, sklop ličnosti dosta utiče na to za šta ćeš imati ili nemati afiniteta. Mada, mislim da ima i genetike. Jedno dete mi je izuzetan hemičar, sestrić dr hemije, drugo dete je društvenjak do koske :mrgreen: ne moram da pomenem na koga je drugo dete ;)

Back