Marko Dijasporović
Početnik
- Poruka
- 5
Hoću, to je planpa vrati se zemljace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću, to je planpa vrati se zemljace
ko im iebe mater agresorsku profitersku materijalisticku zapadnjacku <3Hoću, to je plan
Internet me zaebava danina, a nemoćan sam..
Vidi, ne znam koliko ti leźi maternji, koliko ga osećaš,.. ali ubogi je uvreda.. sirotinja i nije...Moze li se kako pomoci ubogoj sirotinji?
![]()
Vidi, ne znam koliko ti leźi maternji, koliko ga osećaš,.. ali ubogi je uvreda.. sirotinja i nije...
Ma opušteno,...igramo seNe znam profesore uvazenida li je ovo zaista preveliki prekrsaj, moze li se na koji popravni ili
?
Незадовољан сам због релативно мале плате.Има још неких ствари,али ово је најважније.
Imaju i botovi. Benificirani.Jel i ravnozemljaši imaju radnog staža?![]()
Roditeljski?Ви црвени равноглаваши ...... у box ...
Nezadovoljan sam štrudlom sa makom koju sam upravo pojeo.
Struktura je ok, slatkoća je OK, ali osećao sam sve vreme neku blagu gorčinu iza tog šećera.
Kod Srba opuštenost=lenjost, duhovitiji nismo humor se razlikuje zbog jezičke barijere i okoline to je prirodno, Srbi itekako sve shvataju bukvalno i površno zato smo tu i gde jesmo, kod nas je zločin razmišljati.Ceo život sam živeo ili u Engleskoj ili u Norveškoj, i pošto sam oduvek bio etnička manjina, ili se nikada nisam zaista osećao kao deo te kulture, ili mi se jednostavno nisu sviđale neke stvari u tim kulturama koje sam voleo u srpskoj — na primer, to što su ljudi opušteniji, duhovitiji, što ne shvataju sve previše bukvalno itd. Ali s druge strane, razlog zašto sam i živeo u te dve zemlje, a ne u Srbiji, jeste zato što je kvalitet života ovde generalno bolji — a i na Zapadu uopšte.