Koji predmet ste najviše mrzeli u školi?

Istoriju, definitivno.
Profesorica kao rukovodeći kadar iz Aušvica.
Kod nje su imali prolaz samo deca njenih radnih kolega i doktora.
Na žalost, nas nekoliko nismo imali sreću da nam predaju naši roditelji, stričevi, tetke.
Bivši suprug je izjavio da želi razvod jer supruga nema apsolutno nikakve želje da ima dete. Tačnije, mrzi decu.
Svoju mržnju iskaljivala je na samo nas nekoliko. Sve ostalo su bila deca prosvetnih radnika i doktora. Nisu morali da otvore usta, imali bi zaključenu peticu. Nas ostale paćenike mučila je do besvesti.Oprostila bih joj bar da je volela životinje.
I geografiju nisam volela jer ne razlikujem levo- desno, istok - zapad,sever, jug. Ni na Krsti nikad ne znam gde sam.ni ko je gde mod:zcepanje:

Pa to je nešto što se zove opšte obrazovanje.

Ako ti neko kaže da je napon u utičnici 220 volti, a ti pomisliš da to znači da tamo ima 220 DžonTraVolti, onda je to problem....
najlepse se deru bas takvi. "ne razumeju se u struju" a treba samo da se podigne osigurac,zameni sijalica ili dotegne sraf

a posle je skupo sto te je majstor odrao 3000 dinara za par minuta posla

Joj hemija, kako je to bila divna žena, bez grama sujete ali nije imala sve zbe i pljuvala je na sve strane. Moja kuma i ja sedele u klupi do katedre, ona sedne na ivicu katedre i predaje, nas dve samo manevrišemo levo desno al za džabe. E jednog dana pred čas kuma izvadi kišobran i stavi na klupu, profesorki bilo jasno, nije glupa žena i počne da se izvinjava jao deco šta da radim, ne mogu sad time da se bavim, drugim rečim nemam para i tada su se proteze plaćale. Posle mi bilo žao, baš smo bile kreteni a ona duša od žene.

Back