Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.525
Sreca jeste smisao zivota i sreca je sirok pojam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дефиниши "стварно срећни"kako znaš da mogu da budu STVARNO srećni radeći to? misli o tome.
Ти си изгледа од оних који мисле да сама критика не може бити конструктивна. Ако укажеш некоме да греши, онда је то нужно деструктивно. Не иде то тако.Ok, pročitao sam tvoje razloge... Kritika i destrukcija.
Daj nešto konstruktivno. Nisi odgovorio na temu. Nije tema - Šta nije smisao
nemogu sad trenutno,pian sam ko svinjaДефиниши "стварно срећни"![]()
Смисао живота није срећа. Срећа је пронаћи смисао.Ovde su se svi fokusirali na izjednačavanje smisla života i sreće u životu, ne znam da li si to pitao, hoću reći, da li misliš da je sreća = smisao?
Ovako ne mogu da odgovorim dok ovo ne razjasnimo.
Сами то тврде. Мислиш да лажу?tedoh reći,možda samo NAIZGLED deluje da su ''srećni'' dok čine te objektivno gnusne stvari,ali poentae da samo tako DELUJE,ali da nisu ODISTA ''srećni'' no samo to tripuju jer demoni vladaju njima
To što si ti rekao nije tačno. Nije tačna tvoja definicija sreće. Ispravna definicija sreće, koja se psihički uvek manifestuje kao osećanje zadovoljstva i dobra, je sve ono što žovot jednog svesnog subjekta omogućuje, održavba, unapređuje i osmišljava. A nesreća je sve ono što život onemogućuje, ugrožava, unazađuje i obesmišljava.Оно што сам ја рекао није да срећа није ни једно ни друго већ да може да буде и једно и друго.
Ne postoje! Postoje samo glupe i desruktivne ideološko-političke, verske, nacionalističke i klasne ideje. Možda mi to ne možemo da vidimo iz perspektive maše gluposti. Ali bilo bi nam jako glupo i smešno kad bi se, naa primer, mravi u mravinjacima, pčele u košnicama ili ćelije u našim telima, delile po ideologijama, politikama, verama, nacijama i klasama. Kad bi tako bilo, naša tela, ne samo da bi se raspala, već ne bi mogla ni da nastanu. To i jeste ralog što ljudsko društvo još uvek nije evoluiralo do kraja i što se još uvek iznova gradi i raspada. I to će tako da bude sve dok se svi ljudi na Zemlji ne oslobode svojih glupih i besmislenih destruktivnih ideja i podela , kao uzroka svih ljudskih nesreća. Koje smatraju neprikosnovenim istinama koje treba slaviti i život za njih dati. Dok je istina po kojoj život postoji, samoodržava se i ostvaruje svoju sreću, nešto sasvim drugo. Da je Tito, kao tvorac svezskog pokreta "nesvrstanih", znao ovu istinu, gde bi nam danas kraj bio?Другим речима, није свака срећа конструктивна. Постоје и деструктивне среће.
To što si ti rekao nije tačno. Nije tačna tvoja definicija sreće.
Ispravna definicija sreće, koja se psihički uvek manifestuje kao osećanje zadovoljstva i dobra, je sve ono što žovot jednog svesnog subjekta omogućuje, održavba, unapređuje i osmišljava. A nesreća je sve ono što život onemogućuje, ugrožava, unazađuje i obesmišljava.
Tačno. Na drogama na rejvu sam bila presrećna.Моја прва примедба се не ослања на дефиницију среће већ на увид да људи који раде оно што их чини срећним могу да униште свој живот.
Неће бити.
Човек може бити срећан док ради погрешне ствари. Дакле, срећа није нужно реална слика напретка.
Такође, човек може бити несрећан док ради исправне ствари. Дакле, несрећа није нужно реална слика назадовања.
Срећа није директан, нужно истинит, увид. Таква врста увида, заправо, тешко да постоји. Срећа је погрешива перцепција, нечије подсвесно, истинито или неистинито, мишљење о томе колико напредује.
Baš si tvrdoglav.Моја прва примедба се не ослања на дефиницију среће већ на увид да људи који раде оно што их чини срећним могу да униште свој живот.
Sreća nije dokaz napretka, ona je smisao i cilj, a mi smo u mogućnosti da biramo da radimo samo ono što donosi sreču, a ne nesreču i kad to probađemo to je prava slika napretka.Неће бити.
Човек може бити срећан док ради погрешне ствари. Дакле, срећа није нужно реална слика напретка.
Почео си да стичеш свест о себи, Љубо?Baš si tvrdoglav.
Пре него што убица донесе одлуку, он поставља себи питање, "Шта ће ми донети највише среће следећег тренутка?" Подсвест му на то одговара са, "Убиј, то ће те учинити јако срећним!" Он прихвата тај савет, убија и заиста се осећа срећним. То може касније да дође на наплату периодом дубоке несреће, или смрћу, али то је небитно.Li ljudi pre nego što počnu da rade ono što može da im uništi život, u svom umu nose informaciju, tj. ubeđenje o tome šta treba da rade da bi buli srećni, nebitno čak i ako su svesni da to mmože da im uništi žuvot. U tom slučaju uvek se radi o idji, tj. informaciji o lošem delu. IZu koje kao posledica prpizilazi misao i želja da se deluje po toj informaciji. Ta želja, zatim, uzrokuje fizičku realizaciju lošeg dela. Iz čega tek na kraju sledi oseććććanje sreće ili nesreće kao posledica ddela.
koja je to životna spoznaja ooo plemeniti mudrače??Смисао живота није срећа. Срећа је пронаћи смисао.
Мене је то чувено питање о смислу живота престало да "мучи" у 31. години зато што је животна спознаја надмашила само питање.
da,tačnije sazova..samozavaravaju seСами то тврде. Мислиш да лажу?![]()
pa onda ih to nečini srećnim lolМоја прва примедба се не ослања на дефиницију среће већ на увид да људи који раде оно што их чини срећним могу да униште свој живот.
nisiTačno. Na drogama na rejvu sam bila presrećna.
Срећа није доказ већ перцепција напретка.Sreća nije dokaz napretka, ona je smisao i cilj, a mi smo u mogućnosti da biramo da radimo samo ono što donosi sreču, a ne nesreču i kad to probađemo to je prava slika napretka.
СумЉамda,tačnije sazova..samozavaravaju se
![]()
sumnjam*СумЉам![]()
ненужноsumnjam*
piše se sa nj a ne sa lj..
ne nužno*ненужно
osnovno je ljudsko pravo da se brani od zla. najpre da bi mu zivot imao smisla. zatim da spreči lude u njihovm naumu.dali se još krijete u inostraswu poštowani snowdene
ok,odgovoriosnovno je ljudsko pravo da se brani od zla. najpre da bi mu zivot imao smisla. zatim da spreči lude u njihovm naumu.