luda nasta
Ističe se
- Poruka
- 2.229
ukakio sam se,dali ćeš mi menjati peleniceHvala bogu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukakio sam se,dali ćeš mi menjati peleniceHvala bogu.![]()
a jadniNeverovatno je kako se žene samo nerviraju što je čovek dao konstataciju braka XD Ne postoji čovek u mom okruženju (čovek muškoga roda) koji je u braku a da ne kuka, da nije ostario, da nije maltene puko, da mu je uzeto ono malo slobode što je imao. Ne kažem, lepo je imati dete, ALI mir nikad u braku nećeš imati.
Izgleda,"Kao luda Nasta"...tako Nasta luduje...![]()
Brak nije teorija.Nema ništa gluplje nego kada neko poželi ući u brak naprasno ili da još nije pronašao ,,srodnu,, dušu, ali eto on hoće... Kao vrijeme je, zadnji voz ili šta već. U brak se ulazi, trebalo bi da se ulazi, kao zaljubljeni par, kojima će ta zaljubljenost pomoći da se prilagode na jedan sasvim novi život, da pojača toleranciju i osvježi strpljivost.
I brak se zasniva rano, što je kasnije mnogo je teže.
I te kako jeste. Najmanje tri zbirke svega izrečenog.Brak nije teorija.
https://forum.krstarica.com/threads/homo-philosophicus.891432/post-37996112netvrdim to ja nego jedan veliki mudrac,ja samo citiram, štovani raekwone..
Немој да затвараш очи, ја бих хтео још мало да постојим.posle ću pročitati,tačnije sutra,idem sad da spavam pomoću zatvaranja očiju i tonjenja u san
pa postojaćeš u okicama i svesti drugih koi budu budni i svesni,nebrini maleniНемој да затвараш очи, ја бих хтео још мало да постојим.
a po kom osnovu?Највеће благо су деца.
Po svim.pa postojaćeš u okicama i svesti drugih koi budu budni i svesni,nebrini maleni
a po kom osnovu?
vrlo..koncizno,precizno i teligentno,sjajna argumentacija i baratanje logikom i konstelacijamaPo svim.