Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
dve lovacke, polozara (nasa) i bokerica (IZ 27E) obe u 12/70 i dva karabina .243 i 8x57 i kratke, M70 neku cesku zbrojevku i neki spanski pistolj svi u istom kalibru.... Toliko... Nozeva kolekciju, to bas i ne brojim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Salim se malo, ali ima tu korisnih podataka. Najvise bi voleo da imam GS-18.Najmocnije oruzje koje imam se nalazi na mom hard disku u pdf. formatu-ANARCHY COOKBOOK. Sve sto jos treba da uradim je da odem do samoposluge i to je toSalim se malo, ali ima tu korisnih podataka. Najvise bi voleo da imam GS-18.
šalim se....cz99 i moja prva ljubav TT sa kompenzatorom.....u pregovorima za ČZ 75b

Nemam nijedno
Voleo bih da imam precizni karabin sa snajperom
nisam se još odlučio za kalibar, 30-06 ili 7 remington magnum a jako me privlači 300winmag

Igla 2M, AKM-47 7,62 mm, CZ-99 9mm, M93 12,7mm crna strela, S-400 SA-20 protiv balisticki raketni sistem dometa 120/400 km, polovni T-72, 4 neve u odlicnom stanju i stekam za T-90 S.
Ako pobedim u trci za Mars dobicu tu neke pare i odmah uzimam Su-34 jednosed sa kompletnim naoruzanjem i 8x R-77 vazd.-vazd. rakete, za crne dane...